Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 422
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
Мистик, ела да ме видиш с точната доза прогестерон Blush Чак ме хваща срам от себе си, че се налага да ми напомня партньора, че вече не е на 20 Joy

# 406
  • Пловдив
Малиййй! Дай рецептата тогаз, че мен вече ще ме изгонят от вкъщи... Simple Smile

# 407
Не знам каква е точно, пия си хапчетата и си идва от самосебе си Grinning

# 408
  • тук и там
При мен е само след менструация до овулация.Овулирам ли -след това не ме търси въобще -тогава има рязък спад пък в либидото..Grinning.То след овулация ,и най-вече седмицата преди да ми дойде  -всичко и всички  ме дразнят и ме напрягат ,не се трая направо-нито  себе си ,нито другите- та хич не ми е до любовни ласки.Преди няколко дни-точно преди да ми дойде, ММ яде някакви бадеми на масата в хола ..Малей,направо този звук ми се забива в мозъка,все едно лешникотрошачката е до мен..Казах му да спира,да не извърша убийство заради едните бадеми.. Мисълта ми е ,че не го изтрайвам как рупа даже, камо ли друго..GrinGrinning

Цикълът ми свърши-два дни цялата работа.Намаля все повече.Преди беше по  8 дни поне,после стана 5,после 3..Та както върви може и съвсем да зачезне скоро..

# 409
  • София
И моят вече е 2. Менструацията, де. Преди беше 4, та не е голяма разликата. Но е много много по-оскъден. Бях писала, че цялото количество едва ли би напълнило 2 превръзки.

# 410
  • Бургас
Мен започва да ме "подпира"  ниско в ляво или дясно-където са яйчниците.Последният път -направо си имах болка в единият яйчник. Също и либидото ми се повишава рязко..Не знам и аз имам ли,нямам ли всеки месец ову-ама си имам признаци ,не е нужно да гледам календара си даже за да знам.Поглеждам го де-и винаги има съвпадение,между моите усещания  и  овулацията по календар.
Ко??? Head Band това не ми се повишава дори и на челна стойка да застана Relaxed

Гледай да не прекалиш с обърнатите ,че  по-зле ще стане Laughing обаче, майтап няма, преди няколко години когато ходех редовно на йога имаше такъв ефект, но бях и по-младичка  Innocent

# 411
Кайсия, същата работа и при мен, само че заради фъстъци. 🙀

# 412
  • Пловдив
Не знам каква е точно, пия си хапчетата и си идва от самосебе си Grinning
казвай какви са! Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно по О хич не ми се мисли за нищо и то с болки като бях, та..явно съм сбъркана аз Blush

# 413
Кайсия, същата работа и при мен, само че заради фъстъци. 🙀

Не сте сами, същата работа и при мен, но при пиене на вода. Направо не знам къде ми бърка, вече ще ги карам да пият вода в мазата....

# 414
Малиййй! Дай рецептата тогаз, че мен вече ще ме изгонят от вкъщи... Simple Smile

Мака на прах по 1с.л във чаша фреш !
И по цял ден ще търсиш 🤪🤓🤓🤓

# 415
Смея се с глас с вас Grinning

Овулация цял живот не съм знаела/чувствала/разбрала кога/дали/как настъпва при мен!

# 416
Голям късмет си извадила. Такава болка ли, чувство ли, не знам как да го нарека. Цикъла боб да яде. За него поне вземам хапче или няколко и има някакъв контрол. Това от овулацията е най-голямата гадост.

# 417
  • София
Смея се с глас с вас Grinning

Овулация цял живот не съм знаела/чувствала/разбрала кога/дали/как настъпва при мен!
И аз така. Никога не съм знаела. Дори и като ми дойде цикълът не ме боли. Този месец нито глава ме боли, нито гърди. Очаквам всеки момент да дойде.

# 418
  • София
Мен в цикъл ме болеше повече преди, ужасно беше, пиех спазмалгон на килограм. Овулацията беше по-слаба работа. После нещата се обърнаха. Сега пък нищо не ме боли Grinning То нито цикъл като цикъл, ни овулация.

# 419
  • Нидерландия
Скъпи дами понякога ми се плаче като ви чета но и понякога се смея със сълзи, както в случая със описанията за непоносимост и изнврвеност към всякъкви звукове а аз си мислех че съм само аз така. Аз не понасям никакви шумове и звуци около мен напоследък, всичко ме изнервя само музика мога, да, слушам и то определени парчета. За, овулацията: никога не съм знаела кога и не съм се замисляла но сега откакто се просветих във форума от вас, вече знам кога овулирам... Не че има кой знае какво значение де 😂😂😂
Давайте да го даваме по полека и с чувство за хумор. Самоиронията е голяма сила пък и всичко е преходно все пак. Бедете здрави и горе главата. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт