За първи път ще раждам и естественото раждане леко ме притеснява - няма да знам кога ще се случи цялото нещо и съответно ще се побъркам вкъщи сама; тази упойка не знам как ще ми се отрази, какво ще усещам, какво не; тъпо е да мисля и за пари, но доколкото си спомням беше писано, че в почивните дни е 50% по-скъпо (не съм сигурна за това), а парите вече почнаха да са кът, пък си представям като дойде малкото човече. Секциото поне си го знам - дата, час, добър ден, добър ден, пльок и се свършва.😁😁 Нито упойката ме притеснява, нито операцията, нито белега, нито рехабилитацията, нито че няма да ми текне кърмата веднага, нищо.
Всички много ме юркат да раждам естествено, защото било хубаво, как по-лесно било после. Цветя и рози, ама като гледам 80% раждат секцио. Някои майки може ли да споделят малко опит 😬😬😬
Както и да е родих секцио и за мен всичко мина нормално и леко и най-важното бях спокойна за това, което предстоеше. Сама се грижех за детето си. Няма как да знам дали при второ раждане дай Боже всичко пак ще мине така,защото това си е тяло и организма реагира различно.