Пазарджик - 6

• 14 688
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
,  soniamari.

# 271
 Честит първи  рожден ден на Емко,на Bobi min!!!Безгрижно детство и безброй усмивки!Добре дошли на новите мами MARIANA78 и Soniamari  bouquet

# 272
  • На погрешната планета
                                               Честит рожден ден на Емко  bouquet!
             Пожелавам му да порастне голям и силен мъж и да бъде гордост на мама и тате!

Здравейте! Аз съм нова petjah ми писа миналата седмеца и Ви четя редовно, но все не намирам смелост да Ви пиша! smile3520
Добре дошла! Надявам се, че ще се чувтваш добре сред нас Hug! Напиши нещо повече за теб, а ако искаш, пусни и снимки.

Мама Мери, Уинтър, кога да ви чакам довечера за да ви дам багажа? Айде идвайте ще ви черпя с грозде.  Mr. Green
Жалко, че няма да мога да се възползвам от поканата Sad, но Уинтер сигурно ще ти се обади, днес й дадох твоя телефон Peace.

# 273
 Благодаря! Тук (на работата) нямам снимки, а в къщи има бояджии и компютъра е изключен, но ще кача другата седмица.  Rolling Eyes Е надявам се дотогава да приключат.
  Иначе какво да Ви кажа  newsm78 , нищо интересно - малкия на градина , мама на работа и нищо съществено.
  Ами незнам - питайте Laughing

# 274
Образец! Попълнете при появяването си

Въпросник

1. Години, ръст, тъгло, пулс в нормално състояне, кръвна група, интереси.
2. Брой деца, пол, възраст, оплаквания, посещавани детски градини или учебни заведения.
3. Съпруг, години, оплаквания, обиди.
4. Свекърва, оплаквания, обиди, ............ еманация на предните.
5. Снимки  когато е възможно.

# 275
  • На погрешната планета
Образец! Попълнете при появяването си

Въпросник

1. Години, ръст, тъгло, пулс в нормално състояне, кръвна група, интереси.
2. Брой деца, пол, възраст, оплаквания, посещавани детски градини или учебни заведения.
3. Съпруг, години, оплаквания, обиди.
4. Свекърва, оплаквания, обиди, ............ еманация на предните.
5. Снимки  когато е възможно.

Ей, ще ме умориш от смях, бе жена Joy!
Стягай се, довечера и аз ще дойда Twisted Evil, пусни ми на ЛС адреса си и кратко обяснение къде се намира горе-долу Wink.

# 276
           newsm62   дете - 1 момче 4,5г.
                             съпруг - 1 за сега Grinning
                             свеки ~ добре

ОК?  bouquet

# 277
  • На погрешната планета
           newsm62   дете - 1 момче 4,5г.
                             съпруг - 1 за сега Grinning
                             свеки ~ добре

ОК?  bouquet
Абе.....като за начало, бива Wink. Напиши името на детенце и рожденната дата, за да ви включим в списъка на рожденниците Hug.

# 278
  • София
Честит рожден ден,Емко!!!
Много усмивки да носиш на мама и тати,
да си здрав и обичан!
Весел празник!

Добре дошли на Марияна и СоняМари!  Hug

мама Мери,
winter,

не разбрах ядохте ли грозде? Grinning

# 279
ЧРД на Емчо!
Добре дошли на новите мами!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 00:07 от Nellina

# 280
честит рожден ден на емко , да е жив и здрав. за мама smile3525                                                                                                                                                               добре дошла на SONIAMARI Hug

# 281
  • На погрешната планета
мама Мери,
winter,

не разбрах ядохте ли грозде? Grinning
Ядохме, ядохме....Току що се прибрахме. Летяща напълни багажника, та утре с Петя другият багаж ще си гушкаме Mr. Green! Майтапя се, ще се съберем Wink.

# 282
  • ПАЗАРДЖИК
Няма да се плашите. Ние с мъжо решихме да дойдем с нашата кола, така че място за всички има. Все пак ще ви чакаме при Куалита, за да пътуваме заедно  Hug

# 283
  • София
Няма да се плашите. Ние с мъжо решихме да дойдем с нашата кола, така че място за всички има. Все пак ще ви чакаме при Куалита, за да пътуваме заедно  Hug

А Вилянка?

# 284
  • На погрешната планета

А Вилянка?
Ще я вземат с тях и мъжо ще стои наказан вън да я забавлява Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт