ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 849
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Сънили*, снимките са многоооо хубави.  Joy

Аз тази година само снимки гледам Cry, че нашият тати още дори отпуска не е бил и както се очертава ще си я вземе чак на Коледа Close, или за морето догодина Rolling Eyes

За общия рожден ден се надявам да дойдем, но не е много сигурно. А Патетата къде се намират?

Добре се завърнали и на Асинка и Сияна Hug

# 211
mimes, значи задължително трябва да си доставиш удоволствието да дойдете на рожденческия купон. А за снимките мерси, мисля че покрай моделите ми съвсем съм се вманиачила  Crazy мога да щракам по 200-300 броя на ден без да се усетя  Crazy

Асе, айде да кажем пак - добре сте се завърнали  Hug и не приемаме извинения  Naughty само предложенията за срещата  Party Ние сме налиния давайте по стегнати редици и да вземем да се видим  Hug

# 212
  • В средата на времето
Асе, Sunnily добре дошли:)
Криско е с някакво адско разтройство..днес е акъл вече 9 пъти..ужасно е..и тъпите памперси нещо протичат..направо вчера и днес съм се видяла в чудо.. ooooh! Ако не се оправим, в събота ще липсваме..Кажете ми моля има ли някакви детски прахчета при разстройство? Нашето педи нищо не каза..давам му Хидрасек за оводняване, тази вечер започнах и с активен въглен. Основно е на кърма..взех му и някаква лечебна храна на Хумана, защото освен кърмата друго неще да хапне друго повече от няколко лъжици..аман от тоя вирус..а в понеделник трябваше да тръгне на ясла.. Tired

# 213
За разстройство аз давах преди още като по-бебе  Blush Ентерол, но не помня по колко  Embarassed
Иначе можеш да адваш оризова водичка, сок от моркови за оводняването, както имаше и разни бабини с препечено брашно  newsm78 но може би за рецептата трябва да питаш бабите  Crazy Има кофти грип с разстройство, така че обърнете си по-сериозно внимание да пресечете в началото вируса. Давай му и вит.с ампулки - по 1 на ден от малките, можеш и осцилококсинум - разделяш на око контейнерчето на 2-3 части и разтваряш в лъжичка с вода, като останалите зрънца не бива да докосваш и да си останат стерилни в шишенцето  Crazy дано ми схвана мисълта, та така докато педито ви обърне внимание  #2gunfire

# 214
Изида, доста майки в момента се оплакват от същото. При булшинството лечебната Хумана, ОРС-200 на Хип, дренки и оризова вода не помагат. Смекти и Ентероли също дават само временен ефект. Не се сърди много на педито, защото всякакви запичащи прахчета спирайки изхождането потискат естественото освобождаване на организма от лошите чревни бактерии и вкарват болестта навътре, вместо да се изчисти по-бързо. Детето правилно се е насочило към основно сукане, разбира се оводняването е основното лечение при такива случаи.  Grinning

# 215
  • welcome to the Jungle
Изидке,
и Оги изкара този вирус. Беше разхлабен почти 9 дни. Към края - последните 3 дни, му давах сварен ориз+моркови, лечебна хумана, оризова каша на Нестле и бисквитки. Забелязах и аз, че за тези 9 дни от нищо не се повлия,чаак накрая, когато започнах строгата диета.
Давах Ентерол, но като видях, че не помага - го спрях. Иначе Оги не беше отпаднал, повръщаше максимум 2х на ден.

Относно активния въглен - сигурна ли си, че е правилна употребата му? Чудя се, защото на мен ми беше предписан за разхлабване при силен запек. И в листовката му пише - Еокарбон - че разхлабва и извлича вода в организма, за да я насочи към червата и акитата. newsm78
Дано на Криско бързо му мине! Praynig

# 216
Izida , момичетата са ти написали всичко което може да помогне при разтройство. Сок от ябълка също можеш да даваш, на наш Стефанаки преди време му помогна предимно ориза и строгата диета- Ентерола го пи сумати време и нищо не помогна.
Активния въглен съм почти сигурна че може да го даваш в неговия случай. Откакто се помя майка ми все с него ме тъпчеше като ме хване рядкото.

# 217
Здравейте мили мами и сладки бебешори от Юлския отбор  bouquet Heart Eyes Hug
На няколко пъти  сядам да пиша в темичката и все нещо става  Sad или Габи ще рестартира компа или ще изникне няк`ва работа абе  край няма.Но сега въпреки че умирам за сън реших да драсна някой друг ред.Ще почна с честитооооооооо з аголямите новиви от Ара и Зайо   bouquet Heart Eyes Желая ви лека бременност момичета и да гушкате новите попълнения догодина.Честиоооои на всички проходили и сдобили се със нови зъбки и друг вид умения кавалери и дами  bouquet Hug
Ще нахвърлям набързо и случките при нас през изминалите месеци.Като почна от най приятната случка моретоооо Crazy Crazy Crazy
Пътуването беше с нощен рейс директно до морето и Габи спа и на отиване и на връщане. Peace Там се държа все едно във водата е раждана  Laughing Heart Eyes даже правеше опити да плува Grinning Беше суперско като преживяване и на всички много ни хареса.Естествено към края Габи вдигна еда нощ температура но бързо се оправи но пък катати тя се разболя от морският вирус дрисък и повръщане но мина пак з а1 ден.
С ходенето сме вече мноо добри станали но сме на етапи днеска ми се ходи утре се правя на страхлива.Като цяло се пуска и щъпурка активно.страното е че в къщи предпочита по стените да се движи а навънка е по смела и с търкалото с пръчката обикаля а и без него също.
Откъм зубоникненето сме напред с материала 10 зъба бяха при последното преброяване ама нещо ме мързи пак да засичам Whistling
Приказваме разни неща като последният майтап беше онази сутрин тати отива на работа и си приказваме нещо с него а тя  се обръща към него смее се и вика като дърт човек ---Къде бе? Паднахме от смях
Темата с храната я прескачам щото сме си ящни и злоядстваме само когато сме болни .Ядем всичко но предпочитанията са към разни сладки гевизилъци дето мен не ме радва и гледам да ги ограничавам.Любимо ни е ГРОЗДЕЕЕЕЕ сорт Флай без семки е полудява Габи з анего един път издумка сама почти 1 кило CrazyЛошото е че сезона му свършва и каво ще правим незнам Laughing
Имаме многооо коса и е страшно къдрава като на тати направо сме с негърска жилка
Снимка ще гледам да пусна ако не заспя след малко върху клавиатурата с някой ентър на бузата да ме открият утреее Laughing
Такааа последно се сещам да кажа на Изидка че Габи изкара нтоя гадният вирус със разстройството и повръщането пихме само Смекта и ентерол помогна уж за 1 ден беше зора.Веднага след нея и аз го изкарах но за 2 дена последен и мъжът ми го лепна само Катето оцеля.Отврат е пожелавам бързо оздравяване и повечко течности да се пият ние понеже Габи непие сокове и не ги долюбва вече от доста време и изпиваше по няколко шишета с вода.
Иначе чат пат се будим вечер и я взимам при нас но това става рядко.
Накупих есенни дрехи жилетка ,яке,чорапогащни 2 чифта обувки и разни такива.А и Катето за училище трябваше да спретна учебници ,дрехи .Обзавеждането на домът ни е до кривата круша но важното е че се обичаме и сърце да е широкооо Hug
Асе порицания за все още неорганизираната среща Sunglasses по сериозно не само разни местни а ние кога ще дойдем Crossing Arms вече почвам да мисля че отбора ни макар и не толкова голям от другите градове хич не го тачите Crossing Arms Майтап Whistling
Гале песента за скумрийката от раз стана любима на Габи как произнася доктор само Laughing и си тананика накрая сватбения маршшш hahaha
Прегръдки и целувки за всички   bouquet отивам ад аумиргам вече в леглото
Снимки на порасналото габстарче http://snimka.bg/album.php?album_id=61177

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 02:09 от mama Svetli

# 218
  • София
Асе, бройте ни и нас с Ади за събота, само, моля, обяснете къде трябва да дойдем, т. е. къде точно се намират патета.

За разстройството - май само мога да добавя, че бананът също запича.

# 219
Изидке, момичетата са казали почти всичко, само да добавя че за оводняване можеш да си купиш система глюкоза от аптеката и да даваш по 1 лъжичка на 15 минути, половин час !

Мамчета, извинете ме че не пиша тези дни, но нещо много ми дойде Sad
Мен ме тръшна вирус с гърло и т.н., на Мая и тече носа, а като за капак хазайна реши да ни гони, а в новият апартамент още не е пусната водата че и все още го правим ! Абе лудница  Mr. Green

Хайде целувки и да сте здрави  Heart Eyes

# 220
  • София
ritka, вярно ви се е насъбрало, бързо да оздравявате! Както и всички останали, разбира се! Аз нали се сещам на час по лъжичка, та да спомена и "класиката в жанра" при разстройство и повръщане, която сигурно е известна на всички, но все пак - варени картофи или сухар със сирене.

# 221
  • Пловдив
Ние също повърнахме снощи веднъж и първоначално го отдадох на многото глупости, които беше изял. Но сутринта беше с разтройство и го заведох при докторката. Тя го прегледа и каза, че нищо му няма и само диета за разтройството и ако повръщането зачести му изписа някакво сиропче. За сега не е повръщал повече.
Сутринта си изяде цялата попара, а сега се опитах да му дам препечена филийка и сирене, но хапна много малко. Иначе пие  вода двойно отколкото обикновено. Сутринта изпи 200 гр сок от моркови и ябълки.
Свежарка е, няма Т и се надявам  Praynig да не е този грип, за който говорите.
Освен да направя сега оризова вода и да пие. newsm78

# 222
За прословутия грип ние го карахме много е важно да пие много вода също така в аптеките се продава прахче РЕХИДРИН  или нещо близко до това изпива се на един прием то съдържа всички минерали и витамини които са загубени с разстройството и повр. Задължително диета  само бисквити и сухари без сок независимо какъв е. Дразни стомаха и червата. При нас беше класика в болница.Няма страшно минава за 2-3 дена.                                       

# 223
  • В средата на времето
Благодаря на всички за съветите  Hug Heart Eyes
Да се отчета -снощи нали му дадох на Криско стрит на прах активен въглен. Сутринта се изака пак редичко. След това излязохме на разходка и като се прибрахме, памперса беше чист  Praynig . А вчера и онзи ден до обяд акаше поне 3 пъти. Рано е да се радвам, ама дано поминава  Praynig..сутринта беше само на кърма, сега на обяд му дадох малко от лечебната храна и ще видя като се събуди , какво е положението..
Сутринта се опитах да пробутам оризова вода, обаче претърпях огромен неуспех...и се наложи да я изсипвам на улицата и да купувам нормална вода за пиене:)
Светле, ама Габи с тази коса е адски променена. Последно и бях гледала някакви снимки май на 9-10 месеца. Сега изглежда мноого различно:))..къдравелка голяма ще бъде Heart Eyes

# 224
Да ви се похваля - от днес казавме "ако " по предназначение- когато се наакамве hahaha остава само да тренираме и преди да свършим работата да го кажем! А иначе Маргото от 2 седмици доста се разбъбри и голама панта стана , цялата е синя! И се опитва да яде сама, и храни усърдно мама Laughing

Общи условия

Активация на акаунт