Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 362
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
а тази островитянка в аватара ти ми напомня за Фиджи

# 91
 Flutter...еххх,че спомени!  Hug

Имам си още няколко такива картинки...ще ги сменя последователно на аватар!  Wink

Майка ,а ти какво си учила и ако не е тайна какво бачкаш?

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 17:05 от Giorgia

# 92
Добро утро Слънчеви момичета Hug

Звездолинке, взимам си от закуската ти  eat но искам да съм на това място, което си ни показала - да съм сама и никакъВ мъжки глас или глаСец да не чувам  Naughty  Mr. Green

Наничка, много вкусно изглежда - ммммм, ама аз да попитам какво "прясно" кисело мляко трябва да се сложи newsm78
А за тортата - аз бих си я направила сама - виж как хубаво си украсила тортата и си мисля, че ще е също толкова вкусна Peace

Майка, дано се оправиш бързичко Tired Пращаме ти много слънчеви усмивки и едно голямо гУш  Hug

МаксидирочкаТА, страхотна си трябва да ги пратите в някое списание тия снимки   bouquet
...и аз искам някой ден такива снимчици...или поне сватба де ooooh!

Кате, разбойка казваш беля направил newsm53....нищо де...ама аз си знам, че ти си майка - майсторица и ще измислиш нещо.Ако не е мноого нарисуваното - залепи някаква апликация там newsm78

Майка и Звездичке - хубавичке, надявам се да си прекараме нет при мама и разбира се няма да ви изоставя  newsm10 само да не ме забравите, докато не пиша Tired

Джорджи, може ли един коктейл и за мен  newsm51
Страхотен аватар имаш  Peace

# 93
Sonita, от страхотни неща се интерисуваш - и аз едно време учих половин година психология, но питай ме защо се отказах - понякога МиротО ми казва, че точно това е трябвало да завъша, но...съдба Wink

За гражданството - тук като направиш 3г и пускаш документите и след година - година и половина те викат на интервю и получват Канадско гражданство Wink

# 94
Естествено,че има!  Hug

Наздраве! И по една целувчица на мъниците!  Heart Eyes
Как е Микито,  Praynig надявам се да се е разминало премеждието с падането!

# 95
Благодаря, добре е  Wink
От няколко дни гука и някой ден ще му изям пиШката Blush

Пожелавам ти и на теб същото... Heart Eyes

Хайде - Панталей Пътник заминавам  motor само някой да ми свирне и съм първа пушка - отивам на кафенце в една дружка
Лека вечер момичета, а на Калидичка - добро утро и нека прекарат един слънчев и вълшебен ден Hug

# 96
Весело изкарване на кафенцето! Heart Eyes  bouquet

# 97
Слънчеви, сърдечни и топли привети, и от мен Момичета!

Мамо Б, целувки за малкият Ти принц Гогата! Heart Eyes

Тали Дан, поздрави на Вас в далечен и боен Израел! Късмет и кураж! Hug

Амейката, къде сте днес с малкият Шоки? Hug

Данидобрева, как сте с мъничето- Дани? Hug

Зайченце, целувки за почернялият Криската и бързо адаптиране на Теб. Татито замина ли на Алжир вече? Hug

Пепеляшчице, казвай как е на стажа, моля! Целувки за малкият Ти Мартин! Heart Eyes

...ще ме4тая...за вси4ко друго, но не и за сега! ...
Мистична Приятелко, докато дойде и моето време за Форума, Ти може би си вече си се насладила на красотата на Сикстийнската Капела, може би вече си си изпила питието в кафето, и може би сега мечтаееш и "плуваш". Мислиш и се възхищаваш на Микеланджело, спомняш си за свободното минало, с една дума просто "рееш" се в дълбината на огромната Си вечно търсеща Душа. Но за настоящето, То не се мечтае за него. То се живее. Всеки миг се изпива до дъно, защото няма възвращаемост и веднъж отминал, заминава във вечността и става спомен. Дано намериш скоро това което може да Те уравновеси, желая Ти го все сърце. И бих се радвала по- малко да бъдеш "прозрачна"/ само четяща/ и повече видима сред нас! Виж колко сродни интересни хора има тук, с подобни на твойте схващания и интереси- като Сонитката и Джорджа. Hug

Етка, стига с тоз песимизъм, я се усмихни и стегни. Живота е хубав, понякога труден и сложен, но това му е тръпката. Четвъртък всичко ще бъде наред. Hug

Сонитка, радвам се че се присъедини към нашата групичка Жена като Теб, с толкоз разностранни интереси. А Ти работила ли си като журналист или връзки с обществеността някъде в БГ, или предстой?

Румянка, за четвъртък, ще стискаме палци, разбира се! А защо не вземете Габи с Вас, там предполагам ще има и други бебчета, поне аз така направих с Даничка?! Hug

Джорджа, как да сме забравили хубавите публикации за Далай Лама, но за Индията ни я спести, сподели я само с Италианските си дружки. А какво мислиш за Умберто Еко и Горбачов, нали имаш лични срещи с тях? Ако Ти се разказва, бихме се радвали да споделиш някой път! Hug

Вечернице, жалко за пакостите на малкият Ти палваник- Лени, но Ти си творческа душа, а и страхотна Мама, така че това просто го приеми като едно предизвикателство на съдбата към Твореца в Теб. Hug

Дидолинке, приятно кафенце на Теб и дружката желая! Hug

Майка, бързо оздравяване Ти желая и дано притесненията Ти за градинката на Томасчо да са безпочвени. А той поналя ли сутрешната кашлица? newsm78

МакДиРок-че, Ти ходиш ли още на работа в офиса с красивият изглед, или се подготвяш за заминаване? Hug

Звездичка, ама и Ти май си към групата на Септемврийските булки като Джорджа и Сонитката, а?! На какъв ресторант се спря за годишнината?Hug

Наничка, много Ти е хубава тортичката. Но естетичкото изпипване Ти идва отвътре, май си Ти е хоби?! Партито в къщата ли ще бъде последно? Колко поканени гости очакваш? Hug

Татянка, сега като избирате кола да не би да смените марката? Но Ви желая скоро да откриете на добрият вариант цена/ качество, който Ви удовлетворява. А за закъснението на Сашко, не му се сърди, случва се, Той не е останал заради собствено удоволствие да доработва! Hug

Ели, благодаря за инфото за Приморско! А за грешката ми, права си за смях е, но бих била благодаря на Тали Дан, ако ми прости! Peace

Лек, хубав и приятен остатък от понеделника Ви желая! Hug

# 98
Ето ме отново  Grinning Бързам, че съм на кратък аперитив с приятелка, а после ще посрещам съпружето  Hug

Благодаря ви на всички момичета за топлите думи за добре дошла, много сте милички и много ви прегъщам  Hug

За гражданството- добре е обяснила Джорджетта, 6 месеца след сключване на брака и официално регистрирана адресна регистрация в Италия, можеш да подаваш документи. Аз лично ги подадох пред около 1 месец и половина, чакам да ми се обадят или пратят писмо, че всичко е наред с документите и че са ги разгледали и оттам нанатък започва процедурата с продължителност средно около 3 години.

Sonita, от страхотни неща се интерисуваш - и аз едно време учих половин година психология, но питай ме защо се отказах - понякога

така е Дидолинка, много е интересно и като се зачетеш темата така те завлича, че не можеш да се откъснеш  Wink

Майка , бързо възстановяване от мен  Peace
Калида, работила съм цели 7 години в една от популярна бг радиостанция като водещ .......  ако искаш мога да ти пусна на лични повече конкретно за медиата и моята работа ...............Тук май няма да мога да се реализирам в тази насока така като гледам ......   

Сега ви пращам скъпи поздрави момичета и бягам, че закъснявам вече, ако мога по-късно ще с е   включа, ако не утре. Хубава вечер и много целувки на всички  Heart Eyes

# 99
 Момичета, кое се води прохождане на детето? newsm78

# 100
Добър вечер на всички   bouquet
Значи пътуването беше добре на отиване водихме една съфорумска  мама на София взехме го наведнъж до Варна абе събра се 23 часа път  ooooh! #Crazy newsm78 най тежко от София до Варна един път едни дупки стъжними се  Sick #Crazy newsm78  Крис беше послушен  Hug Praynig Бяхме на море печерняхме ходихме на Балчик видахме двореца на Албена на Кранево Златни Пясъци, но най си обичам Дружба там се залюбихме с моя мъж  Embarassed Крис започна да си приговаря българския, Ходихме на Търново , Рилски манастир и се прибрахме, много ми беше год , че си видях бабите, мама и тати ,сестрами и племенницата и приятелката, но мога да кажа, че се прибрах с удоволствие  Peace
осъзнавам, че моят дом е където е  мъжа ми , при мама е хубаво, но държавата ни  присто нямам думи  Whistling Whistling а някой  хора се държат много неприятно като чуят , че си женен за чужденец или живеш в чужбина аз се опитвам да ги разбера не им е лесно, но аз не съм по добре от тях , пълна съм с заеми работя и ги плащам не крада или не очаквам да ми подарявят  Crossing Arms
после водех мъжо и детето в музея в Варна да видят съкровищата на България и лелките дето пазят забележки правиха през цялото време ,че Крис си носи сабите дето си играе ами нямаше, на кого да оставя детето и или бягаж на съхранение и се ги носихме с нас и една се осмери да ми приказва зад гърба |таз българка, а пък не казва на детето си до не си носи играчките по музеи|\ та така newsm78
 сега отивам да спретна една торта ,че си имам малък рожденник  после ще почерпя  bouquet Hug Peace

# 101
 Момичета, не мога да чакам ще се похваля.

Черпя по едно виртуално!

# 102
Честити на Дон-чо Биберон-чо Hug

и без аварии Wink

# 103
Здравейте, банда![/b]
Нана Hug Разбира се ,че няма да чакаш такова важно събитие! Да сте ни здрави- и си подарете по чифт обувчици за рождените дни. Поздравления и за чийз кейка ти, изглежда много апетитно!  Peace
Zai4enze и аз съм се сблъсквала с този негативизъм в Бг, много е неприятно! Важното е да си над това.  Peace
Крис ли има р.д? На колко става? Да ти е жив и здрав, много щастие и късмет ви пожелавам!  bouquet
sonita я каква интересна личност с разнородни интереси си имаме  Hug разкажи ни повече за работата си в радиото!
Майче стягай се и оздравявай бързичко! Защо не сте кандидатствали за гражданство? Там нали има двойно гражданство?  newsm78
Руми, а на вас да ви е честито гражданството! Не се притеснявай да се разделите с принцесата за няколко часа, това е в реда на нещата   bouquet
Ели занимаваш ли се с рамчиците и фото шопа? Покажи ни резултати  Wink !
Калида няма какво да ти прощавам!  Hug
Цитат
...но бих била благодаря на Тали Дан, ако ми прости!...
Аз си приех комплимента и даже се зарадвах  Heart Eyes Какво правите вие с Дана- сладурана, как си прекарвате дните заедно? Кърмите ли се още? Имаш ли планове за градинка или ще си постойте още заедно?
Звезди, моя сродна Душо! И ти ли харесваш Доорс?! Техните песни винаги са ме зареждали с адреналин и хъс за живот( и купон), А Джим-бо ми беше тинейджърският идол  Heart Eyes Въпреки,че мъж ми ги намира за депресанти на мен ми действат точно обратно...come on baby, light my fire...
Дидката цАлувки на сладките ти мъже и от сега кажи да майка ти и систър да ти слагат нет в БГто- без теб и веселите ти постинги седмичните ни темички няма да са същото  Hug
...аз пак да се оплача- днес в 4 сутринта измъкнали колегата ми по бюро от вкъщи- взеха го в запас! А имат бебенце на по малко от месец и още две малки момиченца. Милата му жена! ДАнО се върне жив и здрав!  Praynig Да се свършва вече... Praynig

# 104
...днес в 4 сутринта измъкнали колегата ми по бюро от вкъщи- взеха го в запас! А имат бебенце на по малко от месец и още две малки момиченца. Милата му жена! ДАнО се върне жив и здрав!  Praynig Да се свършва вече... Praynig

Леле...ужас ooooh!
Представям си на жената какво и е newsm78 А той не може ли да откаже....ами ако извикат твоя Cry
Лелеее Тали, нямате ли възможност да отидете в Бг Sad

Как са Мадленка и Вики - още ли са във провинцията Wink

Целувки и споко - ще гледам бързичко да си прекарам Нет че то сега....като стана - първата ми работа е да вляза в Бг мама, ако въобще сме спрели РС-то - иначе аз по цял ден съм тук - за това си и смених състоянието, че някои ако забележи денонощно онлайн - ще ме помислил за

Лека нощ на всички - аз чакам МирОто и Вики да се върнат от яслата и да излизаме в парка Wink

Общи условия

Активация на акаунт