АГ Селена - 20

• 53 110
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, предстои ми да взема болничен от аг. Въпросът ми е следния - кога тя ще ми издаде направление за продължаване на болничния от ЛКК? Дали в деня, в който изтича болничният или може и по-рано? Възможно ли е, когато издава болничния лист да ми издаде и направлението?

# 601
Момичета ,

имате ли някакви мнения/отзиви/информация за тъканна банка Селена Целз?

# 602
Момичета , здравейте!!!
Следя се в Селена при д-р Топалова , знам за различните мнения за нея и това, че е комерсиален доктор ..
Но имам един въпрос ... след като правите изследвания в СЕЛЕНА къде проверявате резултатите , никой не ми дал номер или нещо такова, а след вземето на кръв се почуствах доста зле ... и въобще не помислих да попитам поне на регистратура?! Отиват ли тези изследвания при следящия лекар ?!

# 603
Момичета , здравейте!!!
Следя се в Селена при д-р Топалова , знам за различните мнения за нея и това, че е комерсиален доктор ..
Но имам един въпрос ... след като правите изследвания в СЕЛЕНА къде проверявате резултатите , никой не ми дал номер или нещо такова, а след вземето на кръв се почуствах доста зле ... и въобще не помислих да попитам поне на регистратура?! Отиват ли тези изследвания при следящия лекар ?!
Отиват при лекаря, но можеш да си искаш номера от регистратура. Влиза се с ЕГН и този номер. Аз го имам от години и си е актуален. Винаги ти е този номер и си проверяваш резултати.
Ето тук: https://web.agselena.com/

# 604
Здравейте! Някой да е раждал при д-р Чалова да сподели мнение? Знам, че работи с Амалиеви и има много добро отношение към пациентите, но дали е достатъчно опитна и дали е ЗА нормалното раждане? Между нея и Г. Амалиев на кого бихте се спряли?
Истина ли е, че някои лекари в Селена гледат да те накарат да родиш секцио, само защото е по-скъпо? Аз държа на нормалното раждане и още не съм решила при кой лекар да родя. Моята следяща докторка изражда в хирургиите, но определено предпочитам Селена.

# 605
Sarah_, защо предпочиташ Селена, при положение, че следящата ти е в хирургиите?

# 606
Поради много съображения. Между хирургиите и Селена няма място за сравнение като обстановка и отношение, а това е много важно, особено при раждане. В хирургиите рядко слагат епидурална или спинална упойка. Начела съм се на ужасни истории за хирургиите. Не е важен само лекаря, а целия екип.

# 607
Аз миналия месец родих нормално при д-р Бабаков. Той не натиска за секцио. Препоръчвам.

# 608
Някой знае ли как стоят нещата с 15 дневното бащинство, когато родителите нямат брак? Издават ли някакъв документ от болницата, който бащата да предаде на работодателят си?

# 609
  • Пловдив
Някой знае ли как стоят нещата с 15 дневното бащинство, когато родителите нямат брак? Издават ли някакъв документ от болницата, който бащата да предаде на работодателят си?
Здравейте! Ние с мъжа ми също все още не бяхме сключили брак през 2015, когато се роди дъщеря ни, но издадоха документ от болницата, който таткото представи пред работодателя и си излезна в отпуск, така че няма да имате проблеми.

# 610
Момичета ,

имате ли някакви мнения/отзиви/информация за тъканна банка Селена Целз?

Ние се възползвахме от банката миналата година. Интересува ли те нещо конкретно?

# 611
Поставянето на спинална упойка боли по-малко от слагането на абокат. Моят анестезиолог беше д-р Кичуков. Получих лек задух по време на операцията, който изчезна след като извадиха бебето. Всички са много компетентни, бъди спокойна.

# 612
Здравейте момичета. Предстои ми да посетя  д-р Кръшков  за фетална морфология. Моля  за мнения. Иначе съм при доктор Бачуров в Селена и съм изключително доволна и спокойна  предвид  трудната ми бременност.

# 613
Правих си феталната при др Кръшков, доволна съм. Носете си флашка, за да ви качи снимки. Simple Smile

# 614
И аз се проследявам при д-р.Кръшков, не само фетална, мери ми и шийката, взима ми секрет ако не съм взела за гъбички и тнт. Ако нямаш флашка ти записва всичко на диск. Винаги казва всичко коректно и точно. Много съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт