С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 758
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вилиан, ако искаш ми пиши на лични, ако мога да сканирам това, което имаме. Всичките учебници са вкъщи и тетрадки.

# 151
  • София
sanaka, във връзка с моят пост по-горе, добави в анкетата  недоклатена, моля Innocent
JoyJoyJoy
Абе, вие не сте ли чували за гневен секс и секс за сдобряване? Satisfied Сегашната ситуация предоставя прекрасни възможности и за двата вида.

# 152
  • нейде там, където ....
Аз се надявам при мен да е Ж) Нито едно от избоените. Само трябва да се разбера с майка ми да спре да мрънка и да приеме, че остава в нас до второ нареждане.
Наборът има нужда да се ръчка и да му се напомня, че не са във ваканция. Има задания, но не си дава зор. Изненадващо, едното от тях се оказа със срок 11.03., за което изобщо не са били уведомени. Никакви живи предавания не са имали все още. Но пък испанския на баткото беше купон.

# 153
  • Sofia
В Испанската как върви обучението? Правя си личен списък "елитът" колко адекватно подхожда.

# 154
  • София
Аз винаги съм твърдяла, че сексът не е повод за запознанство, а вие заради единия гняв ще го отказвате.

# 155
  • София
Mts. Jan
Сигурно ти е по-спокойно, щом сте си прибрали децата. Добре, че няма за момента някакво наложено вето на изходите на София. Пу-пу, пепел ми на клавиатурата.
А, те си бяха в София, просто не бяха вкъщи. Даже вчера сутринта, преди да разбера, че си оставаму дома, сина ми дойде до офиса, да му дам забравени материали (15 минути пеша по квартални улици).
Малкото сега е в час, който по обективни причини пропуснаха вчера и след това продължават. В Школо са им качили едни презентации, които не бих искала да коментирам, защото няма да е никак ласкаво. Въобще всеки пише, праща (уж) материали на 10 различни места.

# 156
  • Sofia
Вилиан , и аз мога да помогна със сканиране на учебници и тетрадки, ако са същите като вашите . Моят е с биология , аз не работя и имам достатъчно свободно време .

# 157
За анкетата, твърдо Ж и за мен. Вкъщи сме само женски състав, вчера близнах ракия с отвращение. Както казах за момента свалям килограми, надявам се да не продължа. Сигурно е, защото спрях да тренирам, когато започнах качих 3.
За учебници те на Вили, дали ги няма онлайн. Те почти всички си ги пуснаха свободно.

# 158
Б/ С бременност
Г/ С развод
А, В и Г
Б става невъзможна опция, защото мъжа ми най-много искам да го фрасна Rage

Много шумно мига, викаш?

# 159
# 160
  • София, в момента в любимото ми село Железница
При наборката нещата днес изглеждат много по-оптимистично. Имали са 4часа френски, госпожата се е справила с платформата и вчерашния материал, който е пратила на месинджъра е обяснен.
При малкия е пародия. В школо има материал по плуване, ТП и човек и природа, но всичките са заключени, само за учители 🤔 нямам думи. Ни вест, ни кост от класната или училището.... Вчера имаха тест по Мат и английски и това е

# 161
  • Там, където мечтите се сбъдват
Някой специалист по скайп може ли да ми помогне. Класът на щерката си води уроците през скайп, но са с госпожата 28 човека и не може да изберем да виждаме само госпожата, виждаме 2-3 от децата само. Има ли опция да виждаме само камерата на госпожата?

# 162
  • София
Единият се е позиционирал в хола, другият в детската, баща им работи в спалнята. За мен остана кухнята. То и там май основно си се въртя днес. Добре, че не сме повече, защото следващият трябваше да комуникира от WC-то.

# 163
  • София

А аз като че ли се връщам в най-ранното си детство- чист въздух, празен център, няма  и обичаен фонов шум. Образователни програми по ТВ също имаше в детството ми,вкл. и по различни чужди езици,вкл.и кратки филми с акцентиране на определени фрази.Не ме питайте кои години е било!

Средата на 80-те😁 И аз ги помня.

Редактирам се, за да отговоря на АniK - вчера имаха три файла и струкции, програма и правила на дист обучение, днес имаха един час, който частично е проведен като тестови, а останалото - БЕЛ. От утре се очаква по-плътна заетост. Испанският ще бъде с класната, всичко друго - общи часове за випуска, тъй като учителите по основните други предмети е един и същ учителя на всички паралелки. Г-жата по БЕЛ казала, че ще изпитва, въпреки многолюдната аудитория.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 14:55 от dimitrina73

# 164
  • Варна
Аз станах разногледа,  и доста повече се натоварвам май.. Почти никаква работа не съм свършила,  само прелитам от стая в стая да помагам.
Малката 5-ти клас - група на родителите във фб с класната по Бел,  групи във вайбър на децата с учители по математика,  от днес и по история. Домашни в Школо по още два предмета., ИТ е в classroom.  Никакво реално предаване засега,  само работни листи и тестове.
Наборката в Школо по математика,  във фб по Бел,  и класната им се е справила с classroom и гледам решава тестове по АЕ,  но до вчера бяха с домашно в абв.
Разпечатай,  помогни,  снимай,  прикачи,  изпрати... Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт