Mango тема - 16

• 109 879
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 75
Браян, ако знаеш как те чакам Grinning

# 76
  • София
Браян, ако знаеш как те чакам Grinning
Знам sparkling 😊 Ще премеря утре и другото ( по-голямо) и ще ти пиша.

# 77
brayan__,каква е  цената на кораловата чанта  ? Flowers Hibiscus
Кораловата чанта е запазена.
Жалко, ако се откажат от нея ме брой Hug

# 78
Здравейте, аз днес се "престраших" да отворя получените пратки от миналата седмица. Не съм видяла всичко все още, но ето коментар за някои от нещата:
1. Коженото яке за 60 лв, размер XS - на голо ми е перфектно 😂 Ще меря допълнително и размер S и ще реша какво  да ги правя

2. Кожената пола - размер S. Много ми харесва и ми става. Ще си я нося с кеф. Само да отмине тази гадост и да може да се излиза навън.

3. Клин, рязмер S - супер е като комбинация и много добре ми стои. Аз доволна 😙

4. Рокля, размер S - много е хубава, но не е моята. Не ми стои добре този модел.

5. Пола, размер S - исках дълга пола, но не се възприех отново. Ще си ходя с късите.

6. Пола, размер S

7. Чанти - ест. кожа/ велур - в трита цвята

7. Чанта -

Роклята, полите и чантите си търсят нов собственик. Като разгледам и останала част, ще пиша пак 😊
Моята дъщеря хареса коженото яке, ако решите да го продавате. Blush

# 79
  • гр. София
Brayan_, може ли линк на бялата чанта и цена?

# 80
Аз се интересувам от роклята и карираната пола.

# 81
# 82
  • Бургас
Brayan_, аз харесах бялата пола. Може ли линк към нея?

# 83
  • Burgas
Цитат
7. Чанти - ест. кожа/ велур - в трита цвята

Роклята, полите и чантите си търсят нов собственик. Като разгледам и останала част, ще пиша пак 😊

Черната и цвят горчица чанти ми харесват. Бих ги взела. 😊

# 84
  • София
От чантите останаха черната и светло синята. Роклята и карираната пола са обещани за момента, якето също.

# 85
Последната ми поръчка е от 12.
03. Ясно ми е, че сега ще има забавяне. Да питам, някой с поръчка от тогава или следващите дни да е получил вече?

# 86
  • София
Аз имам поръчка от 12 и от 14. Днес получих имейл, по повод неполучените поръчки, че комуникирали с Еконт и чакали отговор от тях.

# 87
  • Popovo
От 12,03 я получих на 18,03.Чакам от 14 и 17.

# 88
Аз това се чудя-самолетите ли се бавят/спрени са или Еконт работи с намален капацитет или не работи изобщо. За 10 дни съм излизала веднъж и то до магазина срещу нас, та нямам никаква идея...

# 89
Аз това се чудя-самолетите ли се бавят/спрени са или Еконт работи с намален капацитет или не работи изобщо. За 10 дни съм излизала веднъж и то до магазина срещу нас, та нямам никаква идея...

Еконт си работи, вероятно навън и по границите се бавят

Общи условия

Активация на акаунт