С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 841
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Иначе при нас обучението върви с пълна пара. Учат си по програмата за втори срок и часовете се спазват стриктно- от 13:00 до 19.10ч. Дават им още повече домашни, и както казват нямат оправдание, че са забравили домашното вкъщи! Днес чувам адски силна музика (по време на час), влизам, питам какво става, а той "Имам час по музика"  Simple Smile  Имат и часове по физическо- даже в Школо имаше отзив за него "Активно участие". Сериозни са!  Simple Smile

# 226
  • Варна
Днес по музика господина им изпрати "Хей ръчички", да си припяват Simple Smile Шегаджия Simple Smile
Добре че си имаме Дарито, два пъти на ден по час, час и нещо, но хората са в Морската градина, много по-малко с кучета, основно семейства. Вчера едната девойка идва с мен рано сутринта, днес другата. В събота планирам да отидем на мястото ни в едно близко село, ще поплевим малко, ще се разходим по баирите, все малко въздух да вземем. И без това мъжът ми ми е дал задача, докато го няма, да завъдя домат, картофи и моркови, и чак тогава ще довършваме строежа от баща ми Laughing Един вид, тест...

Много сме възпитаничките на IV ЕГ в темата, тази вечер щяхме да се събираме със съучениците. Честит празник!

# 227
  • София
Честит празник, IV ЕГ Варна! И ние в Ловеч няма да можем да се съберем през април, е юбилейна 70 годишнина...Без това зареждане на духовните батерии ще е по-трудно, но хората какви несрети са надживявали...ние да не мрънкаме сега.

# 228
Аз пък почнах да плета! Намерих една кука от свекито и прежди останали от правенето на мартеници! Гледам клипчета в You Tube и се уча. Изплетоха малка покривчица, подложка за чаша и мини кошничка за яйце. В къщи ми се смеят, ама да ви кажа доста време уплътнява и намалява разходките до хладилника😂.
Иначе готвя по три пъти на ден и всички са постоянно гладни, незнам как са преживявали преди да им бъда целодневна готвачка! Дистанционното добре запълва времето на набора, от сутрин до обяд е пред компа, от сега се чудя какво ще го правим събота и неделя! Хайде хубава вечер и да бъдем креативни и позитивни🍀

# 229
  • София
Прочетох дебела книга. Започнах втора.
Обичам да плета, но убий ме ако знам къде са ми иглите. Утре да взема да си купя нови/ упс, няма утре.

# 230
  • някъде ... тук ...
Раьчисти шкафовете и ги намери Simple Smile
Нямам нерви за плетене аз, а можех едно време. Баба ме учи.
По-малко свободно време имам в мом, отколкото в офиса. Наборът се нерви, че всички сме вкъщи. Батко му скучае. Ние и работим хоум офис, освен че готвим. Добре, че не само аз готвя. Голямо ядене, голямо нещо.
Честит празник, варненки-гимназистки!

# 231
  • В средата на времето
Strong10, и през моя ум мина днес скверната мисъл да си измия прозорците.Joy
Аз днес четох темата за вицове във форума и се посмях. Има много добри попадения. Simple Smile
"Ако детето ви тича като отвързано из къщи, не му се карайте. То има онлайн час по физическо."

# 232
Привет! Да сте здрави! Скоро ще се включа по-обстойно! Heart
Всички вкъщи ходим цял ден по пижами, с изключение на татито. Оказа се, че четирите чифта, с които разполага всеки, са крайно недостатъчни. Вечер слагам пижамата на всеки за пране в пералнята, ама то само това + бельо. Докато събера цяла пералня, то няма пижами! Joy Хубавото е, че лицата ни почиват без грим, поне моето. Нети спря с грима още миналата година. ( Малко след като го почна.) Ползва само спирала. Преди няколко дни каза: " Виж, от три дни не ползвам спирала, мажа си миглите с масла и порастнаха!" Погледнах внимателно, без да се разсмея. Joy Казах и да продължава така и да ползва грим при нужда.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 22:05 от petenka1983

# 233
  • София
Чета, че масово се изтрещява, включвам и себе си, и прогнозирам, че скоро психиатрите ще имат повече работа от епидемиолозите... 😆

# 234
  • София
Ших маска на майка ми от един шал на дъщеря ми, многопластова, следвах инструкции в тубата, уж ми се получи.. Правих едни понички с извара, които бях пробвала преди време в Германия, а после ги бях дегустирала един-два пъти и тук. И понеже в рецептата пише, че са хубави и пухкави само, когато са топли,  не им простих.. Подгонена от гузната съвест и неистовата тежест в стомаха,  тръгнах  да тичам на пътечката, ама се задъхах  буквално на третата минута и се отказах..Проснах на нея прането и готово. Тя е голяма, събра го цялото. Пробвах се да помогна на едната девойка със задача от  домашно по Анализ 2,  ама  онова, което  някога съм знаела (ако въобще съм го знаела), е почти изфирясало от главата ми. Пред нея се оправдах, че не са ми познати понятията на немски и начините на разписване, няма я да си признавам.... И за да се почувствам знаеща и пълноценна, направих презентация за  ЕДНА МАЙКА, която  е тотално изкукала и се е разучила  яко по математика, за да помага на девойката си, понеже  учителката им в столично училилище разбира онлайн обучението като подкана за прочитане на урока самостоятелно, решаване на задачите  самостоятелно и изпращането им по мейл за проверка...Изгледах  3-4 епизода на Хаус и се улових, че при някои симптоми на пациентите ги диагнистицирам "професионално" с Covid 19.
Четох малко, но не можах нещо да се концентрирам..   Разгледах за н-ти път статистиката за заболели/починали/възстановили се по държави, окото ми се уплаши и избягах,  дежурно звъннах да инструктирам момите как да се пазят,  получих заслужената дневна критика, облечена в дефиницията "развален грамофон". Но поне денят почти мина. Утре пак..

# 235
  • София
А аз ходя на работа и даже съм с удължено работно време. Sweat
Докато се прибера, мина през магазина, наготвя на термитите, пусна пижамите да се перат, вие сте изяли палачинките и поничките, пили сте по едно-две и никакви ви няма.

# 236
  • В средата на времето
Спунк, тук съм, ако пиеш нещо, да ти кажа Наздраве! Simple Smile

# 237
  • София
Етър пия тайно от децата. Да не гледат майка им с какви боклуци се налива.

# 238
  • София
Спунк,
Много моля поне едно вино си сипи Wine Glass
Аз работя като луда, но сега освен че пихме и играхме карти по дамски, изядох тайно и един крем карамел и ще си легна с чиста съвест Innocent

# 239
  • В средата на времето
Етър пия тайно от децата. Да не гледат майка им с какви боклуци се налива.
Дрън и зън тогава. Ти с Етър, аз - с цитронада. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт