КРУИЗИ /Тема 15/

• 54 275
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
тази седмица трябваше да летим до Бергамо и от там с автобус до Савона за 7 дневен круиз с Коста Смералда в класическо Средиземноморие, чудесна идея за почивка по време на Великденските празници за цялото семейство, но уви. канселирах го още преди да спрат плаванията. Това вече е минало, гледам напред във времето и се замислям за кой месец и къде да направя следваща резервация, вие резервирате ли нещо?
Май - НЕ, като чета тук и то всъщност какво ли да чета, тя темата замря. Разбираемо-няма планирани пътувания, няма въпроси, няма планиране. Но не трябва да се отчайваме, нали? Хайде да споделяме мечти за бъдещи пътувания, това не ни коства нищо освен време, каквото сега имаме в повече. Блед и тя не се включва вече, но сигурно чете.

# 121
И аз да побутна темата. Някой щеше да ходи февруари на круиз Сейшели/Мавриций? Ще се радвам на отзиви Simple Smile

# 122
И аз да се включа. Бях ви казала, че канселирам нашия круиз преди 2 месеца някъде и че от МСЦ искат освен капарото да им платя още 10% от сумата. Обаче те си канселираха всички круизи до края на май. И на 11 април трябваше да си дръпнат остатъка от сумата. Ами нищо не ми удържаха, нито ми писаха мейл да ми напомнят. Дори ми пратиха поздравително писмо и че се надяват да се видим на борда след кризата..
Дано така си остане. Знам ли, може би като те отменят самия круиз да не събират наказателните такси - освен това, което вече съм платила де.

# 123
дали пък да не запазя един коледен круиз в Средиземно море, има ги в момента на 500 евро за 7 дни за вътрешна гарантирана с тръгване от Барселона?

# 124
дали пък да не запазя един коледен круиз в Средиземно море, има ги в момента на 500 евро за 7 дни за вътрешна гарантирана с тръгване от Барселона?

Аз все си мисля, че ще люшка...за това избягвам да запазвам Новогодишни круизи. Но пък някой ако е бил на такъв, моля да сподели дали е бурно морето.

# 125
бил съм от 15 до 23 декември, предколедно и не е люшкало, даже на Палма беше доста топло, атмосферата също е коледна, украсено е навсякъде, но не са почивни дни. Цената една седмица преди Коледа е около 350 евро на човек, после става 550 евро и за ЧНГ е 750! Въпросът е дали до тогава всичко ще отмине с тази пандемия?   

# 126
бил съм от 15 до 23 декември, предколедно и не е люшкало, даже на Палма беше доста топло, атмосферата също е коледна, украсено е навсякъде, но не са почивни дни. Цената една седмица преди Коледа е около 350 евро на човек, после става 550 евро и за ЧНГ е 750! Въпросът е дали до тогава всичко ще отмине с тази пандемия?   

Не знам...ние имаме запазен круиз за август, който още не сме отказали - все още изчакваме.

# 127
  • Sofia
Аз имам запазен от 2 януари и изобщо не искам да си помислям, че няма да отидем.
Две години ходим на коледно/ новогодишен круиз и стигнах до извода, че не си заслужават по- високата цена. Удобни са, заради ваканциите, но само това отчитам като плюс.

# 128
Аз имам запазен от 2 януари и изобщо не искам да си помислям, че няма да отидем.
Две години ходим на коледно/ новогодишен круиз и стигнах до извода, че не си заслужават по- високата цена. Удобни са, заради ваканциите, но само това отчитам като плюс.
всъщност зависи и от маршрута, ако е на топло някъде - си заслужава, но ако е тук в Сериземно или Адриатическо, може и компромис с датите, разбира се ако пътуваме с деца се съобразяваме с ваканциите.

# 129
  • Sofia
Карибски бяха нашите. Следващият живот и здраве пак на топло е замислен, да видим Simple Smile А ваканциите са толкова къси, че както и да ги смятаме, винаги има по една седмица допълнително.

# 130
Нашият круиз в началото на май е отменен. Агента ни съветва да се оглеждаме за нов най-рано за следващата пролет. Ще получим предплатената сума като ваучер и по 200 евро борден кредит за каюта, ако сме избрали круиз с продължителност 7 и повече дни.
Колкото и да ни се пътува за сега не мислим за дестинаци различни от България.

# 131
Ние днес трябваше да летим за Виена, но уви не стана... Аз имам планирано пътешествие за декември по Коледа и не смятам, че до тогава няма да се оправят нещата. Даже си мисля, че ако обявят, че може да се пътува, няма да се намерят самолетни билети и хотели на нормални цени, всичко ще скочи рязко нагоре.... Защото масово ще започне едно купуване.... Laughing
Сега планирам пътуване за април 2021 за ваканцията на децата, но проучвам цените дали да е круиз или просто екскурзия. Ако е круиз може да пробваме Аида, макар че цените им никак не ми харесват (хубавото е, че децата пътуват безплатно)...

# 132
  • София
То вече май са по-скъпи, не съм гледала много, защото първо трябва сегашното отложено пътуване да направим, но и круизът и хотелът са доста по-скъпи. МСЧ  поне връщат 125%, но от хотела искат да им платим, ще чакаме, дано паднат, има много време.

# 133
ето този е коледен и в момента е на 550 евро, вътрешна
https://crusit.bg/kruizi/7-dni-italia-frantsia-ispania-svn07408?period=2020-12

# 134
  • Плевен
Здравейте и от мен! И на мен ми е ужасно мъчно, че не можем да пътуваме. Мъжът ми,понеже се влюби в Аида и вече и той ми зава зор да запазвам следващ круиз, а досега само аз бях инициатора на круизите. Аз си мисля, че есента вече ще може да се пътува, но то пък ще започне училището тогава.
Лунна, знае ли се вече кога ще е ваканцията следващата година? Хайде да се организираме за тогава! Ама и на мен нещо не ми харесват цените...
Сега февруари бяхме на Аида по 350 Е на човек в Дубай, а за следващия февруари са по 550-600Е

Общи условия

Активация на акаунт