Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 364
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
  • Германия
nana  честито за пешеходеца!  Party
Аз само за малко, днес попрехвърлих набързо клюките тук, но пак не съм съвсем в час.
Стажа върви леко мързеливо засега, типичното правене на кафе сутрин, после ако някой се излъже да ми даде нещо конкретно за вършене, иначе общо взето скука по отношение на задачи. В момента върви курс по немски, та всички са заети с участници, екскурзии, лекции и т.н. И в крайна сметка уж почти нищо не правя, а съм толкова скапана, че едвам се държа на крака вече  Tired
Добре, че и Мартинското се изморява достойно, та 10 мин. след лягане е заспал. На големия Мартин пък му е скучно и се е правил днес на домакиня, като се прибрах беше изчистил, сложил прането да съхне, сготвил, чак ми стана неудобно как ме посрещна  Blush

# 106
Страхотни коктейли се раздават  Wink Whistling Whistling Grinning

Гери - или италиянките  Wink
в Италия има двойно гражданство нали  newsm78

Уффф Тали
ужас  Rolling Eyes Hug Hug незнам... голям ужас е там при вас  Confused Hug

Нана
страхотна новина  Party
честито още един път   bouquet

Зайче
а кой е рожденника  newsm78 Party

# 107
Ето нещо освежаващо за закуска Wink

Приятен ден мили дами

Това е от Мишето за вас

# 108
Здрасти, банда!
Томи е на градина, аз готвя, прах ... времето е съмнително ... дано не завали, 4е ве4е ми писна ...

МакДирок, свате, много сте готини със свата на снимките от матримониото:). Харесахме ви!  Wink А и конкуренцията сега я няма ... и аз по терлици пак си знам моята песен ;"Уоу, оу, Джули!!!" /сещате ли се за тази песен на Васко Кеца  Mr. Green/
Ама верно много време не се е вясвала Бобсънката. Тя най-верроятно е и в отпуск сега  newsm78 не помня да е споменавала... Някой има ли идея?

Калида, кашлицата на Томи отминава, слава Богу. Ох, старая се ве4е да не пиша за болести ... Добре е, беснее, играе, говори все пове4е на някакъв странен смесен език. В4ера на пясъ4ника го 4увам да казва на един Marcus, който е малко по-палав и се беше засилил стремглаво към него и т.нар. пясъ4ен замък /обърната кофи4ка с пясък/, а той: "Ноооооооооу, Макас! Ноу пушинг, ОК?!" Дотук добре. Каза му да не му бута замъка. Ала после продължи с :"Дис ис май замъка, аааааааааа", а аз му казвам "sandсastle, Tomi, castle", a той: "Ноу, мами, замък!"  Mr. Green По-добре са нещата ве4е - комуникира. Преди само мъл4еше...

Гери, в4ера писах и за4езна. Питаш ме какво съм у4ила и работила. В БГ имам Икономи4еско образование - Магистър по Маркетинг. Работила съм в сферата на туризма, в агенция за маркетингови и социологи4ески проу4вания и поиследно в рекламния отдел на голяма медия /подробности, ако са важни, на ли4ни/. Тук с идването по4ти се намерих работа в офиса на една австралийска компания. Там не се занимавах по специалността си, но беше добре, като за първа работа тук. Върнах се при тях за по няколко 4аса 3 дни седми4но, след като Томи навърши 2 месеца, даже малко по-рано ходех за по малко, след 6тата седмица. В последствие те си преместиха бизнеса обратно в Австралия. Томи беше ве4е на годинка, Митко си беше намерил нормална работа и тази схема с редуването на смени да го глевдаме отпадна. Кротнах се у дома и реших да у4а, за да имам и някакъв местен кетап, но не ми се искаше да е нещо коренно разли4но и вла4ещо се с години ... а може би сгреших  newsm78 Както и да е. По съвет на консултантите в Университета и след консултации с познати, които са у4или или у4ат тук, записах Postgraduate Diploma. Избрах Business Administration - Management. Дипломирах се и продължих ад си седя вкъщи с детето. Отскоро се амбицирах да търся нещо, едва след като той свикна в градината и му е кеф там. Сега работя в първата възможна фирма, в която кандидатствах за работа, която да е ве4ер или през уикенда, защото когато по4вах там, Томи още не беше свикнал да седи по цял ден и т.н. Работата не е нищо особено, макар 4е е свързана пак със маркетинг и социология, но аз не съм на позиция, която да ме удовлетворява, но пък за сега поне трупам малко опит пак в офис, практикувам и езика... Но ве4е ми се иска да намеряв нещшо с нормален работен ден, а Томи да си е на градина и ве4ер и през уикенда да сме нормално семейство., Ина4е, аз не работя всяка ве4ер, а само вторник 4 часа, събота 7 часа и хеделя 4 часа.

# 109
на отиване водихме една съфорумска  мама на София взехме го наведнъж до Варна

Зай4е, не схванах тази 4аст за другата форумска мама, и понеже съм любопитна Embarassed, дали може да уто4ниш? Срещнали сте форумска мама по пътя ли? В самолета ли? Или? Честит ти рожденик! Крис ли е рожденика?  Embarassed

Нана, искам и тук да 4еститя на Дон Биберон ходещите кра4ета!!!   bouquet

Пепеляшка, браво на големия Мартин, а нашия тати, ако му доску4ае, сяда на компа...  newsm78

Тали, вие с какъв статут сте там? Има ли опасност да ви засегне и вас нещо такова?!  Пази Боже!:pray:

Дидка, откъде го изнамери този индивид. Ще му пиша, да знаеш, нищо 4е не съм във възрастовата група и не харесвам Уил Смит  Mr. Green Joy

Сега ви казвам 4ао. Отивам да си взема 4едото от детската градина. Той ве4е ходи там с голям мерак и ми говори за някои де4ица, като ги споменава с имената им, което за мен е голям напредък!  Hug Heart Eyes

# 110
Здравейте момичета  Hug

Маika, много интересна и твоята биография, в коя медиа си работила и в кой град беше това ... май най-добре на лични, по същия начин и аз бих отговорила за  моята работа в радиото  на  Tali Dan и другите, които искат да знаят нещо повече  Wink

Какво имате предвид под негативно отношение в Бг, поради факта че сме женени за чужденци? ...  newsm78 ... аз не съм се сблъсквала досега, но може би защото съм се прибирала само веднъж след като станаха важните събития и то без съпружеското тяло  Grinning

Гери - или италиянките  Wink
в Италия има двойно гражданство нали  newsm78

Да, Ели, след получване на италианско гражданство, запазваш и българското.

Хубав ден и поздрави на всички  Hug

# 111
Момичета, както сте усетели днес хубавииичко се наспинках и затова  ще ви предложа еин брЪнч Crazy

Отивам да разходя Т&Р и се връщам да чета и дописвам!  bouquet

# 112
  • Italia
Хрус хрус от брън4а на Звезди4ката  Blush Hug
Здравейте и от мен  Grinning
Предпоследен ден на работа,иупииииииии  Party

4естити ходеЩи кра4ета на Габ4ето на нана   bouquet Приятно и безаварийно ти4кане  Heart Eyes

Благодаря оЩе веднъж на вси4ки ви за комплиментите  Hug  bouquet

Май4е,айде стига с тез болести,бе 4овек. Оздравявайте,4е това ваШето направо е срамота  Hug  bouquet Heart Eyes ПраЩаме ви много целувки  Heart Eyes

Тали дан,толкова ми стана мъ4но за колегата ти. Confused Дано се върне жив и здрав 4ове4еца  Praynig Няма ли надежда неЩата там при вас да се поукротят  Thinking Confused

Зайко и аз имам съЩите наблЮдения като теб по отноШение на милата ни Родина  Crossing Arms

До после,мацки   bouquet

# 113
Хайде поздрав и от мен!  Hug

Грабвам си от брънча на Звезадичка!  Wink

Честити ходещи крачета на Габи!  newsm68 newsm51

Майче,значи сме почти колежки..аз след философията и психологията в СУ,завърших икономика и търговия във Флоренция,а преди 4 год  завърших МБА в САЩ.  Peace
Само дето изобщо не мога да се похваля с професионална реализация тук. Thinking Откакто се омъжих...абсолютно се провалих в професионално отношение  Tired ..Мнооого задръстено общество по отношение на способностите на жените,а икономическата стагнация,шуробаджанащината и кризата изобщо не помагат в търсенето на работа  Crossing Arms ...  ooooh! Честно казано в последно време ме налягат мрачни мисли- изобщо да не се бях захващала с толкова учене..поне да не се ядосвах сега... #Cussing out

Тали,много тъжно за клегата ти,дано се върне жив и здрав !  Praynig  И дано скоро свърши този конфликт!  Praynig

Зайче,Пикола ли сте возили? Wink Аз тъкмо питах в нашата тема,тя да не се връща окончателно в Бг(понеже го е променила в профила си),а и отдавна не е писала  newsm78

По отношение на хората в Бг..отдавна съм го забелязала,за съжаление представата за "женена за чужденец" е смесена с тази на "женена за милионер" smile3506...всеки от нас си знае доколко е истина..но мисля,че се печем на един и същ огън.. Rolling Eyes

# 114
  • MERIGNAC, FRANCE
Хай Хуй, Бай Хуй, банда  Hug

Най-после успях да ви из4ета  Crazy

Добре дошли на новите мами   bouquet

Ние ходихме със Смърфиета на море в Созопол и беше супер! Успяхме да си по4инем, защото оставихме Смърфовете при бабите и въобще не завиждахме на горките мами бягащи по плажа след поколението си  Laughing

Нана, 4естити ходещи кра4ета на Габи, да си ги ползва безпрепятствено  Heart Eyes

Приятен ден на вси4ки  Hug

# 115
Добре завърнала се на Mama Strumpf  Hug

Хубаво е човек да се зареди с положителни емоции у дома!   bouquet

# 116
Не, Звезди4ке, ние не сме били още на такава церемония. Не ме питай защо, 4е побеснявам. В общи линии, имаме разминавания с татито ни на тази тема и май сама ще си кандидатствам за гражданство, а Томи е раждан тук и пътува с НЗ паспорт, той друго гражданство няма. Много е заплетена нашата ...
smile3505
и все пак само ще ти пожелая успех   bouquet

Giorgia
, при нас също на "бракувани" Mr. Green дават след 3-тата година, а законно пребиваващи след 5-тата
Какви коктейлчита си ни поднесла...страхотни...Честит ти нов островитянски аватар  bouquet

El lucero del alba,
 тюркуазената чаша ти я давам, аз грабвам червената... тюркоаза ще си гонабавя от моренцето отзад smile3521

ДиДОлиНКа
,
хаха мечтиииииии без мъжки глас  hahaha
Нещо специално за теб:

от нашия прозорец Heart Eyes

Kalida,
Още не сме мислили за ресторант...ще е нещо в последния момент ( както винаги...породен от нашето НЕхаресване на плануването Joy )Иначе ние сме последния ден на август Hug

Zai4enze, жалко че удоволствието в музея ви е било нарушено от мърморенията на лелката... Rolling Eyes
Но важното е,ч е сте си изкрали добре и сте с тен! Hug  bouquet

nana_cool
,
 Честити ви ходеща краченца..!
 Hug  bouquet
 как няма да се похвалиш.. това е толкова важно събитие! и то точно преди Рождения ден.. Браво!

Tali Dan, колко тъжно за колегата ти.. но се  Praynig да се прибере у дома жив и здрав!
Само като си помисле за филма Доорс и пак ми се гледа ..  Hug  bouquet Не можа д ме депресира тази музика в никакъв случай... Hug  bouquet

sonita

ако се прибираш почесто може и да усетиш нещо ...ама не ти и трябва  Hug  bouquet

Mama Strumpf

откога не беше ни навестявала Hug  bouquet страхотно че ни писа! Hug
 Супер че сте си си починали!
кога ще се връщате?  bouquet

# 117
Слънчеви и много усмихнати привети, на всички Вас Момичета!

Наничка, честити ви ходещи крачета на Дон Биберончо. Сега започва и твоето тичане, Майче. Hug

Зайченце, честит Ти Рожденник/ който и да е той/. Ако е Криската, нацелувай го от нас! И весел празник, как стана тортата? Hug

Мамо Б, приятни мигове с Гогата Ти желая! Hug

Мистик, как изкара вчерашният ден, откри ли търсеното предизвикателство на съдбата? Целувки за Лени! Heart Eyes

Етка, успех утре и да се похвалиш с преодоляно песимистично настроение, както и с очакваната и заслужена диплома! Hug

Татянка, поздрави и за Вас с малката бубка- Миленката!

Вечернице, къде сте днес с Мирелката и Лени? Пак ли някъде на пазар? Hug

Амейка, пак ли много дъждове си имате, как сте с Алекс? Hug

Мамо Щтрумпф, ясно Вие с Тони се забавлявате в БГ, но как е Брюно, самотен с Ваний? Оправил ли е колите? Hug

Дидолинке, приятен ден на Вас с малкото Мишленце, много слънце и усмивки Ви желая! Hug

Пепеляшчице, дано новият Ти стажантски ден е бил малко по- интересен от вчерашният. Hug

Джорджа, а как изкарахте в Швейцарията? Пренесахте ли се от свеки днес, направили генералното почистване? А за неосъществената проф. реализация в Италия не го мисли, то ще стане, като му дойде времето. Сега Ти предстоят къде по- важни и интересни неща на хоризонта. Hug

Майка, страхотно е че Томасчето вече се отпуснало да комуникира на английски. Ще стане, ще видиш! Пожелавам Ти скоро да намериш желаната работа в НЗ.  Hug

Сонитка, с какво хапване изненада вчера 1/2-та? Той има ли някакви вкус. предпочитания, или харесва всичко каквото Му готвиш, както е Масимо на Джорджа? Hug

Тали Дан, кърмим се още. А за детска градинка, ще го мисля след 2год. възраст, до тогава сме като "гербови марки", както казва Румянката. Hug Желая Ви скоро да се разреши таз неприятна военна ситуация при Вас, защото времето си минава и септември ще дойде и трябва и Вик и Мади да се приберат при Вас. Hug

МакДиРок- че, вече при Вас е минал предпоследният работен ден, затова Ти желая лек и приятен последен работен ден утре! Hug

Звездичка, как мина разходката на Р&Т? Много Ви е буреносно небенцето днес.Hug

Ели, поздрави и на Твоята русокоса красавица Емка Бадемка! Hug

Хубав и приятен остатък от срядата Ви желая!

# 118
Швейцарията я отложихме за тази събота..че като гледахме новините имаше огромни опашки на границата и в двете посоки  Shocked и после оттам отиваме да вземем нашите-пристигат в 19,40!  Peace

Изчистих всичко у свеки,смея да твърдя ,че е по-чисто отколкото го беше оставила тя!  Wink
Така,че от днес съм си 24 часа у домааа  Hug

В петък сутринта ще ходим да видим как са се справили с  боядисването на апартамента...дано всичко е наред,  Praynig че другата седмица ще е затворен строежа.

Целувки на малката сладурана Даничка от мен!  Heart Eyes   bouquet

# 119
Добро утро ДруЖИНка МалиНКА - КапиНКА

...Звездолинка, мерси за красивия пейзаж  Hug
Толкова е красиво .... кога ли ще мога да се насладя на такава гледка и аз Tired но да съм сама...

Джорджета, направо ме изуми колко неща си учила и колко образования имаШ Hug
Възхищавам се на такива хора  bowuu...а аз ooooh! изкарах един Колеж и това е Tired даже и сега не ми се учи ooooh!

Сега забърквам един кейк Mr. Green че чакам моите дружки да дойдат у нас, да ги изненадам, че те все на диета  Wink и после ще докладвам как е станал Wink че да не стане така аз да си го ям

Майка, радвам се, че сте добре и да не сме чули повече за болести - да Ви отминават като Дявол тамян ли беше newsm78

Ох, днес си казвам ще започна да правя по някой друга коремна преса ....ама след 10-та вече бях отмаляла ...май не ставам за спорт вече Tired

Общи условия

Активация на акаунт