АГ Селена - 20

• 53 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за инфото Wink

# 526
Препоръчайте лекар за извършване на аборт.
Д-р Минев.

# 527
Здравейте,

Някой да е раждала при д-р Даниел Ставрев в Селена. Моля, за впечатления от нормално и секцио при него.

# 528
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Най-добрият лекар!

# 529
Здравейте,

Аз бих искала да чуя впечатления за д-р Минев. Знам, че е добър при инвитро процедури, но за нормално раждане при него ако някой може да изкаже мнение, ще съм благодарна.

# 530
Здравейте,

Аз бих искала да чуя впечатления за д-р Минев. Знам, че е добър при инвитро процедури, но за нормално раждане при него ако някой може да изкаже мнение, ще съм благодарна.
Преди 2г моя позната роди при него нормално третото си дете,каза че по-прекрасно раждане не е имала, другите 2 раждания също са й нормални в други болници,но не е с такива впечатления както от Селена. Но тук много важна роля има и акушерката, тя е била при Няголова(дано не бъркам точното изписване).

# 531
Здравейте,

Преди 20 дни родих при д-р Минев и съм изключително благодарна за свършената от него работа. На смяна беше и страхотна акушерка Катя Павлова.

# 532
Здравейте,

Преди 2г моя позната роди при него нормално третото си дете,каза че по-прекрасно раждане не е имала, другите 2 раждания също са й нормални в други болници,но не е с такива впечатления както от Селена. Но тук много важна роля има и акушерката, тя е била при Няголова(дано не бъркам точното изписване).

Май е Негалова.

# 533
  • Асеновград
На мъжа ми сестра му ражда при д-р Минев преди 3г., но секцио, с близнаци беше и имаше миомен възел за опериране така или иначе, та той тогава и каза задължително секцио. Но иначе ако няма такива усложнения знам че подкрепя естественото раждане. Тя е изключително доволна от него, само добри отзиви чувам! Страхотен специалист!
Някой ден дай боже смятам и аз да раждам при него. Само че ми казаха че се чакало мноого време за прегледи при него, знам че е много натоварен.
Вие които раждахте при Минев при него ли си следяхте бременноста?

# 534
Здравейте на всички в темата!
Преди малко повече от 2г. родих естествено при д-р Минев и ак. Павлова. За нея мога да кажа,че е просто невероятна! Относно д-р Минев- аз се следях при него след 36г.с. Появи се един лек проблем,с който доктора се справи навреме. По време на раждането дойде за “съществената” част, но бях спокойна с опитен специалист! Единствено чакането пред кабинета е неприятно-стояла съм и по 2 часа там! 🙂

# 535
Аз раждах при д-р Минев.Следеше ми бремеността (ин витро).Относно раждането имахме големи дебати ,тъй като той държеше да е нормално.След настояване от моя страна се съгласи,че ако до термин бебето не тръгне само ,тогава ще направи секцио щом толкова държа.Е ,не тръгна и родих секцио.Иначе за доктора-изглежда малко отнесен и сякаш не ви слуша,но според мен това е заради огромната му натовареност.Дори за миг не съм се усъмнила в професионализма му.

# 536
Здравейте. Оставам с впечатление, че при естествено раждане, докторите в Селена масово практикуват индукцията преди термин, независимо дали има показания за това. Има ли сред вас такива, на които не са предизвикали раждането предварително? А при тези, които все пак са се съгласили на индукция как са преминали нещата? Прочетох доста негативни коментари за този метод и ще съм благодарна на всякакъв споделен опит.

# 537
Моето раждане започна спонтанно няколко дни преди термина,не е предизвиквано. Жената с която бях в една стая беше дошла сутринта да предизвикват раждане,но беше след термин. 🙂

# 538
Здравейте. Оставам с впечатление, че при естествено раждане, докторите в Селена масово практикуват индукцията преди термин, независимо дали има показания за това. Има ли сред вас такива, на които не са предизвикали раждането предварително? А при тези, които все пак са се съгласили на индукция как са преминали нещата? Прочетох доста негативни коментари за този метод и ще съм благодарна на всякакъв споделен опит.

Аз родих преди 7 дни, на термин, с индукция по мое желание.
Следих си бременността при д-р Бабаков и той ме изроди. В деня преди термина му казах, че психически ме натоварва много това чакане и вече не съм Ок и ако не тръгне само, искам да включим окситоцин. Той не беше много съгласен, искаше да изчакаме няколко дни, но като видя, че настоявам, се съгласи. Така Че не е вярно, че всички доктори го практикуват.
Аз съм доволна от него, много внимание получих по време на раждането и след това.

# 539
Подкрепям напълно Дари Дункова. Не се доверявайте на митове и легенди, както и на обобщени твърдения за болницата, на базата на мнение за конкретен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт