АГ Селена - 20

• 52 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • до най-прекрасния мъж
Blue.angel, да. Това казвам и аз. Времето притиска, трябва да се действа. Пожелавам ти успех от сърце. И да се зарадваме скоро на положителни тестове Simple Smile ❤🙏🏻
Дай Боже, успех и на теб. Дано всеки, който иска, да получи скоро. Това е огромна радост, която осмисля живота ни.

# 676
Аз родих при д-р Чалова, днес ни изписаха 🙂 Започнах да ходя при нея в 9 месец за запис на тонове, преглед на ехограф и преглед за разкритие плащах по 50 лв. Даже първият път ми взе 60 лв., не знам защо. Доволна съм от отношението и вниманието на всички във Селена, лекари, акушерки, всички са много мили.

# 677
Здравейте, аз се следя при нея от преди да забременея, сега живот и здраве ще раждам при нея януари месец. Как родихте нормално или секцио, останахте ли доволна от др. Чалова.
Аз родих при д-р Чалова, днес ни изписаха 🙂 Започнах да ходя при нея в 9 месец за запис на тонове, преглед на ехограф и преглед за разкритие плащах по 50 лв. Даже първият път ми взе 60 лв., не знам защо. Доволна съм от отношението и вниманието на всички във Селена, лекари, акушерки, всички са много мили.

# 678
На пункцията се запознах с едно момиче, което такива неща ми разказа за Ню лайф, че ми настръхнаха косите. Бягайте далеч от тази клиника. Успех на всички от сърце♥️🙏🍀

# 679
Влязох за нормално раждане, но се наложи секцио. Като цяло съм доволна от д-р Чалова, добър специалист е, отношението е добро. По време на престоя в болницата дойде първия ден когато раждах и след това веднъж дойде да ме види. Това е нормално според мен, така или иначе сме под грижите на един куп лекари и акушерки там.
Между другото, ние сме с инвитро в Ню Лайф и аз лично съм много доволна. Останаха ни още ембриончета, които съхраняваме. Аз също бях при д-р Петрова, тя е по- особен характер наистина и със сигурност има много противоречиви мнения за нея.

# 680
Момичета, доктор Топалова работи ли със здравна каса?
Много искам тя да ми следи бременността, като, разбира се, ако може все пак нещо да мине през касата, ще е добре.

# 681
Момичета, доктор Топалова работи ли със здравна каса?
Много искам тя да ми следи бременността, като, разбира се, ако може все пак нещо да мине през касата, ще е добре.
Само др Петрова и др Д.Ставрев работят със здр.каса,доколкото знам.

# 682
Някой знае ли дали детският ортопед в селена работи с направления?

# 683
Някой знае ли дали детският ортопед в селена работи с направления?

Не работи. 50лв е прегледа.

# 684
Знаете ли процедурата каква е зазамразяване ма сперматозоиди? Какъв е редут и съптветно цени? Мислим да минаваме на ин витро, а ММ ще остъства дълго време. Благодаря ви

# 685
Момичета, правили ли сте изследване на Прогестерон в лабораторията на Селена. Много са ми странни референтните стойности
. фол. 0.3 - 1.5;
 лут.5.2 - 18.6; меноп. < 0.8;
брем. I трим. 4.7 - 5.1;II трим. 19 - 45; М

Как при Лутеална фаза е от 5-18, а при бременност 4.7-5.1

# 686
Зависи от това каква е апаратуратаи как  е калибрирана . Затова всяка лаборатория записва референтните стойности отстрани на резултатите.
При Бодимед са други.

# 687
Здравейте момичета, за пръв път ще се включи и аз с въпрос. Може ли някоя от вас, която си е проследявала частно цялата бременност в Селена, да ми каже какви са пакетните цени за трите триместъра и дали в цената влизат всички необходими изследвания или всяко си се плаща отделно. На кратко за мен: бременна съм в 8 гес. седмица и за сега само един ехографски съм направила за да се потвърди че има бременност. Тъй като съм от друг град, не от Пловдив имам намерение да запиша консултации в моя град, които да са по каса, но искам и от Селена някой доктор да проследява частно бременоста и след това да родя при него, това е третата ми бременност и мисля да родя със секцио, първите две деца съм родила нормално, но в държавна болница. Благодарна ще съм ви и ако ми препоръчате специалист от Селена за проследяване на частно.
Лек ден на всички и благодаря предварително на всички които ще ми помогнат с отговори.

# 688
Информацията в началото на първия пост на темата е актуална.
https://bg-mam.ma/p/1189075/40365786

# 689
Момичета, като пациентки на Селена, когато давате кръвни изследвания за нещо, в лабораторията в Селена ли го правите или друга. Цените на лабораторията в Селена са малко по -високи  от други лаборатории. Въпросът ми е някой от Вашите лекари задължава ли ви да е там, или по собствено предпочитание

Общи условия

Активация на акаунт