👶Да бъдем слънчеви и позитивни, ние сме железни майки СИЛНИ! 2020 - 🌞Тема 12

• 39 560
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
да споделя относно силата на ритничетата при мен как е.
Преди около месец и половина бебока беше седалищно разположен, с гръб към моя гръб. Ритници осещах постоянно под пъпа. В един момент се завъртя главично, с лице към гърба ми, сега вече ритничетата са назад, съответно доста по малко се осещат и по-скоро е като да се намиста отколкото да рита, а под пъпа където са ръчичките и главичката е доста по нежно мърдането. Така че според мен много е важна позицията на бебето за силата и честотата с която го осещаме.

# 556
Лимонче, и кошчето поръчах да. Получих смс преди малко, че днес ще е доставката. Супер бързо действат, чак се учудих.

# 557
Ееее много е яка. Мноого ми харесва. Classy classy 👌👌👌

# 558
Amelie, проучих ваничката преди да я поръчам и доста майки споделиха че я ползват по 3-4 год. Видях я и наживо, изглеждаше здрава. Има стойка към нея, но е скъпичка, към 120лв мисля. Аз я поръчах без стойката, защото имам мивка в банята с голям плот и ще я слагам там. А и тя се ползва докато бебето е малко, до 6м. максимум мисля. После става нестабилно. Взех си и поставката вътре за новородено.

# 559
  • Варна
Ясно... Мерси Simple Smile
тя ми обясни,че изобщо като артикул го нямат тоя розовия кош и се очаквало да пристигне. Пък аз съм платила капаро за него... хм  Thinking
Ами ще изчакам да видя какво ще стане, и ако не се промени ситуацията ще заменя бебешкия кош със сив Grinning Ще бъдат различни.

# 560
  • Sofia, Bulgaria
Sweetbaby  Честит рожден ден, бъди здрава!
Момичета снощи писах на лично съобщение на Иринка, надявам се да ми отговори или поне да драсне в темата ни.
Като гледам масово и вие и мой познати се чудят по коя полянка да се скатаят, разбирам че издивяваме, но моля ви не го правете. Сещате се като се натъпчеме през 5м. по поляните, няма да има файда от мерките.
Все по трудно ми става спането нощно време, малкия е като камъче Joy като се настани по определен начин и ми ръби. Обръщам се на другата и започва да рита пакостника. С каката не е било така, беше си кротка и сега е кротка. А това подозирам че ще е палавник.

# 561
Амели, ти кмаш ли някакво инфо от нашето АГ за ЖК? Аз мисля от Понеделник да ги тормозя. Болничния ми е до 2 април и ако няма да го подновяват да търся други варианти.
Кайлин, много ми харесва количката!
Тази ваничка и аз я загледах, добри отзиви има обаче ми свидят толкова пари Joy

# 562
Sweetbaby, честит рожден ден! Тортата е точно по вкуса ми, да си жива и здрава със здраво и спокойно бебе налято!

Amelie, стойка към ваничката има, но се ползва първите 5-6 месеца, така че не е задължителен артикул. С кода, който написах има 15% намаление, но доставката ще се забави.

Относно ритничетата - и моят не спазва никакъв график, има дни, в които по цял ден се върти и после тишина, но пък реагира като го побутна. Четох, че скоро трябва да започваме да засичаме кога и по колко рита, но имам чувството, че моето няма да спазва график 🤔

Ние отиваме на село, на двора, надявам се да ни пуснат...стискайте палци!

# 563
Видях я стойката, тя пък била само за малките ванички, а те ми се струват съвсем малки на размер. Нашата баня е малка, не знам къде ще държа иначе ваничка.

Мистик, звънях вчера да я питам за кръвното, сама ме попита дали искам болничен, та явно дават. Но аз ще си взема чак 45 дневния, та имам време.

# 564
  • София
Мистик, Амели, вие бяхте в Окръжна, нали ?

# 565
И ние снощи дойдохме на село. Но утре като се приберем, кой знае дали ще можем да се върнем другият уикенд 😣 а няма как да стоим тул, че ММ е на работа в града.
Поне успяхме да си направим разходка днес по безлюдните полянки на около. Сега ще запалим барбекюто за обяд и ще събираме вит Д. Кеф поне за един ден!

# 566
Да, в Окръжна сме.

# 567
  • Varna, Bulgaria
Деси сигурно много от нас ти завиждат в момента. Аз съм решила да си направя ХП маратон + Фантастичните животни. Има ги качени в HBO  GO,  та за няколко дни съм си уредила плановете. И без това от понеделник го дават доооста студено Simple Smile

# 568
  • София
Моят болничен е до утре и аз ще ги тормозя Окръжна в понеделник... пък дано всичко е наред и издават.

# 569
Привет и от мен! Само да се отчета в темичката ни, че при мен нищо ново няма.
Честит рожден ден, Суитбейби! Веднага си грабвам парченце от тортата. Cake
Пеперудена, мисля, че няма проблем с болничните. А и те май могат да се издават и със задна дата. Моят последен е от 2 до 28 март и пращах ММ да го взима. Следващият, за който трябва да мисля е чак от 20 април - 45-дневния преди термин.
Гет риъл, кипи работа при вас. Ние още нищо не сме взели. Започнах да убеждавам ММ да направим поръчка онлайн поне на някои неща, че да се успокоя малко.
Дриймче, не зная при вас как е, но тук - на пейките пред блока - е пълно с хора, с майки с колички и малки деца. Събират се на групи и изобщо не спазват новите мерки. А аз се измъчвам затворена повече от седмица. Но и това ще мине. Или поне така се утешавам. Grinning
За бебето и активността му - точно два дни подред не беше никак активно и бях започнала да го тормозя. Почуквах си корема с пръсти, ръчках го и не мирясвах, докато не започне да ме боксира. Днес сутринта също си кротуваше. Обаче след 10 започна купона. Слага си малките краченца от едната страна и натиска с тях и гръбчето си на другата, както Мистик споделя, може да бъде доста болезнено. Имам усещането, че на моменти ми рита яйчниците. Но пък съм спокойна, че е добре.
Много кофти с това обездвижване. Винаги съм била супер активна и това затваряне в апартамента ми действа много депресиращо. Опитвам се уж на няколко часа да правя раздвижване, но не е като да излезеш на слънчице да се разходиш.
Кайлин, честита количка! Бързо действат с поръчките явно.
Деси, супер, поне ще разнообразите! Чудно ви се е получило. Nature Sunny
А за Иринка, надявам се да отговори. Тя нали живее на село и може би също се възползва от хубавото време навън и за това няма възможност да пише.
Хубав ден, момичета! Аз може би ще се заема с кулинарстване или ще чета някоя книга, че напоследък никакви филми не ми се гледат.

Общи условия

Активация на акаунт