ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 869
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • В средата на времето
Яна имам в къщи едни рекламни брошурки на Аква сорс и там пише "Зелена енергия:Имунитет на капсули"  Laughing..Точно пък за тази коластра "Колактив" се чудя дали да я взема също..аз все още доста активно го кърмя и незнам дали ще има полза от нея.. newsm78

# 121
  • София
Точно пък за тази коластра "Колактив" се чудя дали да я взема също..аз все още доста активно го кърмя и незнам дали ще има полза от нея.. newsm78

Izida, аз на твое място бих продължила да кърмя сутрин и вечер или в краен случай да се изцеждам и да давам кърма. За детето по-хубав имуностимулатор от това надали има! А на Криско да му хареса на ясла и да не боледува!

# 122
Щом кърмиш, няма нужда от Колактив, също мисля и от Зелена енергия. Просто няма смисъл, освен ако не ги искаш за теб и мъжа ти. Като спреш да кърмиш, тогава се замисляй за подобни екстри.  Grinning

# 123
Някой давал ли е туй чудо ?
http://www.admedicine.co.uk/p_line2.asp?p=6

# 124
И моето слънчице тръгва на ясла от 18.09. и в момента му давам Зелена енергия. И аз мисля, че щом още се кърмите нямаш нужда от Колактив. Чрез него се осигурява т.н. пасивен имунитет. Съдържа много антитела (казват над 20 вида) , петте имуноглобулина, растежни фактори и т.н., които осигуряват защита на организма. Казват, че някои деца докато пият Колактив не боледуват, а когато го спрат почват наново. Докато Зелената енергия изгражда активния имунитет (собствения).

# 125

Хубаво звучи  Thinking
Аз, обаче не давам никога превантивно дори и тези продукти. Давам ги само когато се разболее и ако не му помогнат, прибягвам до хомеопатията. До сега не се е случвало на настинка или грипно състояние да не помогне Колактива, както на Дидо, така и на мен. Като свърши, ще стана дистрибутор, за да си ги купувам по-евтино.

Харесва ми един от принципите на хомеопатията - на организма да се помага, само след като сам не може да се справи с дадено неразположение, което за да се случи, не трябва да му се пречи.  Grinning

# 126
искам по някакъв начин да го "подготвя " за яслата,защото като започна работа и започне да боледува много,ще си имам сериозни проблеми.

# 127
Момичета, аз да ви се похваля - снощи на прощъпулника Сияната хвана един дезодорант, който беше наречен за певица, поради липса на микрофон Laughing Та певица ще става детето и това си е Grinning След това хосегна и си взе една книжка на английски, та явно ще става певица, която знае чужди езици, което пък ме навежда на мисълта, че няма да е фолк певица Wink Laughing
Иначе Огнян като един същи Пепеляш си е забравил гуменките вкъщи - Оги, не се притеснявай моето момче, и без гуменки пак ще те намерим Wink
Като цяло празникът беше страшна забава, но 5 деца в такова малко пространство като нашата къща си е просто #Crazy По едно време всеки търчеше и викаше нещо, а масата ни е ниска - холна и децата спокойно се обслужваха Mr. Green себе си, другарчетата и килима Joy Но честно казано аз бях много щастлива Heart Eyes и ми се ще пак да го повторим забавлението Hug

# 128
Я и аз да се изкажа за прощапулника на Сияна!
Голяма лудница с толкоз деца, ама пък наистина беше и голяма забава  Laughing! Мартин беше от тези, които не пропуснаха да опитат от всичко по масата и то до такава степен, че майка му, сиреч аз, по едно време бая му се ядоса...Не, че нещо е виновно детето, че е ящно, ама чак и салата да сервира на килима  Laughing!
И да ви кажа, Аси пак се престара със софрата...Ми то децата как да не се побъркат от опитване на вкуснотиите й  Joy!
А изборът на сияна беше леко подпомогнат от майка й  Wink, защото всичко беше легнало, само дезодоранта - микрофон стърчеше  Laughing! Е, как да не го грабне госпожицата  Joy!
А Оги като си е забравил обувките, Мартин случайно да си е забравил якето...или майка му някъде го е изгубила по улиците  Thinking!
Да ни е жива и здрава Сиянка - калпазанка и с тез крачета света да обикаля!!!

# 129
А Оги като си е забравил обувките, Мартин случайно да си е забравил якето...или майка му някъде го е изгубила по улиците  Thinking!

Joy hahaha Joy

Мамчета, днес ни сложиха ваксината за шарката Rolling Eyes Дано да няма емоции след две седмици  newsm78

Искам да ви се похваля, Майчето от 2 дни си мие зъбките, самичка  Hug

# 130
  • welcome to the Jungle
Мдаааа, чакайте и аз да си разкажа  Flutter. Кецките ги забравихме, мноо важно  Whistling, обаче Огън-Фогън беше като торнадо. Какво ти торнадо, направо Цунами  Rolling Eyes. Човечето пощуря, а мисля, че и Иван (на Асето мъжа) е на същото мнение. Ала шоуто продължи и в къщи. Дребосъкът бе толкова възхитен, че ще си има близка дружка-певачка, че в къщи потроши телефонната слушалка, вдигайки я и викайки по 100 пъти АВО-АВО! И това не бе достатъчно, защото си науми да се изкатерва по диваните, а накрая и по секциите  #Crazy. И сега новата мода е да се качва на секцията и да отваря и затваря вратичките  ooooh! В един момент, такава бурна еуфория го бе обзела, че цвърчеше, тичаше  smile3540и се хилеше истерично из цялата къща  Joy Joy Joy. Заспа "благополучно" в 00:30  Tired

# 131
ех ина нас ни се иска такъв весел прощапулник!

иначе много одобрявам избора на сияна -дано да и е на късмет Simple Smile

а защо така за шарчицата newsm78 няма проблеми да има никакакви . само ни предупредиха да не хапваме яйчица един два дни Simple Smile

# 132
Снощи вдигнахме 38 градуса  Sad

Свързвам го само с ваксината момичета, дръжте под око бебчовците като я направите !

# 133
Момичета ,от опит с първото дете, да ви подготвя- първите 2 г. децата постоянно боледуват, това са първите им срещи със всемъзможните вируси , бактерии които си обменят в ясли/ градини, и по този начин си изграждат имунната система!

# 134
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug. Ние се завърнахме. Успяхме да избягаме от жегите и прекарахме страхотно.
Имах настройката, че отивам с деца на море и тъй като очакванията ми се не се препокриха напълно съм доволна. Ванката обожава морето - влизаше без страх. Стоеше под чадъра и си играеше с кофичките. Носихме басейна само един ден и после не виждахме смисъл от него.
Вечер заспиваше в количката към 9,30 ч и ние сядахме да хапнем на спокойствие. С изключение на първата вечер, когато беше впечатлен от многото хора и шарения свят на стария град в Несебър и до 01 часа стоя буден на кръчмата и се превърна в атракцията на заведението с танците си  Joy Joy Joy
Пускам малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57603

Честито на Ара. Лека бременост  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт