ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 863
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • В средата на времето
Сега му дадох 1/3 препечен сандвич с кашкавал и повърна всичко... Sad...може и да е вируса..пфуу..май ще се изхранваме само с кърма няколко дни..
Ритка, и аз си мислех за оризовата каша на Нестле, обаче той не иска нищо да яде..не знам как да му я пробутам  ooooh!..иначе пък е весел такъв..ей сега си стои в столчето повтаря си някакви срички..не мрънка..

# 196
AQ, добре дошла  Hug
Много се радвам че толкоз хубаво сте си изкарали на морето, а за тез гранулки дали можеш да ме светнеш, че ние не спим вече от не знам кога и според мен е от растежа на кътниците  newsm78

Хамомила е лекарството, обикновено го дават на бебета за болки от колики, при растеж на зъби, диария, нервност, превъзбуда и т.н., но само класически хомеопат може да ти каже във вашия случай колко пъти, през колко часа и в каква потенция трябва да го пие детето. А има и вариант като редкия случай Сияна, да прави лоши реакции и точно това вещество, колкото и безобидно да е, да не е точно за нея. На Дидо например му оправи сума ти болежки и остри неразположения мигновено. За съжаление, обаче хомеопатията не става за самолечение.

# 197
Здравейте. Добре се завърнали на Яна и Дидо и всички отпускари.
На нас поне засега ни мина неразположението от зъбите, но ще видим докога, защото още не е избил нито един от 6-те тръгнали да растат. Но като гледам не сме единствените с неспането - явно сега е момента на зъбоникненето при повечето и незположенията са общи.
Вчера празнувахме 3 години от свадбата - та по този повод ви черпя кой с каквото иска  Laughing.
Купихме на Емчо маратонки Фила - изглеждат ми удобни, а и той вчера доста странно ходеше с тях, но от днес все едно е убул бързоходки така тича с тях, че едвам го стигнах днес до стълбите и изпаднах в ужас.
А днес го возих на люлки, от тези въртележки с джипки и кончета, които се въртят в кръг, и се хванах до него да не би да се уплаши и да иска да слиза, но нищо подобно - човека си се извози с голям кеф.
Лека нощ от нас.

# 198
  • Варна.
Здравейте мами!
При нас вече живота си влиза в нормалните рамки, бабата я няма и трябва да се организираме малко повече по ежедневие.  Уф!

Калина кара някаква странна кашлица с дрезгав глас, без никакви други ефекти, водихме я на лекар сега следобед да я чуе, да не се смъкне нещо в дробчетата, докторката каза, че всичко е наред. Говорихме, че има кризи покрай зъбоникненето но са от време-на време, докторката каза, че тогава трябва да я заведа да опиша как се държи, че да може да даде точното лекарство. Един вид да е в криза в момента на прегледа - така го разбрах.
Още малко ще изчакаме за прощъпулника, ходи, ама не е много сигурна в себе си още.
Калина се страхува от люлките клатушки, иска да стои до тях когато свирят, но не дава да я сложа да седне вътре.
Честити поводи на всички, Краси още много по три да искарате!

# 199
  • welcome to the Jungle

ето го и хитът на Приморско`06

Това е поздрав от бандата на Дидо, Ого и Сиса за всички останали бандити  smile3533

# 200
Здравейте и от нас с Вики!

Пожелавам на всички неразположени бебета да се оправят бързо и скоро да не ги повтаря!

Днес бяхме на консултация и фината ми госпожица е наддала 400 гр. и вече прехвърли 8-те кила - 8150 гр.  Simple Smile Иначе и при нас се случват по някоя и друга ревлива нощ, което аз отдавам на зъбоникненето...От няколко дена се отпуска и ходи сама, но за кратко и най-вече когато иска да стигне до баща си Heart Eyes Все още си спи сутрин за по 1 час, а следобед откарва и по 3. Вики обича да се люлее на люлките, но пързалките са й любими Simple Smile Вече може самичка да се качва и слиза от креватите /преди можеше само от дивана, че е по-нисък/. А у дома най обича да се крие - намира всевъзможни места, в които или зад които да се скрие и се започва една игра.......

Краси, и ние вчера празнувахме 3 години от сватбата Simple Smile Специално ти пожелавам още дълги години любов и разбирателство, а за всички останали - почерпка по избор  Grinning

# 201
  • София
Здравейте, банда!
Тая песен за скумрийката е умопомрачителна - първия път като я чух и бях втрещена  Joy
И да се похвалим - Калоян има ходещи крачета, вече. Ееее, не сме съвсем самостоятелни, но от вчера се пуска, даже се престраши и първо навън направи повечко крачки. Сега започваме да се усъвършенстваме, вече ожулихме леко едното коляно Simple Smile.

# 202
Здравейте и от мен! Онзи ден се върнахме от морето, на беба и понесе добре, а батко и не можах да го искарам от водата! Само че сега ни е хванал някакъв вирус и сме едни хремави и грам сила нямам за нищо! Относно зъбите- напипах горните 2 кътника вече се показват, но долните ни втори резци още хич ги няма Shocked

# 203
Айде и аз да се разпиша Flutter Дари е още само с 6 зъбчета, днес беше многоооо кисела цял ден, дано скоро ни изненада с още някое. Иначе ходи сама от доста време. Вече я пускам и навън, ако е равно и тича много. Страшно се радва, че ходи и не мога да я догоня Wink Само дето още прощъпулка не сме направили, но сега чакаме да почне луната да се пълни и ще я направим.

# 204
  • София
Здравейте момичета! На всички празнували - честито на патерица, а всички болни - бързо да оздравяват! Ние също се прибрахме от морето, слава богу минахме без инциденти. Ето ви и малко снимки .

# 205
Здравейте. Ние вчера бяхме в Пловдив  при едни приятели и оставихме Емчо при майка ми. И цяла сутрин е плакал до 1ч. на обяд когато се прибрахме не беше спирал да мрънка и тя се беше видяла в чудо. Каза че му е мазала зъбките, Т няма, ял е , спал е, и пак продължава, и решихме че се е ударил някъде или нещо такова. Само че както ни видя с баща му спря да плаче и стана съвсем различно дете, и стигнахме до заключението че вече започва да ни търси и да тъгува за нас. Вече оставянето ще е трудно при баба му, а ние да се свиросваме сами. Свърши тая ................
Иначе вчира като пристигнахме след обяд в Пловдив и видях много майки с колички и бебета и се сетих за нашите мами от Пловдив, че може съвсем случайно и да засека някоя по улиците, но нямахме време да обикаляме и така. После ни водиха в един клуб, беше много готино и така ................
Сега отиваме да спиме че съм скапана, Емчо току що заспа и отивам и аз, че утре в 7ч. е на крак.
Лека нощ.

# 206
Краси, колко струват маратонките на Емчо?

# 207
Краси, колко струват маратонките на Емчо?

59 лв. от ЦУм. Гледах и найк и рийбок но бяха около 80лв. Тези бяха най-ефтините, но са много готини. А вчера една приятелка каза че са взели от Бенетон на детето й обувки за 35лв, но ние не стигнахме до там, от първия магазин ги видяхме и ги взехме.

# 208
И ние вече окончателно акустирахме у дома и аз съвсем усърндно започвам да си възвръщам старите добри навици  Crazy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ И СЛАДУРКИ за техните щастливи поводи, които сме пропуснали  Hug

Моренцето ни беше чудесно въпреки боледуването на цялата фамилия  Crazy, въпреки че племеника ми метна фотото в басейна да се изкъпе  ooooh!, въпреки преждевременното ни първо прибиране и ..................................обаче........... Четирима на море е върха  newsm47. Явор се представи като истинска водна жаба и покрай батковците се е вхулиганчил - раздава шамари и правосъдие на всеки  Rolling Eyes Иначе вече ходиме съвсем стабилно даже и по пясъка, а като сме при катерушки младежа се опитва вече и да се катери  Crazy

Пускам и малко снимки от моренцето и ще се радвам да вземем да си организираме една срещичка преди застудяването, а и Асето беше обещала рожден ден да празнуваме  Sunglasses

# 209
Щом е обещала Асето, ще изпълнява Grinning Как сте тази събота? Може да проверим в Патетата, че останах очарована, а вече си е за празнуване на закрито, че бая захладня Grinning Казвайте дали ви е удобно, за да правим списъците и да ангажираме ситуацията Grinning
Та, вече официално сме вкъщи, но сега нямам много време да разказвам почивкенски приключения, а предполагам Галето и Яна вече са ви осведомили Wink

Общи условия

Активация на акаунт