Магията на изтока - тема 60

• 14 910
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • MJF
Хм, да взема и аз да го почна. Макар че усещам че нещо ще се помотая. Гледа ми се по -скоро нещо съвсем лежерно като почивка от сериозното. Нещо като He Who Can't Get Married Simple Smile . И някой домашен любимец като бонус да речем. Оглеждам се на кинофронта и май там ще се прехвърля.

Нещо съм се сетила тези дни за Алф. Който го е гледал ще се сети че имаше един епизод в който семейство Танер си преглеждаха неприкосновените запаси. Само дето наш Алф бе изпил всички галони вода Mr. Green. Та сега народа се запасил ама не се знае кой е Алф Wink Mr. Green

# 61
Find Me in Your Memory - епизод 1

Днес стартира.
Нямам още кой знае какво впечатление, но си личи, че е продукция от сценаристката на Nine и Duel. Романтично фентъзи, като такова започна, а пък как ще завърши, един Буда знае.
Има обаче много мои любимци в каста, освен двамата главни, затова ще го следя всяка сряда и четвъртък, пък докато изкарам.
Мун Га Йонг ми е симпатична и приятна за гледане, а и не е като типичните корейки, все пак е родена и отраснала в Германия.
Имат химия с Ким Донг Ук, макар и с голямата разлика във възрастта. Истинската химия на Ким Донг Ук е с Ким Дже Ук, но няма. Надявам се да има камео-участие.
Вкарали са (разбира се) и едно айдълче - И Джин Хьок от UP10TION. Първи сериал за него, да разкрасява пейзажа още повече. Симпатяга е.

Forest - епизод 15

Финална драма - решиха да прострелят Пак Хе Джин, че да може супер-лекарката да ги позакърпи.
Да приключва утре, че глупостите в последните епизоди ми дойдоха много. Идеята не беше лоша, можеше да се развие по-добре, но отново клишетата взеха превес (сериал направен по калъп за корейските аджуми). Сценаристка е дебютантка, но не се е постарала. Дано все пак да е взела пари колкото да си купи една нова кола, макар че аз лично бих ѝ купила едно трабантче, на соц-цени.
Пак Хе Джин си разцъкваше с най-новия Хюндай Палисейд. Моделът тръгна тази година, а сериала е сниман миналото лято. Отново реклами, реклами, реклами, но съдържание... Не.

# 62
Дане,сещаш ли се за нещо подобно на Put Your Head on My Shoulder.Леко,забавно,без драми и със симпатични главни?

Мисля да видя Young Blood Agencyttps.

Гледах U-Prince: The Foxy Pilot ,който е първия от 10 със заглавието U-Prince. Не е зле,малко епизоди,всеки сезон,ще е с различни герои и определено няма нужда от задълбочаване в историята.

# 63
  • DE
Току що довърших - "Well Intended Love 2" три сладки двойки, без колосални драми, много комични моменти, химия между героите, всички са красиви и добре облечени. Обаче нито една от двойките не може да се целува Grin
Xu Kai Cheng става все по-хубав Heart

Паралелно гледам японския "Innocence: False Accusation Lawyer" адвокат защитава несправедливо обвинени. Пускам си по 1-2 епизода на ден, че нещо ми е претоварена психиката и не ми се гледат тежки  истории.
Интересни случаи, познати актьори  и Фуджики Heart Eyes въпреки, че участито му е малко е приятна гледка Grin

От "U-Prince:" съм гледала някалко истоии, непретенциозни, стерилни, поучителни... нощо невиждано.

"Young Blood Agencyttps" може и аз да го видя, защото участва Yi Po Chen който ми е много симпатичен и гледам вече в няколко поредни.

# 64
  • BG
Изолацията вкъщи, работата, която имам да върша  за работа  плюс домашната работата, която имам да върша-готвене, слагане, миене, чистене, дезинфекциране, пазаруване... дори нямам сили да си избера нещо за гледане.
U-Prince съм пробвала  две заглавия от поредицата, но не ми харесаха

# 65
и не ми се гледат тежки  истории.
И на мен.За това оставих Westworld за по-добри времена.
Искам нещо розаво,леко и без да се налага да мисля много.

"Well Intended Love 2 свързан ли е с първата част?

Гост,точно за това днес говорих с психолог по телефона и той каза,че е много важно да правя нещо,което обичам и да си намеря хоби,което става за вкъщи.

# 66
  • DE
Просто друга алтернатива на историята. Втората част е за предпочитане, че в първата има малко психопатски истории. Може да се гледа и без първата. Актьорите са почти същите.

# 67
  • BG
Well intended love два пъти го бях почвала преди време и го зарязвях, много изкуствена, зле скалъпена история.

# 68
ОК,че не обичам да гледам с няколко сезона при азиатците.
Все още ми е мъчно за Fights Break Sphere и все се надявам да видим какво ще стане.
Не,че незнам,но все пак.
В един момент героя на Сяо Джан се връща.

# 69
  • MJF
E нощен гост, вместо така да се преуморяваш , редуцирай някои от изброените дейност Hug. Така си намаляваш имунитета.
Правилно е казал психолога, редуцирайте новините и се занимайте с хоби като се освободите- ребуси, пъзели, готвене на нещо засукано/трудно, плетене, зяпане на далекоизточния фронт и т.н. Simple Smile.
 Naughty Банда, няма да се предаваме я . Горе душата.

Аз изненадах себе си Mr. Green  и въпреки че на студ не гледам сняг загледах Kakko no Tamago wa Dare no Mono. Обаче си намерих оправдание че се "забих" в снега. Тази седмица ако не беше таз коронна гадинка щеще да е СП по фигурно. Та тез почнаха да ми говорят за някакви спортни гени в генома  та ...... да видя до какъв тупик ще стигнат. То ясно какъв де но поне е само 6 серии. Първите 2 епизода видях и е по-скоро крими-драма за сега.

# 70
  • BG
шоши, не мога да ги редуцирам, децата са вкъщи и чакат да бъдат нахранени, няма унита, няма у-ще.
Tuon, този споменавала ли  го https://doramatv.live/moment__ty_nujen_mne току-що изгледах 1 еп, надежден е, само дето след няма и час ще го свърша.

# 71
Гост, гледах го - бива,но наистина е твърде кратък и ме развиват историята много добре.Не обичам такива половинчати - кога се влюбват,кога това или нова.
Ама и по-лоши съм гледала.Става за убиване на времето.

# 72
Тийзър на новия сериал на Ерик, който започва другия петък, 27 март.

# 73
  • MJF
Брей да се ненадяваш. Последните 2 епизода на No Need To Know готови. Много бързо нещо, а аз се бях приготвила другата седмица за го догледам евентуално. Може и преводачите да си имат хоби при домашна обсада Wink . Одобрявам.
Гледаемо заглавие най накратко казано.
Скрит текст:
Героите на тези двамата - Kuranosuke Sasaki и Takaya Yamauchi все ме  hahaha  . Заедно със "счетоводителите" и тук голям фен на шефовете станах. Ама тез двамата все бисери докато управляват таз "сбирщина" тяхната от не един и двама "експонати"  hahaha .  В цялото заглавие един изцяло симпатичен ми герой - именно шефа игран от Kuranosuke Sasaki.
Героя на Daiki Shigeoka си остана голям психопат. Отчитам като чувство за хумор от страна на сценаристите неговия край, то такива баш по медиите се мотаят. Peace. Много се зъби актьора и му предлагам да снима в киното разни психопати , вампири и от този род.
Но имаше и друго съвпадение с каста на  "счетоводителите". Появи се , сега да не ровя за име, "сина на шефа" от там тук като син на "убиеца". Убиеца не се оказа убиец а човек поел вината на себе си в ролята на баща.
И така заглавието ще го запомня с тез двамцата Kuranosuke Sasaki и Takaya Yamauchi.

# 74
Рос, благодаря, че ми препоръча Dragon Zakura. Преполових го вече, чак се учудвам на себе си. отдавна не съм гледала нещо с такова темпо и с такъв интерес.

Общи условия

Активация на акаунт