АГ Селена - 20

• 53 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, ще може ли някоя мама, скоро родила в Селена да сподели какво искат да се носи за бебето и за себе си? Благодаря предварително!
Най-актуално е това

# 256
Здравейте мили дами!

Може ли да ми препоръчате хотел в гр.Пловдив в близост до клиника Селена. Благодаря, предварително!

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 12:56 от Анонимен

# 257
Хотел Афродита, на бул."Пещерско шосе" 84, почти е залепен до клиниката.

# 258
Много благодаря! Вече дори се обадих.

Хотел Афродита, на бул."Пещерско шосе" 84, почти е залепен до клиниката.

# 259
Момичета, в кои дни има лекарска комисия и някоя от вас ходила ли е? Какво е носила?

# 260
Здравейте, от кой анестезиолог сте доволни има ли смисъл да си избирам определен или всички са добри?

# 261
Вярно ли е че ,ако раждаш секцио в събота или неделя ( без по спешност) се заплаща повече пари?

# 262
Вярно ли е че ,ако раждаш секцио в събота или неделя ( без по спешност) се заплаща повече пари?
Да, когато раждах и д.ра ми каза ако искам определена дата и тя е през уикенда плащам 50% допълнително от цената ,ако не се бъркам

# 263
Еха, чак 50%! Прекалено е.Аз ще питам все пак.

# 264
Еха, чак 50%! Прекалено е.Аз ще питам все пак.
Питай,да не те подвеждам само. Преди време беше .. но със сигурност се доплаща.

# 265
  • Пловдив
Доплаща се. Но не знам колко. В почивен ден трябва да съберат екип, който по принцип почива. Естествено, че някой трябва да плати извънреден труд. Няма да е работодателя. И правилно.

# 266
Абе, не знам колко е правилно. За нормално може, за секцио не може. Все пак взима доктора 300 лева.

# 267
  • Пловдив
Нормалното когато тръгне. Няма как да го върнеш. Родилна зала 24 часа има персонал. Аз родих нормално през нощта. По празници. Нищо допълнитилно не платих. Но при секцио не е така. Операционни и реанимация не са 24 часа в болницата. На разположение са за спешност. Но за прищявка, за почивните дни , ще искат  да им се плати. Аз също щях да искам на тяхно място. При секцио не е само докторът. Цял екип са. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 268
За анестезиолог мисля, че е който се падне. Не знам дали може да си го избираш.
Аз да ви се оплача, вече 8месеца след секциото си усещам петите на краката изтръпнали от упойката, като иглички или мравки, абе намалена чувствителност имам....дали ще ми се оправи, малко е неприятно честно казано
Някой друг бил ли е така?

# 269
Раждала съм секцио там. Освен доктрът който съм избрала имаше още един и той беше дежурният ( стажант) + операционна сестра, анестезиолог и акушерка. Не повече от 5 човека бяха. Както и да е,като не ни изнася ще хидим другаде, да си придаваме прищявките. Simple Smile
Аз не съм имала проблем след упойката. Избира се и анестезиолог, ако държиш на определен се консултираш с него и той си те отбелязва. Аз не съм избирала, но в ридилна зала беше един анестезиолог, но като се наложи да ми направят спешно секцио в операционната беше друг( жена).

Общи условия

Активация на акаунт