С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Гасимуси, в която и стая да вляза вкъщи прекъсвам конферентен разговор...и мен ме прекъсват.
И не мога да си ходя по гащи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
Да се похваля и тук. Съживих консула на хлапето. Не беше го зареждала около година. След около 30 часа на зарядно тръгна.
Нашите май само по АЕ работят сериозно. През останалото време само се бъзикат в общия чат.

# 167
Втори ден - второ контролно по Испански Simple Smile, нов урок по БЕЛ в Zoom, домашни в Школото...всички предмети на различни програми, детето се побърка кой чат и коя програма да отваря, голям купон Simple Smile Малкият тихо и кротко си работи, имат жива връзка в 10:00 и в 13:00, но деня е разпределен и за самоподготовка. Следобед готвим и играем на разни игри...след месец +10 кг отгоре Simple Smile.

# 168
Моля, някой да ми припомни как се трие собствен профил. Синът ми има един стар, който само обърква нещата и контактите. Сега му е важно да фигурира само един, от който работи във ФБ групата на класа, там праща упражненията по АЕ. Но не се сещаме как да изтрием стария.

Днес са правили някакво упражнение по БЕЛ- четене с разбиране в  classroom. И пак упражнения по АЕ. Интересно ще ми е как ще се проведе часът по музика в четвъртък.

# 169
  • София
Светкавичка, от къде трябва да се изтрие профила? От фейса ли?

# 170
  • София
Днес малкият имаше първото си учебно занимание във Webex. Много беше щастлив. Изми си зъбите, среса, преоблече и се паркира в 9ч пред компютъра. Много ми хареса и на мен. Продължиха до към 12ч.  и аз успях да поработя.  Толкова се вълнуваше милият. Писа, вдига ръка да отговаря... Каза че му харесва повече, отколкото училище.
Наборката  - почти нищо. Поговориха май с класа или с някои от тях и госпожата им даде някакви домашни задания, които май ще наложат и моята намеса.
Днес съм по-спокойна. Може и да взема да свикна.
Мъжът ми ходи днес на работа и се върна по-рано да заведе малкия на Витоша. Без да разходим животинчето няма как да го удържим. Наборката няма  нужда. Тя плува в свои води във виртуалния си свят, в който по принцип живее.

# 171

Да, от ФБ, стар, неизползваем

# 172
  • София

Да, от ФБ, стар, неизползваем
Ако обърква контактите му и нещата, значи че е запаметен на устройството, което се ползва. В този случай мисля, че само трябва да се изтрият запаметените автоматично данни на у-вото. Само уточнявам, че Не съм експерт, а обикновен юзър, може и да не е тази причината.
За фейса май не може да се трие профил, а само да се архивира.

# 173
  • София
Здравейтеее, да взема да се включа и аз най-сетне. От днес работя от вкъщи. В понеделник бяхме 10 човека във вагона на влака на метрото и само 15 в офиса Simple Smile
Доволна съм как са се организирали от у-щето с дистанционното обучение. Работят с classrooms. Всички деца имат достъп. Валят задачи, домашни, упражнения. Включително по ИИ. Само БЕЛ липсва нещо, но се надявам да се включи скоро.
На набора явно му харесва. Днес, без да дудна, си прави нещата. Виждам, че има и други ентусиазирани деца, като чета тук  Simple Smile
По-голямото предизвикателство е при по-малките деца, както се вижда. При тях е по-сложно. Дано проблемите с дистанционното обучение останат само в началото му, докато всички намерят своя ритъм, платформа и начин.

ФБ-профил може да се трие. Аз съм трила, но беше преди доста време. Не е толкова лесно обаче. Помня, че четох някаква инструкция в интернет преди това, защото от самия ФБ профил не можеш да се ориентираш. Светкавичка, потърси в интернет как и следвайте стъпките.

А относно анкетата: Как мислите, че ще свършите с карантина?
То за мен са възможни май само А/ С 10 кг. отгоре, а може и повече и В/ С алкохолизъм...егати Joy

Бъдете здрави! Purple Heart

# 174
  • София
До коя буква стигнахте? Ж, З... Предлагам следващата

Аудио – медитации за промяна на паралелната реалност

Скрит текст:
По инициативата на Министерството на образованието за онлайн обучения, ****** (Б.Р. Няма да им правя реклама) предоставя безплатен достъп до своите ресурси за 36 дни

# 175
  • София
Трие се профил от ФБ. Имаш 2 седмици, ако решиш да го възстановиш. Вчера синът ми изчисти един излишен на сестра си.
Само да се освободи и ще го питам.

Леко тъпо, ама много се смях.
Скрит текст:
- Мамоо, мамооооо, как се появихме ние със сестра ми?
- Тихо, стига вика, Карантиньо, ще събудиш Вируслава!

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 22:28 от Спунк

# 176
  • София
Пускам два последователни поста, защото май не излиза известие за нова информация при редакция на стар.

Изтриване на профил във ФБ
Настройки - Вашата информация във ФБ - Deactivation and Deletion

# 177
Благодаря, изпивам си кафето и го трия!

# 178
Ама се умълчахте. След два дни отпуск, вече не знам какво да правя.  Вчера гледах един урок по бел за седми клас по бнт2, много ми хареса. Днес го пускам ден за кулинария и ще панирам маслинки. Ще ги съчетая с малко ракия и повече сокче.

# 179
  • Там, където мечтите се сбъдват
От толкова учене, работа вкъщи, не ни остава време да пишем:) Досега се ядосвах с набора, за да качи един клип през всичките си мейли, платформи и какво ли още не, то беше едно сумтене, пръхтене...разгеле го качи, сега пък не му харесвал как говорел, нов клип и пак сизифовско бутане по баира....Малката чак изправителната гимнастика, която учителката по ФВС им изпрати, си направи, поне един е спокоен, а и ММ ходи на пазар, та видя свят и той спокоен:)

Общи условия

Активация на акаунт