Децата, хигиената и Maliva. Включете се в дискусията и открийте приказната нежност!

• 18 870
  • 858
  •   1
Отговори
# 480
Да си мият ръцете. Имам успех.

# 481
  • София
Първото нещо, на което ги учех беше да си мият ръцете, особено, когато се влиза отвън. След това, да слагат ръка пред устата, да мият зъби и т.н.

# 482
"Хей ръчички, хей ги две
Те ме слушкат най-добре
 Едната мие другата
А пък двете лицето...."
Smile
И зъбките е важно да се мият, затова започнахме още с първото поникнало Smile

# 483
Кои бяха първите хигиенни правила, на които научихте детето си и лесно ли ги възприе то?
Да си мие ръчичките, лицето, в последствие и зъбите - с тях беше най- трудно.

# 484
Миенетето на ръце, лице и зъби.

# 485
  • София
Първото нещо на което ги научих е, че ръцете трябва да се мият, защото са мръсни и не трябва да се слагат в устата.

# 486
  • София
Кои бяха първите хигиенни правила, на които научихте детето си и лесно ли ги възприе то?
Да си мият ръцете и да не си бъркат в устата.
Учудващо бързо схванаха и правилата за миене на зъби.

# 487
  • Sliven, Bulgaria
Първите хигиенни правила, на които научих детето си бяха да си мие ръцете и зъбите. Бързо ги възприет и му изглежда ха забавни.

# 488
Миенето на ръцете и преобличане след всяко излизане навън.

# 489
Все още градим хигиенни навици, тъй като моето дете е на две години. Уча го да си мие ръцете и зъбите.

# 490
Миенето на ръцете и очите.

# 491
Мисля, че едно от първите беше да не лапа обратно, изпусната на пода храна, както и нищо намерено навън да не се пъха в устата. По-късно миене на ръце, лице, зъби, тоалет.

# 492
В момента се опитваме да изградим хигиенни навици, защото сме все още малки.

# 493

Първо запомни за миенето на ръцете, после зъбките и всекидневното къпане.

# 494
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Първото беше миене на ръцете.В началото беше за него игра с водата , но с течение на времето отмина.

Общи условия

Активация на акаунт