👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Мишето ми се вижда окръглила лице, а и бързичко се измори подскачайки... И тия вежди много смешно ги повдига над очилата, докато плюе по дъртите. Smiley Красавица неотразима!

Лука колко да е по-зле от Гошо, Иво...? - ред му беше.

# 676
  • Другата България
Толкова беше ясно, че Лука ще си тръгне, че повече няма накъде.
Алоооууу, сценарИстИтИ, много се изчерпахте, никакъв съспенс не остана за нас, малкото гледащи, дето все още ви търпим плоските номерца!
Много слаб сезон, толкова слаб не е имало досега на какъвто и формат да съм гледала.
На каква база Ивайло остана за мен е загадка. Освен това, че е явно шутът на компанията и вкарва хумор, сатира и забава. Някой да е забелязал Ивайло да готви? Да прави каквото и да било друго освен да се подпира където намери и да гледа стреснато? Гошко също е незабележим, ама нали е жертва...за Цецо съм аз, вече окончателно.
Женската част....мани, думи нямам. Галка ми е Гичето, че няма да е победител е ясно, но Ангелов ще я държи до последно, за да покаже какъв напредък е постигнала от момента, в който е дошла до този, в който си е тръгнала.
И това вече го гледахме.
Според мен не са спрени снимките, така мисля. освен да е приключил форматът, аз и не знам кога е започнал официално да се снима.

# 677
  • Пловдив
В предните два сезона при останали 8 участника ли получиха черните куртки и станаха един отбор?

# 678
О. Вярно бях го забравила моментът с черните престилки. А и все се намираше някой да качи снимка в мрежата, за да се изфука.
Сега не видях никой.
Всъщност не съм гледала всички профили...
Лука, Ивайло, Гошо, Соня, Михаела, Гергана все са ми масовка. И пак изтървам някой.
Не виждам и отявлен победител. И да е виртуоз в кухнята, и лидер.

# 679
Ами Реджеп се откроява - и като характер, и като готвене.

# 680
А какво ще кажеше за палачинките за рождения ден? Че и едните тръгнали с доставчика Simple Smile
Ти пък да не си мислиш, че реално ги пращат някъде? Със сигурност не доставят храна по домовете.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 21:05 от Blackbling

# 681
  • София
Поне сега няма да изтече информация кой е победителят. Като няма публика, няма кой да качи снимки. Миналата година много рано разбрахме, че Чилева е победител, до последно не ми се вярваше.

# 682
  • София
Из основи е сбъркано предаването както се коментираше преди няколко страници.
Снощи изобщо Лука не трябваше да си тръгва при условие, че не го харесвам. Справи се отлично с тофуто, върна си куртката, айде после го натири. Със сигурност мисля, че трябва да се гони някой от номинираните, иначе предходните два дни губят смисъл.
О*ираш се, номинират те. После губиш и на дуела с опонента си, не ти се получава резервацията и си аут, три черни точки. Тука кой кога губи, печели, няма никакъв смисъл..?!

# 683
  • София
Щом вече отразяваме карантината и ресторанта е затворен, сто на сто сегашните епизоди са правени след 13-ти март. Няма как иначе от преди това да знаят, че ще има извънредно положение.

# 684

Много слаб сезон, толкова слаб не е имало досега на какъвто и формат да съм гледала.
На каква база Ивайло остана за мен е загадка. Освен това, че е явно шутът на компанията и вкарва хумор, сатира и забава. Някой да е забелязал Ивайло да готви?

Аз пък честно казано се изненадах, че изгони Лука, колкото и да е дървен е амбициозен и готви наистина в пъти по- добре от Ивайло. И аз се учудвам какво наистина прави още той в предаването, като и селските му смешки хич не са смешни, а излагация...
От момчетата съм за Цветомир и Реджеп! От момичетата твърдо за Гергана, бърза е, може да готви и никога не се отказва...характерът й е друга тема!

# 685
Ами Реджеп се откроява - и като характер, и като готвене.
Умишлено го пропуснах.
Защото се откроява, но не е "моя" победител.
Дано не се окажа права. Да, готви, но е много нахален. И още нещо, което няма да се хареса на четящите - никога не е живял в България, не го приемам за такъв.

# 686
Из основи е сбъркано предаването както се коментираше преди няколко страници.
Изобщо не е сбъркано предаването, просто вие не можете да схванете идеята му.
Вечерната резервация е най-важна и решаваща, защото се предполага, че пресъздава реалната ситуация в един ресторант. Другите "игри" са просто бонус, с който да си подпомогнеш вечерната резервация, но не ти гарантират нищо. Ако те бяха решаващи, е безсмислено да гледаш предаването докрая, защото щеше да е ясно - който спечели предварителната игра остава, другия си тръгва.
Друго нещо, което не можете да схванете е защо са номинирани двама, а си тръгва трети. Ами нормално е, ако въпросният трети се издъни. Или по вашата логика, цяла резервация останалите, които не са номинирани могат изобщо нищо да не направят щом оставането в предаването им е гарантирано.
Лука, колкото и по-добър да е от други, които още са в предаването, се издъни на резервацията и затова си тръгна, малшанс му се вика. И в спорта е така. Не винаги най-добрия става първи и печели златният медал.
Веднага ти давам и пример - Атанас със сигурност е много по-добър готвач от Галя, но в последно време се дъни доста повече от нея. Представи си на финал отиват тя и той, и Атанас се издънва жестоко. Трябва да му дадат победата, само защото е по-добър ли, нищо, че се оплескал?

# 687
Ми, че миналата седмица този същия Атанас се издъни жестоко на вечерната резервация....И? Изгониха Полина....няма логика, но се случи...!

# 688
  • Пловдив
Мисля, че това ще е последен сезон Simple Smile
Апропо...що Ангелов се отдели от Мастър шеф? Скарани ли са с другите светила?

# 689
Това е реалити предаване, хора. Аз не знам какво очаквате? Не мога да разбера защо непрекъснато недоволствате, че има сценарии, ни ви харесва, а в същото време го гледате? Познавам Божидар от първия сезон (били сме в една компания), говорила съм си с него и със сигурност няма сценарии.

Общи условия

Активация на акаунт