Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 46 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Lost in a fairytale ...
Мики, едно и също нещо е. Принцесата пише брустер, но има предвид бустер.

# 571
Пак да попитам как мога да стана в цвят розово злато?Основа 8-9 ,но с до 90 % бяла коса?

# 572
Пак да попитам как мога да стана в цвят розово злато?Основа 8-9 ,но с до 90 % бяла коса?
Която боя хванеш. На 8-9 с 90% бели коси, всичко като по каталог трябва да стане. Боите се правят за бели коси, затова най-хубав цвят става след обезцветяване.

# 573
Която боя хванеш. На 8-9 с 90% бели коси, всичко като по каталог трябва да стане. Боите се правят за бели коси, затова най-хубав цвят става след обезцветяване.
Аз ползвам на Inoa безамонячна за бели коси и не става по каталог ...Русото не хваща толкова добре , но зависи и нюанса . С 10 съм последно и има нюанс върху белите коси , но по светло от каталога .

# 574
Безамонячната не покрива бяло, макар на мвн хубав да ми става цвета. Също пада бързо. Аз това не го броя за боя. 6% покрива бяла коса. За да не ти става по-светъл от на каталога цвета. 10-те обикновено вървят със силен окислител.

# 575
Безамонячната не покрива бяло, макар на мвн хубав да ми става цвета. Също пада бързо. Аз това не го броя за боя. 6% покрива бяла коса. За да не ти става по-светъл от на каталога цвета. 10-те обикновено вървят със силен окислител.
Тази боя е за бели коси-  Inoa supreme. Не ми пада цвета , отмива се леко цвета с времето , ако не мина дължините повече от 2 месеца. Покрива , но не толкова силен цвят . Но с 8 - цвета става по наситен - за мен беше много тъмно.

# 576
Не мога да разбера каква е драмата. Хваща ти или не ти хваща? Може да пробваш с 9-ка с 6% окислител. Истината е някъде там, на готово няма кой да ти каже.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 23:58 от adelinda

# 577
Благодаря на всички за споделеното

# 578
Алфапарф имат три цвята розово русо от серията Rose metalic.  Не знам обаче покриват ли хубаво бели коси, цветовете им се получават иначе. Ползвала съм ги всички, готини цветове стават, но просто не са моите.

# 579
  • Варна
Резултатът ми с Loreal Exelence 8.1 Ash Blonde
Трудно ми е да свикна, че съм с кафява коса, защото аз русо не виждам в себе си.
Радвам се поне, че няма никакви медни отенъци в него, но очаквах да съм по светла.

Скрит текст:

# 580
Отива ти. То и ще се поизмие. Повече те харесвам с по-тъмната коса.

# 581
  • В полите на Пирин планина
Много по-добре е с по-тъмната коса...

# 582
Розовото е страхотно, с каква боя е?

# 583
  • Варна

Розовото е с тонер на Престиж Candy Pink, има го в Лили, на второ отмиване.
Като косата ми беше бяла като го слагах.
В началото е много ярко, но става на красив пастел след известно време

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 00:08 от viksdesire

# 584
  • Пловдив

Розовото е с тонер на Престиж Candy Pink, има го в Лили, на второ отмиване.
Като косата ми беше бяла като го слагах.
В началото е много ярко, но става на красив пастел след известно време

Скрит текст:

Скрит текст:

Много е яко, обожавам розови коси. Този съм го ползвала смесен с балсам и нанесен само по върховете. Ти директно ли го слагаш и на суха коса ли?

Общи условия

Активация на акаунт