👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Изтървах края.Виждам,че Лука си е тръгнал.

# 661
  • Пловдив
Че и 100 пъти го повтори...дърта, та дърта..Head Band

# 662
# 663
Лука си е виновен. Не става... 😀

# 664
  • София
Нещо за кажете за Галя тази вечер?
И явно трябваше да ги натирят в ъгъла момичетата за да разберат, че трябва да станат отбор.

Абе наистина кой от участниците бил приличал на Ангелов? Нали нещо такова анонсираха.

И ся при тая карантина как ще канят родата в ресторанта?

# 665
  • Велико Търново
Дори тогава не е оправдано.
...
За човек и на 100 години /най-възрастния човек, когото съм познавала, беше на 106 години/ не бих си и помислила да кажа "дърт". Казва се "възрастен".
Абсолютно! Аз също никога не съм употребявала такова определение. И никога не бих. Просто търся начин малко от малко да обясня подобно поведение, макар че "принцесите" изобщо не заслужават. И сценаристите също.

Никой не е анонсирал, че някой прилича на Ангелов. Както 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 припомни на предната страница - shokomen го беше написал, след като беше сред гостите на ресторанта към края на февруари. Но това са само негови лични впечатления.

# 666
Принцесите са глезени, невъзпитани и нагли. Само Соня не е такава. Михаела е крайно неприятна. Рано или късно ще излети.

# 667
И аз не го харесвах Лука, ама честно казано като си тръгна ми стана гадно, къде къде по щях да се радвам Недялка да беше изхвърчала!

# 668
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

Епизод: 21
                 Hell's Kitchen - С03E21  

за мобилни
_____

Лука

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 669
Еее, най-накрая си отиде този груб селянин.

P.S. след вглеждане в един-два коментара на готвачите се убедих, че наистина е сценарий. JoyGrinning

# 670
Щом "девойките" (съвсем умишлени са кавичките) така се изказват пред камера, хич не ми се мисли на живо какво е нивото.
Дано е сценарий, но пък кой би го търпял...
Повечето от жените се усетиха, само Михаела си живее в собствен свят.
Кой би се съгласил да работи за / с нея?

# 671
На Георги много му пролича като четеше. Вероятно заради лошото си зрение, а и по-дългата реплика в последния си коментар, не го направи незабележимо както другите.

# 672
Щом "девойките" (съвсем умишлени са кавичките) така се изказват пред камера, хич не ми се мисли на живо какво е нивото.
Дано е сценарий, но пък кой би го търпял...
Повечето от жените се усетиха, само Михаела си живее в собствен свят.
Кой би се съгласил да работи за / с нея?

Много противна малка лигла представям си каква управителка е персоналът сигурно всеки ден и носи молби за напускане.

# 673
А какво ще кажеше за палачинките за рождения ден? Че и едните тръгнали с доставчика Simple Smile

# 674
А какво ще кажеше за палачинките за рождения ден? Че и едните тръгнали с доставчика Simple Smile
Еми какво, цирк, ама обстановката го налага, пък и преди като имаше гости в ресторанта пак ни беше ясно, че всичко е сценарии...!

Общи условия

Активация на акаунт