АГ Селена - 20

• 53 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Има много отзиви за Д-р Матев . Аз съм чувала само добри и от личен опит бих казала , че от към отношение , внимание е чудесен . Раждах при него преди 10 години 🙂 Сега живот и здраве също ми предстои раждане и се надявам също да остана така доволна както предния път .

# 586
Привет,
Вижте и доктор Чалова. Да, по-млада е, но е доста начетена, изключително отзивчива и много внимателна. Аз бях притеснена, че е по-младичка, но за моето състояние  (не съм била при нея за инвитро) изключително обосновано обясни какво ми е необходимо по начин, по който да я разбера. Дори  и да не направите процедурата при нея, мисля, че една консултация няма да ви навреди.

Аз да питам: д-р Матев води ли Женски консултации по ЗК в Селена?

# 587
Д-р Матев е моят лекар. Препоръчвам го с две ръце. Той не води консултации по ЗК.

# 588
Търся мнения за др Минев, не намирам някоя дама скоро да е споделила, ако има негови пациентки ще се радвам да споделите за отношение, раждане и тн.

# 589
Следях си цялата бременност при него с изкл на последния месец и раждането, защото щеше да е отпуска, когато аз трябва да раждам и ме прехвърли към друг -др Матев.
Др Минев е изключително натоварен и при него почти винаги се чака. Следя се при него от преди да забременея. Не е много обяснителен, но казва точно това, което трябва и ми и било необходимо без излишна информация, с която реално само бих се натоварила.  Доволна съм и Ви го препоръчвам.
Търся мнения за др Минев, не намирам някоя дама скоро да е споделила, ако има негови пациентки ще се радвам да споделите за отношение, раждане и тн.

# 590
Здравейте. Скоро някой да е правил аборт в Селена?Може ли подробности, цената каква е и как минава процедурата, за 1 ден или се остава там?

# 591
Здравейте, някой може ли да ми каже как и колко време обезболяват след секцио?

# 592
Пускат ти система още преди да те е пуснала упойката, вечер преди лягане отново. На мен лично до втори ден ми пускаха, по мое желание ми махнаха абоката и вечерта ми дадоха обезболяваща свещичка Профенид,защото имах не точно болка,но дискомфорт.

# 593
Здравейте. Скоро някой да е правил аборт в Селена?Може ли подробности, цената каква е и как минава процедурата, за 1 ден или се остава там?

Цената е 350лв, като отделно пускат изследвания, още около 100лв. Чувала съм, че след 2-3 часа те пускат,но не мога да кажа със сигурност, най-добре попитай доктора, който ще извършва процедурата.

# 594

Цената е 350лв, като отделно пускат изследвания, още около 100лв. Чувала съм, че след 2-3 часа те пускат,но не мога да кажа със сигурност, най-добре попитай доктора, който ще извършва процедурата.
На обяд те пускат, не се нощува там.

# 595
Здравейте! Нова съм тук, но имам нужда от съвет . С мъжа ми правим опит за детенце 2 години,но неуспешно . Правихме инсиминация в София,защото тук в Пловдив лекарите на който ходих се държаха меко казано отвратително с мен,та пробвах другаде но отново не се получи. Имаме всички изследвания и всички са нормални , но не се получава . Искам да пробвам пак тук в Селена , та въпроса ми е да ми препоръчате добър лекър и който да има добро отношение към пациентите си? Благодаря ви : )
д-р Матев ,най добрия и мил лекар в Селена

# 596
Здравейте,

Въпросът ми е насочен към тези от вас,които са раждали в Селена.
Бихте ли ми казали в кое крило/отделение става консултацията с анестезиолог преди раждане и нещата,които трябва да си носим за нас и за бебето  и които са споменати  на първа страница,актуални ли са?Има ли нещо друго,което трябва да добавя?

# 597
Март 2020, ме таксуваха 1100лв или 1200лв беше.

# 598
Зависи какъв аборт правите. Ако е само абразио в ранна седмица е предполагам 350+ изследвания. Аз правих аборт в 6 ти месец по медицински причини с индукция и вагинално раждане и след това абразио и аз платих 1200 лева. Тогава нощувах два дни.
Списъкът е актуален.

# 599
370 лв ми излезе всичко преди месец

Общи условия

Активация на акаунт