Магията на изтока - тема 60

• 15 024
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
... плюс некадърната главна актриса.
Тя наистина е зле.

Добре де, те имат ли изобщо жени, които могат да играят?

Погледнах онази, дето играе с Джун-ги в Lawless Lawyer. Хубав глас има момичето, но фейсът не ми хареса.

Не съм я гледала много в движение. Погледнах няколко клипчета в тубата.

Може ли да играе?

# 331
Честно да си призная поносимите корейки се броят на пръстите на едната ми ръка.
Ама това е личното ми мнение.

# 332
  • MJF
От актрисите дето не са първа младост има бол, които могат и играят на кор-фронта. За по-млади е по-рядко, повечето са "манекени" на малкия екран. Ама то така, макар и в по-малка степен важи и за мъжете Peace. Все пак за "игра" не броя безкрайните и вечни сцени на "пиянството на един народ" Wink

Чакам си Ерик-отчета от rossonera. Blush

# 333
  • България
Моарейн,  гледа ли ги и трите?
Скрит текст:
"The Eternal Love " - е приятен, главните имат страхотна химия, главната героиня е голяма сладурана и не дразни.
Сюжета е сходен с пътуването във времето на героинята с "Startling by Each Step" и само с това.
 "Startling by Each Step" е първа част на "Scarlet Heart 2" - в който историята се развива в съвремието, според мен е пълен провал предвид, че първата част е страхотна и беше голям хит.
Няма идея защо си набелязала него, ако не си гледала първа част.
"Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo" е корейският вариант на историята. Аз не го догледах по простата причина, че вече бях гледала китайската версия и въпреки няколкото приятни мъжки образа не ми харесаха така наречените корейщини, плюс некадърната главна актриса.
Не харесвам нито една корейска адаптация на която и да е история, а съм гледала няколко такива.
Да, изгледах ги. Това са сериалите, които са ми харесали най-много досега.
Първо изгледах "Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo" - разбрах че не са направили втори сезон и изгледах  "Scarlet Heart 2". Още не съм гледала "Scarlet Heart 1"- прическите на мъжете са ужасни. Grinning  Гледах още два корейски сериала заради И Джун-ги, но след това вече минах на китайско.
Героините на корейките са ужасни - пияни лигли.
При китайките имам вече и любима героиня - принцесата на Злите духове от Ashes of Love. Снимка:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:30 от МоарейнД

# 334
  • DE
Ден Лун е страхотен, гледала съм го само в епизодична роля в "Легенда за Чу Цяо" - гледай да видиш там какви мъже и жени има Heart
Ян Зи не я понасям органически и затова няма да гледам този който ти е харесал Grin

Основната причина да спра да гледам корейско е отвратителните женски образи които се опитват да пробутат на целокупния народ. Некадърните пласмасови героини и твърде много, ама наистина много клишета които са в почти всеки втори сериал.  Другите причини дойдоха след това, но са също толкова основателни.

# 335
Основната причина да спра да гледам корейско е отвратителните женски образи които се опитват да пробутат на целокупния народ.

На какво се дължи тоя зор?

Някакво феминистко течение ли е?

Не че в американските сериали не е почти същото. Там жените са или к***и, или лесбийки, или ужасни кучки, използвачки, лъжкини, или напълно луди.

# 336
  • България
Ден Лун е страхотен, гледала съм го само в епизодична роля в "Легенда за Чу Цяо" - гледай да видиш там какви мъже и жени има Heart
Ян Зи не я понасям органически и затова няма да гледам този който ти е харесал Grin
О, този Ден Лун е на 4то място в списъка ми - страхотен е и ролята му в Ashes of Love е точно за него. Снимка:
Скрит текст:
Ян Зи е приемлива, трудно ще видя по-противно същество от Dilraba Dilmurat - навсякъде я тикат, отказах се вече от няколко сериала заради нея. Angry
Имаш предвид Princess Agents под "Легенда за Чу Цяо"?
Изтеглих го точно заради Ден Лун, Ксинг Жао Лин (Xing Zhao Lin), Шон Ду (Shawn Dou) - не знам как е правилно да се изписват.
Четох, че сериалът не е завършен и няма да го завършат сигурно, но реших да гледам красиви актьори. Grinning

# 337
трудно ще видя по-противно същество от Dilraba Dilmurat - навсякъде я тикат,

Сигурно защото обичат големи очи. Тя пластика ли има на очите?

Прилича почти на Caucasian.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:20 от Elena Pau 663353

# 338
  • България
И аз обичам големи очи, но всичко си има разумни граници.
Тази се направила, като оживяла анимирана картинка:
Скрит текст:
.
На картинка е добре, но на жив човек е уродливо - особено много личи на екран. На снимките не е толкова натрапчиво.

# 339
Не ме кефи тая девойка.

Големи очи, ама да са сини.

Ако не са сини, то тогава може и да са малки.

Соноя Мизуно от Девс:
Скрит текст:

Баща й е японец, а майка й Caucasian.

Още една азиатско-европейска смеска, дето много много ме кефи още от едно време:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:19 от Elena Pau 663353

# 340
  • DE
Шен Доу направи вликолепна роля в "Принцесата агент" Гг изобщо не е принцеса, не знам от къде го имислиха това заглавие. Китайците филмират основно популярни по тяхните ширини романи, новели, комикси и тн. А всички на изток обичат да правят римейк.
Ох недейте, че моите очи са големи и сини. Последно един лекар ме кара да се изследвам за гуша, но аз му казах, че просто са ми големи очите. Наистина се бях изследвала наскоро и нямах проблем Flushed

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 00:28 от дането

# 341
  • България
дането, а нещо да кажеш за Gong и продълженията му?
https://mydramalist.com/1480-palace-the-lock-heart-jade
Има ли нещо общо със Scarlet Heart?
И на Ева Грийн очите са големи, но красиво големи, на онова същество са неестествени някак.

# 342
Щото е пластика, а не естествено големи очи.

При това на съществото му е малка устата, и пропорциите на лицето отиват по дяволите.

Почти на всяка корейка с операция на брадичката и челюстта са й нарушени пропорциите на лицето. А на мене това направо ми боде очите.

Ева Грийн има големи очи, но перфектни пропорции на лицето. Тя е класическа красавица.

Хаха, смешно ми става, като се замисля, че една Анжелина Джоли всъщност в Корея трябва да минава за грозница.

Ето я актрисата от Lawless Lawyer:

Скрит текст:

Абсолютно бъг-нати пропорции. Брадичката е прекалено малка за това лице. Разстоянието м/у носа и устата е прекалено малко (това при нея май си е естествено). Носът не е за това лице. По всяка вероятност е пипната брадичката и затова носът изглежда неестествено.

Скрит текст:

Но все пак ... изглеждат завидно по-добре от кифлите с надути джуки, намалени носове, скули с безумно количество филъри и т.н.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:19 от Elena Pau 663353

# 343
  • DE
Това не съм го гледала, направих някога опит, но нещо не ми хареса въпреки, че харесвам Гг. Не знам да имат връзка, но знам, че беше много популярен Grinning

# 344
Джун-Ги е отпрал нещо подобно на истинска целувка Joy

Скрит текст:

BTW, не искам да гледам, как Чанг Хьок целува някакви женки. Ревнувам Frowning1

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:18 от Elena Pau 663353

Общи условия

Активация на акаунт