Ryanair - 17

• 51 681
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Райън днес ми върнаха парите от последната вълна канселирани полети.

# 76
За жалост, не можахме да се разберем нещо в чата, затова подадох искане за възстановяване на сумата,
но като не е отменен полетът, се чудя дали ще ни ги върнат. Много лошо направиха украинците,
хем не пускат чужденците, хем не отменят полетите, заболя ме главата да се напрягам.
Прежалих ги парите, но ако не ги върнат, ще е много некоректно.
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 77
Просто им напиши в чата да те ънчекнат, след това ще получиш имейл.

# 78
Просто им напиши в чата да те ънчекнат, след това ще получиш имейл.
Вече пуснах искане за връщане на парите, не знам дали мога отново да искам пък друго.
Написах им подробно, но не ме разбраха нещо.
Какво точно им написахте, в смисъл на английски?
Благодаря! Hug

# 79
Hello, please uncheck me for a flight from X to Y, on 20.03, reservation xfxfx
I want to change the dates.

Нямаш право на възстановяване на сумата, ако полетът не е отменен. Имаш право само да те ънчекнат и да смениш безплатно дата и дестинация, като си доплатиш разликата в билетите.

# 80
Hello, please uncheck me for a flight from X to Y, on 20.03, reservation xfxfx
I want to change the dates.

Нямаш право на възстановяване на сумата, ако полетът не е отменен. Имаш право само да те ънчекнат и да смениш безплатно дата и дестинация, като си доплатиш разликата в билетите.
Благодаря много! Hug
Подробно им написах, те ми дадоха бланка да попълня от чата,
но или са разсеяни, или се направиха на ударени.
При положение че не се допускат чужденци, де факто полетът е само за украинци,
би трябвало да върнат парите, те сами ни предложиха двете опции, но ще пробвам утре отново,
в момента не мога, то нямам и много време.

# 81
Здравейте,
Сега видях случайно, че са ми отменили още един полет. Но натискам (през приложението) "get a refund" и ми дава грешка. С предишните 2 полета нямах такъв проблем и затова реших да попълня refund application form, но там пък ми дава, че номера на резервацията е грешна, а всъщност не е. Някой с подобен проблем?

# 82
  • Гражданин на света
Айде и аз в кюпа с полет от Украйна. Вчера чекирах, днес вече граници затворени. Чета ви и събирам инфо, но честно казано съм доста объркана. Моля някой който вече е писал някъде за ънчек да ми каже къде и какво се пише /може и на ЛС/ да не спамим. Благодаря ви

# 83
И аз съм с полет до Кипър края на април.Снощи получих имейл,че мога да си сменя датите и да си доплатя.

# 84
  • София
Елеонорчето,  прочети поне 1 -2 стр. назад - писано е точно за Киев.

# 85
Айде и аз в кюпа с полет от Украйна. Вчера чекирах, днес вече граници затворени. Чета ви и събирам инфо, но честно казано съм доста объркана. Моля някой който вече е писал някъде за ънчек да ми каже къде и какво се пише /може и на ЛС/ да не спамим. Благодаря ви
Аз съм много разочарована засега от авиокомпанията.
В Украйна официално от днес има наложена забрана,
но Раян Еър явно не ги интересува, написали са ми, че само полетът на 22-и март е отменен,
а утрешният не. Няма да ни върнат парите. И вчера цял ден пиша в чата, и днес, правят се на ударени.
Пратиха ни линк за възстановяване само на единия полет, но той никъде не те води,
нищо не можеш да попълниш, където и да се опитваме, заболя ме главата, нямам повече нерви.
Живи и здрави да са, ни е сме ги отписали парите, но не е там работата. Успех! Hug

# 86
Аз съм много разочарована засега от авиокомпанията.
В Украйна официално от днес има наложена забрана,
но Раян Еър явно не ги интересува, написали са ми, че само полетът на 22-и март е отменен,
а утрешният не. Няма да ни върнат парите. И вчера цял ден пиша в чата, и днес, правят се на ударени.
Пратиха ни линк за възстановяване само на единия полет, но той никъде не те води,
нищо не можеш да попълниш, където и да се опитваме, заболя ме главата, нямам повече нерви.
Живи и здрави да са, ни е сме ги отписали парите, но не е там работата. Успех! Hug
Ако имате отиване и връщане на един билет и е отменен единия, връщат парите за двата. Авиокомпаниите са някакъв хаос сега, та не е ясно кой какво приказва или променят процедурите в движение, но досега така е било. Пробвайте пак (знам, че е трудно да се свържете)

# 87
получих мейл, че мога да сменя датите на полета, но само в същото направление. Ами ако при променените обстоятелства, вече няма нужда да ходя там, защо не ми дадат като уизеър възможност за промяна и на дестинацията. Много съм разочарована. Това е неуважение към клиентите и злоупотреба със сила (взели сме ти парите и ние решаваме какво да се прави).

# 88
Може и за двете направления, ама явно е хаос там сега

# 89
  • София
Здравейте,
Сега видях случайно, че са ми отменили още един полет. Но натискам (през приложението) "get a refund" и ми дава грешка. С предишните 2 полета нямах такъв проблем и затова реших да попълня refund application form, но там пък ми дава, че номера на резервацията е грешна, а всъщност не е. Някой с подобен проблем?
За къде е полета и на коя дата? Не трябва ли да изпратят меил, че е анулиран полета?

Общи условия

Активация на акаунт