Мога ли да осъдя лекар за слагане на ваксина?

• 15 382
  • 185
  •   1
Отговори
# 60
  • в мъжки прегръдки
П-добре намерете някакъв вариант с вносни ваксини които не дават реакция.

Няма такива.... Tired Confused Cry

Е как да няма като аз купувам имовакс полио, която е убита и се слага инжекционно вместо капките които капят на езика на бебето които са живата ваксина.

# 61
Наистина няма такива. Всеки лекарствен продукт, включително и ваксините носят опасност от странични реакции. Грозното е, че за ваксините тази информация се крие. Някой лекар да ти е обяснявал какво евентуално може да се случи на детето след ваксиниране, но ще се изтрепят да ти разказват колко страшни болести са се навъдили и без ваксина - лошо! Във всяка ваксина има химия (живак например Shocked) и аз като химик не мога да се съглася, че това не е опасно. Нека Кристиан като лекар се включи и обясни за живите и убити ваксини...

# 62
Само искам да добавя, че не е вярно, че коклюшът е опасен само за кърмачета до 6 месеца, а дифтеритът, например, може да го хване всеки, буквално, от всичко, само ако има драскотина дори, понеже вирусът е много разпространен, а смъртността е 50 %. Може би и ваксините са опасни (разбира се, абсурдно е да се бият не навреме!!!), но болестите, от които в твърде голям процент пазят, са наистина ужасяващи! Cry

# 63
Наистина няма такива. Всеки лекарствен продукт, включително и ваксините носят опасност от странични реакции. Грозното е, че за ваксините тази информация се крие. Някой лекар да ти е обяснявал какво евентуално може да се случи на детето след ваксиниране, но ще се изтрепят да ти разказват колко страшни болести са се навъдили и без ваксина - лошо! Във всяка ваксина има химия (живак например Shocked) и аз като химик не мога да се съглася, че това не е опасно. Нека Кристиан като лекар се включи и обясни за живите и убити ваксини...

Точно...
Ваксините са една от световните страшни промивки на мозъци и...застрашаващи живота и здравето....
Няма безопасна такава,може и да има по-малко опасни...,ама за мен това не е успокоение.Както се казва-и малкото отрова е отрова...
Живакът присъства активно в тях и ..има ли смисъл да казвам и аз колко прецаква....В този смисъл не виждам защо се пазим от термометрите и рибата,ама ваксините смело поемаме...
Ето ви един линк,ако не сте попадали на него(прочетете и линка след статията с повече инфо):
http://homeopathia.hit.bg/page5.htm

# 64

Живакът присъства активно в тях и ..има ли смисъл да казвам и аз колко прецаква....

В щатите(където си ти),ваксините не съдържат живак!

# 65
Само искам да добавя, че не е вярно, че коклюшът е опасен само за кърмачета до 6 месеца, а дифтеритът, например, може да го хване всеки, буквално, от всичко, само ако има драскотина дори, понеже вирусът е много разпространен, а смъртността е 50 %.
Сигурно  имаш  предвид тетанус  - от  всяка  драскотина - досега на моите  трябваше  незнам  какво  да  им  се  е  случило  #Crazy.Дифтерит - дифтерията  е  съвсем  друга  болест    bouquet  .Не  че  съм толкова запозната но  тъй  като  нито  един  лекар  не  си  прави  труда да  ми обясни  за  болестите  за  които  толкова  иска  да  сложи  ваксина се информирах  сама  доколкото  мога  направете го  и  вие   .

# 66
Цитат
Само искам да добавя, че не е вярно, че коклюшът е опасен само за кърмачета до 6 месеца, а дифтеритът, например, може да го хване всеки, буквално, от всичко
, само ако има драскотина дори, понеже вирусът е много разпространен, а смъртността е 50 %. Може би и ваксините са опасни (разбира се, абсурдно е да се бият не навреме!!!), но болестите, от които в твърде голям процент пазят, са наистина ужасяващи
При такава деzинформираност (не искам да обидя майката,не е виновна тя) как да не раzбирам желанието на родителите да слагат ваксини на децата си и дори на себе си...Макар,че се сьмнявам таzи майка да си слага редовно ДТК като вьzрастна,а не е лепнала нито едното от трите досега....

И не става вьпрос само zа живака в ваксините.В тях има формалин,алуминйи,неомицин,животински ембриони,генетично манипулирани клетки.Теzи неЩа  накуп дори са по опасни от живака.
Не може на едно zдраво бебе/дете да му вкараШ тоzи отровен коктейл,zа да го направиШ ПО ЗДРАВО. СмеШно и наивно е .Но уви ,сериоzно и компетентно zвучи zа един лаик.

# 67
това  е  масово  явление  повечето  родители  идея  си  нямат за  какви  ваксини  става  въпрос  и  за  какви  болести  се  слагат .Явно  че  ваксините  така са наложени  като  нещо  задължително  и  съвсем  нормално .Трудно  е  да  преминеш  тази  бариера  освен  ако  детето  ти  не  направи  реакция  или пък  е  с  други  проблеми .  Close

# 68
  • София
И аз бях от родителите, които редовно и последователно слагат ваксини на децата си. Голямата ми дъщеря беше потърпевшата и не спря да боледува. По стечение на обстоятелствата освободих малката от ред ваксини. Други отлагах много дълго. И тя не боледува, а когато хване вирус, общо взето се оправя до четъртия ден. Дори се разболя от коклюш и за разлика от децата, които боледуваха от коклюш по същото време и бяха ваксинирани, тя го преболедува леко и без усложнения. А тези, които уж не трябваше да се разболяват, преболедуваха много тежко заболяването и с усложнения. След тази случка, аз окончателно взех решение моите деца повече да не се ваксинират и открих начина. Ще подпиша, че отказвам ваксините.  А ако решат да ме глобят, това става с наказателно постановление, което ще обжалвам и Закона за здравето и споменатата Наредба тук, ми дават достатъчно основания за това. Така че в края на краищата няма да има влязъл в сила акт за глоба.

# 69

Напротив!Точно тук научих всичко отвратително за ваксините,тук ми се отвориха очите....И живак има,има.... Sad Една важна причина не само за фатални инциденти сред децата,но и ...на всеки 166 деца едно да е с аутизъм.... #Cussing out

Радвам се много,desinansitoni,че си се усетила WinkМакар и не по приятни причини...Успех!

На Кристиян благодаря отново(както за всяка информация,поднесена от него)...Знам,че има и други гадории във ваксините(сега вече и какви точно Wink),просто за живака най-много инфо имам..и ставам свидетел на неговите последици... #2gunfire

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 20:04 от Сияна

# 70
Мамка му, въртят ни в един омагьосан кръг #2gunfire
Ваксинирай, детето боледува, купувай сега от нашите лекарства!!! #2gunfire
Ето на това му се казва бизнес и то добър!
Сияна, кажи нещо повече за тия съставки и последиците, само да говорим, че са вредни и децата боледуват никой няма да се върже!

# 71

Напротив!Точно тук научих всичко отвратително за ваксините,тук ми се отвориха очите....И живак има,има....

Живак няма!
След 2000г. вси4ки ваксини(с изключение на противогрипната) са тимерозал free.
Справка:
http://www.fda.gov/cber/vaccine/thimerosal.htm

# 72
Теzи ФДА и СДС най ги обичам...Някои от тях даже си приzнават следното...
"The thing that bugs me is that the people think the FDA is protecting them. It isn't. What the FDA is doing and what the public thinks it is doing are as different as night and day." 1970
Dr. Herbert Ley, former FDA commissioner

Или това
Vaccination is a biological weapon at the service of biological warfare. It permits the targeting of people of a certain race, and leaves the others who are close by more or less untouched. Vaccination enables the selection of populations to be decimated. It facilitates targeted genocide. It permits one to kill people of a certain race, a certain group, a certain country. And leave others untouched. In the name of health and well-being, of course”
Dr. Guylaine Lanctot, M.D, FDA counselor

Te на себе си не вярват,а ние искат да им вярваме.Е,има хора,които им вярват...Туинс мама и други например...

# 73
Успех  на  desinansitoni  , същото  пожелавам  и  на Сияна   и  на  себе  си  .Аз  също  съм  от  тези  които  нищо  не  знаеха  за  тези  ваксини  но  след  втората  ДТК видях  че  това  е  лошо  за  детето ми  и  просто  намерих  вратичка  която  да  спаси  детето  ми   и  другото .Според  мен  ваксините  се  бият  на  тази  възраст  , защото  бебетата  са  твърде  малки  и  ние  не  можем  да  разберем  как  преживявават  точно   нещата . Това  си  е  част  от ваксинирането  преди  време  тези  неща  са  се  слагали  след  годинка newsm78 . Когато  попитах  педито  -  наистина  ли  може  да  се  стигне  до  енцефалит  и  отговорът  беше да  направо #CrazyДругата  пък  ми  каза  ооо ми  ние  сме  против  ваксините  на  нашите  деца  не  слагаме  Sick

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 22:30 от catch

# 74
  • София
Мамка му, въртят ни в един омагьосан кръг #2gunfire
Ваксинирай, детето боледува, купувай сега от нашите лекарства!!! #2gunfire

Доколкото знам бизнесът с лекарства е най-голям в световен мащаб!

Общи условия

Активация на акаунт