Паниката Ковид-19 - как да се справим?

• 95 364
  • 3 451
  •   1
Отговори
# 315
Тестовете са много малко, скъпи и времеемки. Навсякъде. Затова тестват само ако си на умирачка.
Факт. Хеликоптерът е само 1, много скъп и е използван само в един случай за "спешна медицина " - рамото на Караянчева

# 316
  • Варна
Е, сега чета че от другата седмица частните лаборатории почват да правят бързи тестове на цена 7-15 лева. Ако е положителен се потвърждава с бавен.
А иначе съгласна съм за бавното тестване, въпросът е, че по тоя начин очевидно остават много непотвърдени случаи. Които за щастие минават леко.

# 317
  • Най-красивата страна
Купих витамини Doppelherz от Адо Я.
Съдържат и селен и цинк и желязо и витамин Ц и др..

Пием чай.
И сок от черен бъз.
Ядем мед всеки ден.

Днес ходих до един малък квартален магазин,че там нямаше хора.
Пробвах  в Лидл-нямам нерви да чакам на опашка отвън .
Пускат определен брой хора ,а останалите чакат .

Днес вече няма деца на детските площадки.

Мисля,че трябваше по-рано да затворят границите.
Сега тези,които се върнаха от Италия,Испания,Англия вероятно вече сеят зараза...

# 318
А аз разбрах, че са отсвирили палячото от вчера с 4те апарата. Мисля, че това ще е топ тъпакът на    
текущата криза.
Браво на "Александровска", ако всичко е истина!

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 14:39 от Фръц!

# 319
  • Варна
И аз видях в два новинарски сайта, че този, който е искал да дари двеста бона за апарати ама в замяна да обслужват с предимство неговите хора, е получил парите си обратно.

# 320
Да, дарението му е отказано. Но той продължава да обяснява във ФБ, че е прав.

# 321
  • Варна
Сега чета за учителя по ски от Троян. Значи чувства се зле, правят снимка в Разлог, установяват вирусна пневмония и... Го пращат да си ходи? Верно ли? А насаждат вина на обикновения човек, ако се закашля и не се изолира моментално. Ами изтървана работа на всички нива, всъщност ясно ни казват Спасявайте се както можете...

# 322
  • София
https://news.bg/health/chastni-laboratorii-zapochvat-da-pravyat- … -koronavirus.html

Ох, много се кефя. Край на страха /почти де/. Аз първа ще ида да се тествам.

# 323
https://news.bg/health/chastni-laboratorii-zapochvat-da-pravyat- … -koronavirus.html

Ох, много се кефя. Край на страха /почти де/. Аз първа ще ида да се тествам.
Всеки ден ли ще се тестваш?

# 324
  • Варна
И каква е гаранцията, че като ти излезе отрицателната проба или пък в момента, в който излезеш от лабораторията няма да прихванеш?

# 325
  • Варна
О, и аз. По това време на деня обикновено се чувствам болна от корона, чума и не знам още какво. Гаранция ще мина поне веднъж през някоя лаборатория. А каква е гаранцията, че няма да прихвана - ами никаква, много ясно.

# 326
  • Варна
Сто кинта... Че то ако всеки ден трябва да давам по стотарка за тест, по-добре да си наема една къща в някой пущинак и сто лева дневно ще ми стигат за храна, че и за глезотии. И гаранция ще имам, че няма да се разболея.

# 327
Безмислено е да се прави тоз тест, освен ако след това не се изолирате, ама истински - ни за хляб до магазина, ни за тоалетна хартия. И тази изолация за поне 90 дни.

# 328
За Тайланд нищо не се говори обаче.
Дори не е в списъка със рискови дестинации.
Някъде в държавите от Латинска Америка или в Мексико, например , има ли случаи ?

# 329
  • София
Няма да е 100. От 3 до 60 пише. Четете. След като се тествам, ще се пазя повече, но определено ще съм по-спокойна. Почти всеки от нас е водил активен живот преди 13.03. - ГТ, работа, магазини, хранене навън, срещи... Нормално е да се съмняваме. Камък ще ми падне от сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт