👶Да бъдем слънчеви и позитивни, ние сме железни майки СИЛНИ! 2020 - 🌞Тема 12

• 39 584
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
get_real аз поръчах във вторник, още не е пристигнало, но аз все пак съм във Варна. Предполагам, че като цяло ще е лудница в куриерските фирми, защото всички вече позаруват онлайн.

# 541
Добро утро,момичета😊🌷

Честит Рожден Ден,Sweetbaby! Пожелавам ти най-вече здраве,хармония и любов!

Хубавата новина е,че куриерските фирми изобщо работят.Ръста им е 60% в момента,та наистина може и да има забавяне,но по-добре от нищо.

Има ли момичета,на които дойде време да подновяват болничен и как се случва това?

# 542
  • София
Честит рожден ден, Суийтбейби 💖🌞💐🥃☀ И едно питие вмъкнах в пожеланието, ти си го изпий като му дойде времето.

Тара, ШукМ, благодаря ви. На мен вторник илк сряда ще ми циклят паркета в спалнята. Да го бях сменила и него с гранитогрес, ама... имам вграден гардероб, ако трябваше да го махам, щеше златно да ми излезе.
Чак след това ще има къде да сложа мебели, дори и пакетирани. В момента холът ми е пълен с кашони несглобена кухня... и немонтирани пералня и сушилня.
Има някакъв ланс днес или утре да ми сглобят поне част от нея и да се поосвободи място

Куриерите работят, днес ми пристига поръчаната котешка храна, получих смс точно. Мисля, че съм се запасила до юли с нея, хахха. Ама няма как, нали не бива да вдигам тежко, а сега пък не искам да влизам-излизам и от зоомагазин.

Пеперудена, не зная за болничния. На мен дистанционната работа ми дойде дюшеш, май ще мога да отложа болничния доста сериозно. Защото си работя от нас. Ей ме, днес станах в 6,30, беше ми скучно и си отметнах следобедната работа. После от 9-13 имам такава, за която теянва да съм онлайн. И реално от 13 ч. нататък ще съм си свободна. То не че имам кой знае какво да правя, де, хахах. Но мога да се завия през глава и да спя. Или да се пека на балкона. Или да избягам на тайните пътеки на Витоша. Или да редя пъзел. Ще го мисля в 12,45 ч.!!!

# 543
Добро утро и честит рожден ден Sweetbaby! Да си жива и здрава ❣

Момичета от днес затягат положението, много ми е интересно да видя дали пак ще има хора по паркове и градинки...

Иринка къде си бе момиче. Да не си ни изоставила и да си избягала на някой екзотичен остров Sunglasses Надявам се да си добре!

Има ли мами, които като мен не усещат много бебчо. Усещам го по 3-4 пъти на ден, няколко ритничета, но не особено силни 🤔

# 544
  • София
Добро утро и от мен.
Ние искахме да ходим след Бистрица по пътеките и равните гори за 2-3 часа да се разтъпчем, че детето направо е в окаяно състояние, но сега не знам дали това няма да се води извън София и дали Плана планина е някакъв парк.
Витоша също не е с ясен статус.

Предполагам, че ще пробваме в ранния следобед, ако някой преди това отиде в някоя гора/пътека или нещо природно, ще помоля да пише тук, за да знаем.

Панчарево според мен няма да става, но да видим за някоя по-гориста местност, където не е предвидено за разходки като цяло, а си е просто крайпътна гора.

Ние не сме се разхождали дори и час от вече 2 седмици, все или лошо време или забрана и тнт.
Мен ме боли постоянно главата. Детето е по половин ден на онлайн уроци, сега от следващата събота и курса й по английски става онлайн. Отделно кипи от енергия, мозъка й не се оросява според мен, само гледа нещо да си хапне хахаха (поне е клечка и половина), няма достатъчно физическа умора и сега предполагам че бързо ще се измори.
Сигурно ще поднови тренировките по карате ама от хола (всеки ден предават онлайн, само не знам как ще местим дивана, за да има място)

Обездвижването е просто 100% при нас.

# 545
  • Varna, Bulgaria
Dream ти си покрай моя термин. Аз имам един два дни в седмицата, когато бебките са много тихи и ги усещам само 1-2 пъти, но на следващия ден си наваксват. Онзи ден пак ме притесниха, но вчера не се спряха. Даже таткото ги усети и той за първи път Blush Освен това, ако се движа, те се ослушват, размърдват се, когато съм дълго време в покой.
Така че бих казала, че е много различно с ритничетата, но щом усещаш бебето значи всичко е наред Simple Smile

Честит рожден ден на Sweetbaby Flowers Hibiscus

# 546
Честит рожден ден Sweetbaby! Бъди здрава и щастлива!
Дриймче, и аз понякога много малко усещам бебето и се притеснявам, но все пак се раздвижва в някакъв момент.
И аз много искам да поизлезем малко, направо лудите са ме хванали, ама къде... И аз моля някой, ако тръгне нанякъде и стигне да казва.

# 547
Честит рожден ден, Sweetbaby! Чудна торта!
Момичета, опитах да намеря информация къде са тия КПП-та. 19 били за София, едното със сигурност на изхода за магистрала Тракия.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/sled-novite-merki-propuskatelni- … nite-gradove.html (нямах нерви да изгледам всички реклами и да почне клипчето, може и да казват там). Ние май няма да рискуваме и ще обикаляме квартала..
За движенията на бебето и при мен така. Прави си почивки 1-2 дни, но после наваксва. Отделно няма режим примерно през деня да е активно вечер не или обратно. Различно е всеки ден. Снощи пак така ми се беше подул корема, разхождах се от стая в стая, че само права ми беше добре.. Усещах ритниците страшно болезнено и се бях шашнала яко! Днес всичко е наред. Много искам да отида на преглед вече, просто да ми кажат, че е наред всичко и да се успокоя за още 2-3 седмици.
 Това обездвижване и изолация при нас, при децата, а и не само може да има не само физически ами и психически последици.. Хич не ми харесва да не сме свободни.. Confused

# 548
Здравейте, момичета! И аз не се включвам често, но нищо ново при мен. Заключена съм вкъщи от 1 седмица, работих от вкъщи малко, но вече с новия закон и работата ми е ограничена. Мн ми се ходи и на мен на разходка, но нз дали ще успеем с ММ предвид обстоятелствата.
Честит рожден ден, sweetbaby!
Честита количка и на kaylinn! Това е новият модел на cybex balios 😉 води се lux, излезе преди няма и месец мисля. Така че изобщо не си се прецакала, че си чакала досега за количката! Аз съм луда по stokke xplory и ще чакам да я хвана на оферта тези месеци. Направих няколко поръчки за бебка тези дни, от Малечко все още имаха всичко налично, доволна съм и от намалението 🥰 започнах да отмятам от списъка тази сед, че нз как ще са нещата занапред. Някой беше споменал, че си е поръчал ваничката на stokke от bebemax, аз също, и на мен се обадиха че не по-рано от месец ще бъде при мен.

На момичетата с проблеми, пожелавам всичко да е наред! Аз не мога да дам мнение понеже освен с контракциите, с друго не съм запозната.

# 549
  • Варна
Привет Simple Smile

Суитбейби, честит рожден ден! Simple Smile

Пеперудена, предполагам, че питаш за София, но ще ти кажа за тук как е. Моят болничен изтича другата седмица и ММ ми занесе картона, казали са да отидем да вземем болничния или ще ни се обадят да ни го изпратят по имейл. Обади се и питай там където се следиш те как процедират, но до колкото знам, няма проблеми с болничните.

Мистик, и при мен вечер като ми се надуе корема ритниците са особено неприятни. Не бих казала болезнени, но определно неприятни. Да не говорим, че заради това,че ми се е надул корема и че бебето мърда ми се пикае буквално през 10 минути и това особено ме изнервя, защото ставам трудно подвижна и тъкмо се наместя легнала или седнала и трябва да ставам...

Днес най-после ми се обадиха за поръчката ми от Фрамар. Една седмица по-късно и чак към четвъртък/петък щели да ми изпратят нещата.
Обездвижването наистина е доста неприятно, но по-добре да стискаме зъби сега и да спазваме, отколкото да стане по-сложна ситуацията. Аз така като чета, всички мислеха да правят извънградски разходки, по поляни и разни местности. Щеше да бъде някаква лудница по тези места днеска.

# 550
Кайлинче може ли да пуснеш линк на количката? Ние ще поръчваме май месец пег перего, но още оглеждам варианти

# 551
  • София
Здравейте, момичета!!!
Честито на рожденичката, да е жива и здрава и благословена!!!
Моята разходка сред природата се сведе до балконпарти 🥳

http://shterevhospital.com/za-nas/novini/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%8 … D0%BE%D1%81%D1%82

# 552
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на sweetbaby!

За стоке ваничката - има ли стойка и според вас, ще се прецака ли бързо от постоянното сгъване и разгъване?
Ние с детето не сме излизали от 6ти март, когато им започна грипната. Скоро ще станат 20 дни. Тя поне е спокойна, не е полудяла съвсем още. Не ми се мисли ако и с бебетата ще е така лятото.
Цяла нощ сънувам женски консултации, явно вече и аз изкукуригвам.

# 553
Кайлинче може ли да пуснеш линк на количката? Ние ще поръчваме май месец пег перего, но още оглеждам варианти
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cybex-balios-s-lux-soho-grey-silver
Bitte schon Blush

# 554
  • Варна
Кайлин, ти нали поръча и коша за новородено? Имаше ли проблем при теб? Сега се свързах с Рая тойс и ме увериха,че нямало да има проблем с доставката на моята количка, просто още го нямали наличен бебешкия кош в магнолия пинк, но момичето с което говорих, каза,че повечето кошове за новородено ги нямали налични и се чакало. На теб казаха ли ти нещо такова?
BTW много добра цена, не знаех,че са я намалили толкова пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт