👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Естествено, че са бутафорни.

Направили са промяна, за да спасят сезона на формата.

# 616
Имало, нямало, представяме си, че е имало. Много! Едва смогват, че не остана предаване.
Относно Фбуците, който пита, не им ги знам. Не се наемам и да ги търся. Някой назад бе сложил на Соня.

# 617
Насето пак се спаси, а Недялчето остави, че само уелингтъните прави, ами не ги и направи, но пък и отговаря. Съгласна съм с номинацията.
А ММ много мрази Наско/управителя/, но мен ми харесва. 😀

# 618
Еее.. Много е злобна тази Недялка!
Доста арогантно отговаря. Дори и да прави грешка след грешка все другите са виновни и "принцеси".
И Недялка и Галя страшно простеят, но Недялка първа ще изхвърчи, Галинка се мазни, мазни...а и Ангелов я толерира заради смачканото самочувствие...!

# 619
  • Велико Търново
В анонса за утре вечер дават, че шеф Ангелов казва, че залогът в "първия троен сблъсък" е една куртка и секунди след това - Лука вече е с куртка, само двете жени с оранжеви престилки. Защо им е да издават какво ще се случи?

# 620
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

___

Епизод: 20
                 Hell’s Kitchen  
           за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 00:06 от Mari_Mar

# 621
Някой прояви интерес за профилите на участниците. Слагам  в скрит текст на почти всички.
Сега погледнах, че линкът за този на Георги е грешен и не излиза този на Галя, не знам как да ги оправя, в "предварителен изглед" е пълно мазало, а пиша от телефон.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 01:04 от PreslavaD

# 622
  • Sunshine state
Пфф, тоя Реджи, ако така ми викне Слушай и изпълнявай, директно спирам всякаква комуникация с него и само заради правилата не бих му млатнала един тиган в кратуната. Георги и той какво само примрънква, а изказването му за свещите беше много тъпо, макар и Реджеп да си го просеше. Михаела се излага на голямо с незнанието на приказката за принцесата и граховото зърно, язък й за претенциите. Недялка си заслужи изгонването тази вечер. Много й знае устата и на нея. Ни един не става, това е- нямат оригинални идеи, не умеят елементарни неща. В предните сезони имаше толкова добри готвачи, в тоя ни един. 🙄 И с тия поръчки по телефона е такава пародия - щял да отмени поръчките, дс бе, направо повярвахме, че наистина е имало такива.

# 623
  • София
Някой прояви интерес за профилите на участниците. Слагам  в скрит текст на почти всички.
Сега погледнах, че линкът за този на Георги е грешен и не излиза този на Галя, не знам как да ги оправя, в "предварителен изглед" е пълно мазало, а пиша от телефон.

Мисля, че успях да ги поправя.

Калъпчийски
Михаил
Полина
Реджеп
Недялка
Георги
Лука
Галя
Гергана
Михаела
Ивайло
Атанас
Цветомир
Теодор
Атанаска
Соня

# 624
Реджеп филър ли има в устните? 😁
А Недялка ми прилича на тази кукундрела

# 625
  • София
Поне тези "доставки" да бяха за някой дом. Има достатъчно бедни и гладни хора.

# 626
Този сезон нещо не ми допадат повечето участници - Жоро вечната жертва, Реджеп е достоен заместител на Чилева, Ивчо до голяма степен замества Гичето като почне да миека. Поне да се беше научил да говори правилно никой няма да го вземе насериозно с тоя селски акцент. Малката пикла със самочувствие до небето Михаела и другите две кифли с нея с удоволствие бих ги заритала. Недялка и Галка и те вечните жертви. Лука големия селски тарикат. Единствено Цецо и Наско ми допадат ама да вземат да покажат характер най - после. И много ме дразни това как номинират двама а гонят трети всеки път е така.

# 627
Бедни и гладни хора не са гладни за  паста "Лунетте" и стек "Уелингтън". Да бяха сготвили обикновена, вкусна храна, обаче концепцията на целия формат е много далече от благотворителността. Тук разхищението на храна е на първо място! Тъпчат се за наказание с храна, замерят ги с храна, хвърля се храна... Надвили са си над масрафа!

# 628
Стигам до извода, че изначално във формата има нещо сбъркано.
Ако имаш самочувствие - лошо, ако нямаш самочувствие - пак лошо. Ако се опитваш да се докажеш като лидер - егото ти било голямо, ако пък си коректен с колегите и шефа - натегач си бил. И пр. и пр....
Като психиатрично отделение.. 🙄

# 629
Стигам до извода, че изначално във формата има нещо сбъркано.
Ако имаш самочувствие - лошо, ако нямаш самочувствие - пак лошо. Ако се опитваш да се докажеш като лидер - егото ти било голямо, ако пък си коректен с колегите и шефа - натегач си бил. И пр. и пр....
Като психиатрично отделение.. 🙄

До този извод стигнахме още в първите епизоди на първи сезон Smiley
Нямаш полезен/правилен ход, всичко е в името на угодния план-сценарий. Днес си гениален готвач, утре скромен мияч. Важно е да се дрънкат унизителни думи, целящи разбунването и възмущението на зрителя. Съответно - гледаемост, коментари, реклами, Пари...

това, което правим в момента Wink

Общи условия

Активация на акаунт