С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 745
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Моят днес имаше два часа- език от сряда, имаше задача по ИТ и тест по география. ФВС, предприемачество и музика  няма да имат. За разлика от него при дребния беше кошмар, не защото е било тежко, а защото той се панира, че децата вече пращали отговори а той не бил написал. А от утре и аз трябва да се включа,  купона ще е пълен.

# 121
  • нейде там, където ....
Още не са почнали дистанцИраното обучение и при нас. Тая някакви надежди за утре, но поне успях да си настроя машината за работа от нас и да отметна това-онова.

selena, за гърлото - пробвай гаргара с нишадър. Гадно е на вкус, но на мен ми помогна при фарингит, а го знам от приятелка, която каза, че само с това се спасява след махането на сливиците. Дано помогне и при вас. Бързо оздравяване.

# 122
  • Там, където мечтите се сбъдват
Selena, изпитано средство за гърло е гаргара с морска сол. 1 супена лъжица сол на чаша вода и гаргари нон стоп, а може и клей да добавиш към водата.

# 123
За гаргата - с хлебна сода също е много ефикасна. Въобще содата си е полезна и за почистване.
При нас училището е пълна лудница! Всеки преподавател си е избрал канал, но учениците не знаят Grinning Някой са направили Вайбър групи, в които не са включени всички от класа, други изпращат по мейли, трети в платформата... Изобщо днес успяхме да съберем материалите към 17 часа, благодарение на родителската група във Вайбър...
Утре ще бъдем по-организирани.
Много здраве на всички Hug

# 124
  • София
Оххх. При нас първият дистанциран ден беше тегав и изнервящ, абе въобще истинско крушение. Аз имах ужасно много работа-настройвах компютри, че нали стационарния взех, интернета не тръгнА, бъгна се нещо ... абе до 10ч нерви. И тъкмо седнах и зацъках и ми изцъка, че госпожата на малкия е пратила уроците. Постарала се Беше жената - пратила всичко по часове с презентации, таблици, упражнения. Демек само някой да седне и да го преподаде. Ама кой? Еми аз... Ама като звъни телефона, като влизат мейли и имам работа как да стане? Та нашият учебен ден започна в 4ч и свърши преди малко. Гроги съм. Ако така продължи да ме хваща короната и да се свършва.
Утре вече трябва да преминем към дистанционно. Наборката уж и тя. Идва ми да избягам с писъци.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 07:27 от jenap

# 125
  • София
Ако така продължи да ме хваща короната и да се свършва.
Ох, аз бях така в петък. Точно същото си помислих.

Днес също малко нерви свързани с това, че отново трябва да се учи, но почнах АЗ да влизам във форма. Затова пък ММ го тресна лудата. Абе предизвикателство ще си е.
Щерката все още няма онлайн уроци, а само задания и проекти. И ходи да се закача във виртуалната класна стая на малкия. Направо ми идеше да я хвана за ухото и да я изведа като на някое филмче. Уж голямо дете, уж трябва да е разумно, вместо да седне да си учи...докато аз съм в кухнята и готвя, тя влиза в стаята на дребен и му прави маймунджулъци. Или му праща стикери по вайбър и дискорд та го разсейва. Ама и тя е тип "сова" и сега се е усамотила да пише проект за Дъглас Адамс. Сигурно ще пише поне до 1 часа.

# 126
  • София
Как мислите, че ще свършите с карантина?
А/ С 10 кг. отгоре, а може и повече
Б/ С бременност
В/ С алкохолизъм
Г/ С развод
Д/ Всички отговори са верни
Joy

# 127
Как мислите, че ще свършите с карантина?
А/ С 10 кг. отгоре, а може и повече
Б/ С бременност
В/ С алкохолизъм
Г/ С развод
Д/ Всички отговори са верни
Joy
Е/ Тотално изтрещяла и на успокоителни.
😂

# 128
  • Sofia
Само без Б/ , че това ще ме довърши. С почти никакво дистанционно обучение и без да пипна нещо мое, аз съм аут оф спейс, не ми се мисли какво ще е със...

# 129
Хаха, ще видим какъв бебешки бум ще има след 9 месеца в Европа. Така де, ще се сетят хората, че животът не е само работа, нет и прочие, Ами и повечко кеекс....Ами тук, в групата де ?  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 130
  • София
Тази вечер и при нас не мина без вдигане на кръвно. Частната учителка на седмокласничката ѝ беше определила час 12 за утре да започнат 2 астрономически часа по БЕЛ, в същото време от 11 започва онлайн урок по математика от училище. Трябваше половин час да хабя нерви, защото пуберката започна и да се цупи, докато разбера кога ще има свободно време за да вмъкне двата часа с частната учителка. Накрая звъннах на учителката по мат, за да уточним часовете и за четвъртък.
Набора цял ден беше на компа, заради чатовете със съученици. Вечерта му разреших и да играе, не че не го е правил докато взимах баща му от работа. Преди малко пристигнаха и съобщенията по Школо за него - утре ще има химия и математика, поне това разбрах.
Забранила съм всякакво излизане от вкъщи, ще излизам само аз за разходка на кучето и за пазар, ако се налага. Увивам се с тези кърпи, тип шал за планина и слънце, ако има хора и като влизам в магазин, слагам латексови ръкавици преди да изляза и ги свалям вкъщи и директно в кофата. Днес мих два пъти коридора и хола, и отделно след всяко излизане само коридора. Вчера в аптеката ми продадоха сребърна вода на спрей - пръскат се ръцете, лицето, в ноздрите и в гърлото по 4-5 пъти на ден. Все е нещо. Все още в нашата аптека няма маски или дезинфекциониращи препарати, включително и за персонала на аптеката.
И за разведряване на атмосферата - на ММ съм купила, още преди истерията, витамини Центрум, които са ... сини, а аз пия от А до Я на Допел Херц - розови. Та си пием ние розови и сини хапчета, ама и аз ще гледам да избегна подточка Б/ от теста на Санака!
Бъдете здрави!

# 131
  • София
Аз съм А) и Г) и въобще няма да претендирам за родителските права.

# 132
  • София
Имаше и едно друго хубаво  "Ако карантината продължи още малко с жената ще се убием един друг преди короната да е успяла".

От утре и ние с мъжа ми си оставаме вкъщи. Тази вечер си прибрахме и децата, та ще видим какво ме очаква, най вероятно А и Е.

Уча.се пускат за две седмици безплатно всички уроци и упражнения, а за тези които имат абонамент срока му ще се удължи с 14 дни. Моите нещо хич не искат да го ползват. Почти всеки понеделник получавам съобщение, че детето ми не е имало активност и май няма да плащам повече.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 01:32 от Mrs Jan

# 133
  • София
В уча.се не винаги отчита влизанията. Моят син влиза от мобилния - никога не отчита.

# 134
Аз изненадващо съм с 2 килограма надолу. В офиса се тъпча с храна, вкъщи не се сещам. Дъщеря ми пък нон стоп хрупа нещо. Вчера омете един шоколад , само докато си решаваше пратените задачи по МАТ.
В отпуск съм и може да се каже че релаксирам. Разгледах онлайн музея Уфиций и гледам филми.

Общи условия

Активация на акаунт