Пазаруване от KIKO Milano

• 2 082
  • 17
  •   1
Отговори
  • In transit

KIKO Milano е марка, създадена за себеизразяване. Много от вас я познават, а може би я ползват. Ще се радвам темата да е полезна за всички, да споделяме кои продукти ни харесват и кои не.

Какво казват за себе си: "Ние улавяме световните тенденции и ги вдъхваме със собствен отличителен стил, извлечен от италианската ни перспектива, преди да ги споделим с нашата аудитория по целия свят.
Насърчаваме хората да прегърнат това, което ги прави уникални, и да използват нашите продукти, за да се чувстват радостни и уверени, играейки с цветове, текстури и техники, за да вдъхнат живот на собствената си индивидуалност.
Всички наши продукти са проектирани в Милано, като 99% от тях са произведени в Европа по най-високи стандарти за качество.

Това последователно преследване на съвършенство, съчетано с широка гама от 1200 продукта в огромно разнообразие от нюанси, ни прави водещата италианска марка за красота с престижна репутация в цяла Европа.

Вземаме световните тенденции и ги вдъхваме със собствен стил, вдъхновен от италианските ни корени, преди да ги споделим с нашата аудитория по целия свят."

Какво предлагат в сайта:

1. Богат асортимент от козметика - бяла, декоративна, слънцезащитни продукти и продукти за коса;
2. Безплатна доставка над 45 евро до България. Доставката е проследяема, като продуктите пристигат с GLS (Интерлогистика) у нас, за около 7-10 работни дни. Под 45 евро, доставката е 7.90 евро
3. Лоялна програма, в която се натрупват точки с всяко похарчено евро, като над определен брой точки се отключват различни придобивки под формата на подаръци, гифт карти/ваучери за РД, безплатни сесии за гримиране в техните магазини, БД без минимум за поръчките и прочие.
4. Постоянно има промоции, намаления и изгодни предложения. В момента върви до -50% намаление на част от продуктите.

Как работи лоялната програма:

За да се възползвате от ексклузивни подаръци и награди, първо трябва да създадете KIKO акаунт, онлайн или в магазин на Kiko. Напълно безплатно е и отнема само няколко секунди!

Печелите точки за всеки закупен продукт или услуга:
1€ = 1 точка

След като се регистрирате, ще получите QR код, който ще трябва да представяте на нашите козметични консултанти в магазина всеки път, когато правите покупка, за да съберете точките си. Ако пазарувате онлайн, просто влезте в акаунта си.

След като се регистрирате, ще ви бъде предложен специален подарък „Добре дошли“ при втората ви покупка*

*Можете да изберете своя безплатен подарък от селекция от продукти при минимална похарчена сума от 30€.

Вашата лоялност расте? Същото важи и за вашия статус!

Нашата програма за лоялност предлага три вълнуващи нива, всяко от които предлага свой собствен набор от ексклузивни подаръци и услуги. Само с 1 точка ще отключите първото ниво, откъдето започва пътешествието. Броят точки, събрани през 30-те дни след регистрацията ви, определя началното ви ниво.

Забележка: *за втора покупка на стойност поне 30 евро. **за минимални разходи от 30 евро.

Можете да проверите състоянието си и наличните награди по всяко време, като просто влезете в профила си на kikocosmetics.com.​

Вместо запис ще се радвам да споделите от кои продукти сте доволни/недоволни? Аз също ще споделя впечатленията си от това, което съм ползвала. Ако имате някакви въпроси относно доставките и сайта, ще помагам, доколкото мога.

Приятно пазаруване.

# 1
Mikkey, благодаря за полезната информация!

# 2
  • Стара Загора
Скоро направих поръчка от сайта. Дойде сравнително бързо, но за съжаление пратките ги доставят Sameday.

# 3
  • In transit
Това е нещо ново с доставчика. Феникс, имаше ли проблем със самата пратка? Нямам опит с този куриер.

# 4
  • Стара Загора
Всичко беше наред с пратката. Но лично аз Sameday гледам ги избягвам, защото не са ми любимци.

# 5
Благодаря за темата! Ще поръчвам за първи път .

# 6
Здравейте!
Поръчах за първи път и доставката малко се бави.
Може ли някой да сподели дали идва куриер или ги оставят в бокс?
Може ли да се пренасочи директно към такъв?
Благодаря!

# 7
  • In transit
Ssstef, възможно е да има забавяне по време на намаления. Ако нещо ви притеснява или са минали две седмици и не са ви ги пратили, пишете им. Имат добър съпорт и бързо отговарят.
Пише ли с кой куриер са изпратени или още не са ги изпратили още?

# 8
Пише че вчера е пристигнала от Варна към София и нещо от сорта че е задържана.
Къде точно мога да видя с кой куриер ще дойде?
В самият сайт на кико с track your order не намирам такава опция?

# 9
  • In transit
Пратете ми на лично съобщение тракинг номера от сайта да видя.

# 10
Сега проверий че е пратена с Интерлогистика които не съм ги чувала, мислех че идват със сеймдей но е задържана, мерси за съдействието

# 11
  • In transit
И при мен винаги са идвали с Интерлогистика, защото от Италия ги пращат с GLS.
Значи ще ти я докарат на адрес или може да им звъннеш да се разберете да я вземеш от техен офис, ако имат удобен. Във Варна нямат, складът им е някъде в ЗПЗ.

# 12
Има ли безплатна доставка?

# 13
  • In transit
Да, над 55 евро.

# 14
Здравейте,

пуснах за първи път поръчка ще получа ли някакъв подарък за първа поръчка?

Видях ,че дават подарък за рожден ден. Юли имам рожден ден. Какъв подарък ще получа за рождения си ден и как ще го получа?

Общи условия

Активация на акаунт