Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 46 391
  • 739
  •   2
Отговори
# 585
  • Варна
Директно мажа върху суха коса. Става наистина ярко за моят вкус, но мешано с балсам не ми е прекалено розово.

Виж слагала съм капка две от лилавия тонер (от същата марка) и става циклама.
Първо и аз почнах с розови върхове и вдигах все по нагоре и нагоре и накрая цялата.
Не ми хваща хубаво корените, ако е разредена с балсам, стоят оранжеви.

# 586
Здравейте, някой използвал ли е тази боя? За русите нюанси питам?

# 587
  • Пловдив
Директно мажа върху суха коса. Става наистина ярко за моят вкус, но мешано с балсам не ми е прекалено розово.

Виж слагала съм капка две от лилавия тонер (от същата марка) и става циклама.
Първо и аз почнах с розови върхове и вдигах все по нагоре и нагоре и накрая цялата.
Не ми хваща хубаво корените, ако е разредена с балсам, стоят оранжеви.
И аз съм била цикламено, цялата коса. Обаче я правих с Фуксин, не знам дали си го чувала. Ставаше супер ярко. Корените ги изсветлявам и боядисвам и става супер Simple Smile

# 588
Здравейте! Живея в чужбина и скоро дадох 100 евро за фризьор,като буквално останах без коса. Не са чували за олаплекс и т.н
Направиха ми 3 цвята кичури,които не мога да гледам. Искам да бъда с балеаж само от 2 цвята,какво да направя? Помощ! Благодаря

# 589
Цветът който искам е подобен,но без жълт оттенък :

Извинявам се,че така се цопнах в темичката ви. Моля да ми бъде препоръчано боя,с която да намажа косата и да стане само в 2 цвята (по-светли) благодаря!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 14:35 от bubanka

# 590
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Трудна работа от три цвята да направите два и то сама. Аз бих заложила на Алфапарф. Оказа се, че само от нея съм доволна.

# 591
А дали поне в нещо подобно ще успея да се боядисам?

# 592
  • Пловдив
Матирай косата с балсам и има вероятност да се тушират малко медните кичури. Сигурно точно те те дразнят. Иначе на мен ми харесва как се е получило и не бих коригирала нищо, поне първия месец. Личи, че прическата е скъпа, направена професионално.

# 593
Цветът който искам е подобен,но без жълт оттенък :
Основата е друга. Няма как дс се получи същото без да се пипа цялата коса и няма да е същото пак. Това е тъмно руса основа. Много странно са те направили на кичури. Обикновено всеки финиш на балеаж е като наптавят косата на вълнички, което спомага преливането като за уау на снимка. И според мен тонирай с басами, защото след като се поизмие цвета не се знае какво ще излезне, после решавай какво да я правиш. Ама балеажа дори и да има успешни съфорумки, които са се правили сами у дома, аз лично не бих се наела сама.

# 594
И на мен ми харесва как са те напрсвили. Не знам защо искаш да коригираш.
Редактирам се ...
Разбирам какво те дразни. Рижавото. Не знам защо така са го направили. Днес гледах една прическа правена от на приятелка дъщеря й, момичето оъвори салон в Русе. Направо е уникален. Много ми хареса и за първи път виждам русенски фризьор да направи подибна прическа. Не знам като се измие какво ще остане, но прясно боядисано е уноканло.

# 595
  • софия
Здравейте блондинки, извинявам се, ако сте писали по-назад в темата, но моля да някой да сподели впечатления за боята sol pure на  keune. Въпросът ми е доколко е покривна и трайна. Насочила съм се към нея, заради рекламата, че е щадяща. В момента съм с безамонячна, но  тя пада на 14 ия ден, а косата ми не е за агресивни бои!!!

# 596
Keune, я ползва моята фризьорка, аз имам доверие на фризьорката си. Трябва да е хубава и точно щадяща, но лично аз не съм се правила с нея.

# 597
Благодаря
И на мен ми харесва как са те напрсвили. Не знам защо искаш да коригираш.
Редактирам се ...
Разбирам какво те дразни. Рижавото. Не знам защо така са го направили. Днес гледах една прическа правена от на приятелка дъщеря й, момичето оъвори салон в Русе. Направо е уникален. Много ми хареса и за първи път виждам русенски фризьор да направи подибна прическа. Не знам като се измие какво ще остане, но прясно боядисано е уноканло.

# 598
Здравейте! Живея в чужбина и скоро дадох 100 евро за фризьор,като буквално останах без коса. Не са чували за олаплекс и т.н
Направиха ми 3 цвята кичури,които не мога да гледам. Искам да бъда с балеаж само от 2 цвята,какво да направя? Помощ! Благодаря
На мен много ми харесва косата ти и в първия момент си казах "Ехааа" Simple Smile. Много дами искат точно такава коса!

# 599
Скрит текст:
Това ако не е в Германия ей ме на Confused Аз бих ти препоръчала глосовете на Шварцкопф https://www.schwarzkopf-professional.de/skp/de/de/home/produkte/ … nce-produkte.html Аз съм много доволна от тях.Безамонячни са,матират идеално и цветовете отговарят по каталог.Аз си смесвам два цвята.Мия през ден и вече втора седмица цветът не е мръднал.Можеш да пробваш и глосовете на Редкен,но те са 2 пъти по-скъпи.
Не ти препоръчвам да матираш с шампоани,балсами и т.н. косата ти е много обезцветена и ще стане синя или лилава.Това е моето мнение,ти си знаеш

Общи условия

Активация на акаунт