АГ Селена - 20

• 53 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Да, работи със ЗК

Здравейте, д-р Даниел Ставрев работи ли със здравна каса? Благодаря предварително за отговора Simple Smile

# 556
  • На изток от Ада
Нахлувам в тримата... Искам да питам др Магдален Матев по ЗК ли е? Мнение за него, за преглед. Аз съм с 3 спонтанни аборта. Свекървата ми каза за този док., бил познат на нейна позната, но не сме ходили. Ходих при няколко док в Стара Загора, едната док ме препрати за изследвания в София. Обаче тук обикновенните док. не са за такива случаи като мен .

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 14:47 от nasito8988

# 557
Нахлувам в тримата... Искам да питам др Магдален Матев по ЗК ли е? Мнение за него, за преглед. Аз съм с 3 спонтанни аборта. Свекървата ми каза за този док., бил познат на нейна позната, но не сме ходили. Ходих при няколко док в Стара Загора, едната док ме препрати за изследвания в София. Обаче тук обикновенните док. не са за такива случаи като мен .
Не е по ЗК ,работи само платено . Веднъж бях при него,защото заместваше Минев. С добри впечатления останах от Матев, внимателен и обясняваше каквото ме интересуваше. Добър избор е според мен. Запазете си час и той ще прецени какви изследвания ще пуснете.
За Тромбофилия правила ли си изследвания?

# 558
  • На изток от Ада
Не е по ЗК ,работи само платено . Веднъж бях при него,защото заместваше Минев. С добри впечатления останах от Матев, внимателен и обясняваше каквото ме интересуваше. Добър избор е според мен. Запазете си час и той ще прецени какви изследвания ще пуснете.
А колко взима за преглед горе долу? Да правила съм тромбофилия.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:17 от nasito8988

# 559
Зависи какъв ще е прегледа, най-добре попитайте на регисратурата когато запазвате час. Успех!

# 560
Здравейте,
Някоя от вас правила ли си е тест за непоносимост към упойки преди раждането?
Това ще го реши анестезиологът, когато отидете на предварителен преглед при него. Независимо кой ще бъде на кабинет, водят много подробни записки в бъдещото Ви ИЗ. На този преглед се подготвят документите за прием. Добре е да имате копия на всички изследвания, които са Ви правени по време на бременността. Съобщавате и за алергии. Аз имах подробни данни за алергии от първата ми бременност, тестуване преди раждане в Окръжна болница, правени в Кожния диспансер тогава, почти 10 години по-рано. Те не са актуални (6 месеца важат), но анестезиологът реши, че няма нужда от ново тестуване. Преценката е негова.

# 561
А колко взима за преглед горе долу? Да правила съм тромбофилия.
55лв е ултразвук. Страхотен лекар е. Има и кабинет в Карлово,там прегледа предполагам ще е по- малко.

# 562
Доктор Матев е много добър лекар.

# 563
Момичета,

знаете ли докато протича раждането бащата пускат ли го в болницата да стои и да му покажат бебето?

# 564
Момичета,

знаете ли докато протича раждането бащата пускат ли го в болницата да стои и да му покажат бебето?

Чака отвън и когато е готово бебето го показват на прозорче

# 565
Здравейте, момичета Simple Smile Знаете ли цените за женска консултация, естествено раждане или секцио в "Селена"?

Нормално е 1400, а секцио 1800 + 40 лв за корона вирус

# 566
Здравейте! Дали е възможно да си направя цветна снимка в почивен ден - събота, неделя или на 22-ри септември?

# 567
За мен е най добрия доктор в Селена .Ще ви обърне внимание , не само да ви вземе парите!

# 568
За мен е най добрия доктор в Селена .Ще ви обърне внимание , не само да ви вземе парите!
Да

# 569
Здравейте, аз съм нова при вас, имам питане относно болничните.
Днес ми изтича първия, който беше за 14дни и трябва да отида да си взема документ за комисия за продължение на болничния. Понеже предния път акушерката доста бързаше така и не ми обясни какво да правя след като минат тези 14 дни, каза да отивам на регистратурата. Какво значи това, от там ли ще ми издадат документ за явяване на комисия или пак трябва да търся нея?

По ЗК съм при д-р Даниел Ставрев. Няма да се явявам на комисия в Селена, мисля да отида на друго място.

Благодаря ви предварително за помощта.

Общи условия

Активация на акаунт