Mango тема - 16

• 109 915
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Harmonie*, *Logan, благодаря момичета! Поне знам че не съм сама Kiss

# 181
И моите две още не са тръгнали. Явно заради намалението има много поръчки и не смогват да ги обработят.

# 182
Моята пътува.

# 183
  • София
В Еконт от днес се появи номер за проследяване, но още нямам инфо за пратката. Кога да я очаквам?

# 184
  • ...на безопасно
Събота най-рано.

# 185
И моята поръчка от 25-ти още не е тръгнала.

Иначе забелязах нещо странно, защото дебнах мъжките сака последните дни - онзи ден се появиха сака по 3 и 10лв, които не успях да взема, а бях станала в 7 без нещо. В момента същите сака са на сайта и са над 100лв. Също забелязах, че при мъжките костюми има един, който поръчвах преди месеци за доста по-малко пари, в момента цената му е тройна. Но повече ме учуди как сако, което са пуснали преди 2 дни за 3лв, днес е 100 и нагоре.

# 186
  • Popovo
От четвъртък до вчера включително имаше 50% намаление, но някои артикули  бяха намалени с 80-90%.По тази причина днес виждате сакото на доста по-висока цена.

# 187
И моята поръчка от 25-ти още не е тръгнала.

Иначе забелязах нещо странно, защото дебнах мъжките сака последните дни - онзи ден се появиха сака по 3 и 10лв, които не успях да взема, а бях станала в 7 без нещо. В момента същите сака са на сайта и са над 100лв. Също забелязах, че при мъжките костюми има един, който поръчвах преди месеци за доста по-малко пари, в момента цената му е тройна. Но повече ме учуди как сако, което са пуснали преди 2 дни за 3лв, днес е 100 и нагоре.

В петък сутринта, също около 7 без нещо, имаше женско вълнено палто за 3 лв., както и едно от кожените якета (ест. кожа) за 7 лв. Естествено също не можах да ги поръчам и от тогава се дерзая,  аз ли бях бавна или това бяха някакви сериозни технически грешки, та се канех да споделя мъката си и да питам друг забелязвал ли е подобни цени при намаление и дали въобще е успявал да поръча.

# 188
Според мен е много възможно да е било грешка в такъв случай. Аз бях много бърза - търсех точно сако, просто отворих, добавих това, което търсех, както и това за 3лв, натиснах бутона и това за 3лв вече го нямаше. Значи няма да ме е яд Grinning

# 189
  • Бургас
Аз успях да поръчам едно бебешко яке за 3 лв. Доставката му два пъти повече струва. 😁 Но като попадна на нещо такова поръчвам в веднага и тогава продължавам да разглеждам. Чакам  3 поръчки от намалението, всяка с отделна доставка.

# 190
  • София
И в събота, и в неделя в 7 без нещо коженото яке за 7,99 лв. се появи.
И аз не успях да поръчам. Даже в събота имаше два цвята и няколко размера.

# 191
И аз мислех, че са шашми тези огромни намаления, но в събота, в 6. 30 сутринта, поръчах ето това яке за 3.99лв. Не знам колко ще е качествено, но дет' се вика: "к' во му плащам" Simple Smile Стига да пристигне де, че още не е тръгнало.
https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/jackets-biker-jackets/f … 3090776.html?c=CU

# 192
Значи цаката е да станеш в 6:30. 7 без нещо е вече късно 😀
Якето изглежда супер. Пиши дали е пристигнало все пак Simple Smile)

# 193
Значи цаката е да станеш в 6:30. 7 без нещо е вече късно 😀
Якето изглежда супер. Пиши дали е пристигнало все пак Simple Smile)
Grinning Явно да, но за първи път ми се случва. Даже се опулих като го видях Simple Smile После уж се изчерпа, а сега гледам, пак има номера. Преди малко получих мейл, че поръчката от петък е изпратена. Чакам и за съботната.

# 194
Момичета, в четвъртък сутринта, 23.04., пуснах поръчка в аутлета и още не е изпратена. Статусът на поръчката стои "Обработва се". Има ли все още някой с подобен казус?

Общи условия

Активация на акаунт