С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Там, където мечтите се сбъдват
Аз превъртях, че си хвърли обувките в средата на коридора и... той ме натика в колата, закара ме на една усамотена поляна и вече 2часа се препичаме. Децата какво правят - не знам. Работата също я зарязах.

Браво на мъжа ти за полянката, не за салатите:) Добре е когато единият изтрещи, другият да балансира нещата:)
 У дома всеки си работи в стаята, наборът се е записал за онлайн турнир по шах и отметна няколко партии, докато се лигавеха с щерката.
Гледам от прозорците на детските Кауфланд и съм възхитена, значи, с боя са разграфили всяка количка докъде да застане на опашката, на входа има дезинфектант за всеки, това по думите на ММ, той ходи на пазар, страхотна организация!

# 211
Браво на Кауфланд. Сутринта в Била цареше пълна анархия. Касиерки без маски, купувачи също - от онази порода, която обича да диша във врата на редящия се пред него. Правила съм експерименти в транспорта - залепва се някой до мен, отстъпвам, скоро - отново ръка се опира в моята. Не, няма сексуален момент - просто има хора, без усет за граници и за лично пространство. Та сутринта, сякаш, си бяха уговорили среща в магазин Била група подобни индивиди.

# 212
  • В средата на времето
Миа, още една червена точка от мен за твоя половин. Simple Smile

Е пак ли има опашки пред Кауфланд?! Или и там са сложили пропусквателен режим? Ще ходя неделно до там, та да знам какви да са ми настройките.

Момичета от Варна, честит ви празник!

# 213
  • София
Лошото е че на връщане се разминахме с автомобилите на една управляваща персона. Не знам на къде бяха тръгнали, според ММ до близкия манастир. А горе имаше бая народ, но хората спазваха прилична дистанция (даже бяха с маски в колите си), но на всеки 500 метра край пътя спрял автомобил, а собствениците явно са някъде навътре по поляните и горичките, но нямаше струпвания. Ама си викам, сега като види каква навалица е горе ще ни карантинира като в Испания да не можем хич да излизаме.

# 214
  • Там, където мечтите се сбъдват
Миа, още една червена точка от мен за твоя половин. Simple Smile

Е пак ли има опашки пред Кауфланд?! Или и там са сложили пропусквателен режим? Ще ходя неделно до там, та да знам какви да са ми настройките.

Момичета от Варна, честит ви празник!

До обяд има, после - не. Пускат по 30 човека и после като излезе един влиза друг.

# 215
  • София

mIrc Grin A маски шили ли сте в училище? 'щото ние да Mask
Aз - не, но мога да избродирам нещо, колкото да не се изложа. Joy
Инфото от баджовете?

Честит ви празник, Светкавичке!

Миа, романтично ми звучи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
  • София
Миа,  и аз съм си за поляна, определно. Пощурявам вече сериозно. Вчера ми беше много нервно. Мъжът ми излезе сто пъти и аз сто пъти ходих след него с парцала и дезинфектанта да бърша. Казах му, че ако още веднъж излезе, заключвам вратата и го карантинирам от външната страна.
Децата и те ме нервят. Цял ден са гладни и ми се мотаят в краката. Отесня ми и апартамент, и всичко.
Отгоре на всичко вчера си анулирахме и екскурзията за Египет и съвсем се сдухах. Събуждам се сутрин и едно такова е светло и слънчево, хубаво и топло и изведнъж ме връхлита действителността и ми идва да се обърна на другата страна и да не стана.
Купила съм много витамини и добавки и всяка сутин пием всички в редичка и днес ММ ми набутал между витамините и 2 хапчета мента , глог и валериана. Ама верно добре ми подействаха. Ще ги прибавя към ежедневните дози.
Та така. Сдухана работа при мен. Като съм в по-добро настроение ще пиша пак.

# 217
  • София
jenap, всички сме У този филм май. А при нас и финансите се сриват с пълна сила.
Братовчедите ни в Испания, казват, че не могат да излизат от вкъши, освен до магазина или аптеката.  Племеника в Англия казва, че затварят университета му до септември. И аз изведнъж ги съчетах и си помислих, че ако ме затворят цяло лято, до септември, затворена вкъщи, без да мога да се заредя психически за идната зима, тогава със сигурност ще пукна. Със сигурност имунитета ми ще спадне повече. Да не говорим за разни дребнички неуредени чисто битови въпроси... но млъкни сърце.

Кажете нещо за ядене дето се яде постоянно и от него не се пълнее. И аз чоплех семки до един момент, ама вече ми писнаха. Дали може да се пука ориз в микровълнова, като пуканки. И дали има значение сорта на ориза?

# 218
  • София
Аз се държа, но докога?

# 219
  • София
Ти си с професионална закалка Wink

# 220
  • Sofia
Ох, докато ви чета, не може да ме хване никаква депресия - страхотни сте - Sanaka, M_I_A, jenap, Спунк, Izida (пропускам със сигурност доста) - толкова се остроумни и духовити Revolving Hearts

Аз едва сега се добрах по-трайно до компа си, но то пък вече други работи ми се правят Beers Със семки не се слабее, а и някой преден зъб ще се изпили. Аз днес се стъкмих да излизам с дънки, но се върнах и си обух един панталон с ластик на талията Laughing

Иначе мога да измрънкам, че онлайн ученето ме ангажира много, не мога да си събера мислите и да си върша мои неща, чакането пред магазина ми губи адски много време, малката не ме слуша и излиза с приятелка (карали ролери на голямо разстояние), на големият часовете са разположени в целия ден... смотана работа си е. До Витоша не ходим, дето започва в края на улицата Relaxed

ВАРНЕНСКАТА IV ЕГ, да сте живи и здрави всички завършили, учили, учещи, преподаващи и преподавали!!!

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 18:39 от aniK

# 221
За да не изперкам съвсем, аз днес мих прозорци. Ей тъй, за физкултура. Имам и за утре  Simple Smile

# 222
  • София
Ако ти свършат, идвай у нас - прозорци да искаш. Ще ти стигнат за цялата карантина. Joy

# 223
Ако ти свършат, идвай у нас - прозорци да искаш. Ще ти стигнат за цялата карантина. Joy

Слагам маската и идвам. Може и с дезинфектант да ги измием.  Mask

# 224
  • София
Може, имам една туба дезинфектант за операционни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт