Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 346
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
  • в шоки-land
niama kredor  Rolling Eyes...sled malko ste se probwam pak

# 136
Добъррър вечер![/b]
Нана, не се притеснявай за хапането на Дончо- Биберончо. Не е аномалия, според чичко Фройд( мой любимец) децата между 1-3год. се намират в така наречената първа фаза, която се характеризира като-първа/орална/ фаза, основен източник на удоволствие е устата - детето получава удоволствие при смучене, хапане... стига да не ви причинява болка, можеш да не го закачаш.  Peace
Калида, горе написаното, от теб ме навежда на мисълта, че ние( поне аз) не знаем какво си учила ти и какви са твойте интереси?!  Grinning Бих се радвала да знам  Hug подозирам нещо свързано с КГБ или FBI Joy шегувам се разбира се... Много хубаво си решила да поостанеш с Дана, това е чудесно вложение в нейното здраве и характер!
Дидката, ние сме с двойно гражданство. Държавата е във война и не може да се отказва запас!  Naughty Тук мъжете( и жените, ако не са омъжени) ходят запас всяка год. и ако всичко е на ред е като на пионерски лагер  Laughing, но сега ситуацията  е друга, за съжаление. Но тук са куражлии, не им е за първи път. Даже има доброволци... Да, ако продължи и мъжът ми подлежи на мобилизация... да не се стига до там  Praynig  Praynig  Praynig
sonita или Джорджи тук се продават сухи кори за лазаня. Дали можете, като за начинаещ да ми обясните как да ги сготвя  Wink
Нещо ми се спи... лека  от мен... и много усмивки!

# 137
... Да, ако продължи и мъжът ми подлежи на мобилизация... да не се стига до там  Praynig  Praynig  Praynig

... тук се продават сухи кори за лазаня. Дали можете, като за начинаещ да ми обясните как да ги сготвя  Wink

Дано скоро всичко свърши Praynig

Тали, аз също използвам кори за лазаня - моят начин е описания на пакета, но ще се радвам да споделят италиАНките ни  Hug Hug как ги правят те....

Сонитка, ако искаш сайтове с такива картинки - само свирни и ти пращам - имам доста Wink
Аз преди използвам много и най-различни, но като нямам време и не мога  Tired

# 138
Цял ден забравям какво щях да ви питам  ooooh! някой знае ли какво означава това, че сънувах змии newsm78
Бях си затворила очите да не ги виждам, а те се "разхождаха" по мен

# 139
Зна4и бях тази ве4ер на гости на моя приятелка. Тя се интересува като мен от паранормални неща, от спиритизъм и ми гледа на карти. Та ми каза, 4е има много любов около мен ( !!! много добре!!!), щяла съм да полу4а скоро нео4аквано пари ( пак много добре, въпреки 4е за това няма никакъв шанс ) и някакъв рус мъж бил влюбен в мен....само където моят мъж не е хи4 рус. Ако поне едно от нещата се сбъдне ( освен любовта разбира се - ние се изхранваме в последно време май само с любов), ще се похваля гръмотеви4но в седми4ната тема!

Сонита мила, май нашите мъже носят едно и също име. Аз си мислех, 4е има САМО ЕДИН Роберто. Моят. Но той твоят е единственият за теб , така 4е спирам с темата.

Лека нощ.

# 140
Дидка, ето това намерих за съня ти.
Цитат
Змия - ако те гони змия - много врагове имаш. Ако те полази - вещае болест и ядове. Ако я убиеш - ще победиш твой враг.
Аз понякога си проверявам сънищата тук, но до сега нямам нищо познато.  Tired

Мистик, стискам палци за паричките. И аз си падам по такива гледанки, макар че малко ме е страх. Последно ми гледаха на "Таро" по телефона от България и то беше човек, който абсолютно не познавах и ако ви кажа колко неща ми позна... ooooh! Whistling

Тали, и на теб не ти е лесно. Представям си само какви мисли те преследват денем и нощем. Войни, какво повече да кажеш. Искаш не искаш си в мармалада. Confused А за малкият ми хапльо Mr. Green благодаря за обяснението. Обаче той хапе направо до кръв, ако го оставя.  #Crazy Дано не става голям проблем по нататък.

# 141
Етка, Желая Ти много късмет утре, нека доброто настроение и усмивките са с Теб. Целувки за Никата! Heart Eyes

Румянка, и на Вас с Татито искам да Ви пожелая приятна церемения по гражданството утре.  Целувки за Габи!:hug:

Дидка, честит Ти нов аватар. Много сте хубави с Майчето. Сигурно Тя е много горда с дъщеря като Теб.  Hug И престани да ги мислиш тез змий, прекалено много грижи имаш струпани на главата и Ти е напрегнато, затова са тез мъчителни сънища. Лека вечер Ти желая. Peace

Наничка, желая Ви скоро да си намерите по голяма квартира, наистина Габсъна вече има нужда от доста място, а и Вие с Вал също. Hug

... Да, ако продължи и мъжът ми подлежи на мобилизация... да не се стига до там ...
Тали Дан, искрено ти го желая! Praynig

...Тя се интересува като мен от паранормални неща, от спиритизъм и ми гледа на карти. Та ми каза, 4е има много любов около мен...
Мистик, видя ли че живота не е чак толкоз черен, откри Човек със сродни интереси, а за любовта около Теб, не се и съмнявам че е така, просто трябва да имаш очи да я откриеш.  Hug Успех с парите, май държиш на тях?! Peace

# 142
Привет от земята на големия бял облак!
Как сте, банда?
Аз снощи не влизах, но ми беше лошо и си легнах с Томи преди 9 часа и станах тази сутрин в 9  Embarassed и сега пак ми се спи, та си мисля дали да не положа малко глава, преди да си взема слън4ицето от градина, та после да съм свежарка и да си обръщаме внимание...

Мам4е Щрумф, добре си се завърнала! Липсваше на компанията.  Hug

Калида, благодаря ти за пожеланията да си намеря работа, която да ме удовлетворява и да ми доставя удоволствие, аз това разбирам под "хубава" работа. Когато това стане, първо тук ще се похваля!  Hug Heart Eyes

Дидка, много мил аватар!  Heart Eyes Стана ми мъ4но за моята мама... А кейка ти е доста апетитен, мммммм!

Гери, това с поканата за опаков4ик никак не ме о4удва. Когато аз пристигнах тук познати българи се опитваха да ми обяснят, 4е напърво време е безсмислено да си търся нещо по-разли4но от фабрика, по4истване на домове или кухненски работник, даже фабриката била сложно да се уреди, така 4е оставаше 4истенето и ресторантите ... ама аз казах НЕ и те ми се смееха, 4е съм искала да работя принцеса. Но им натрих носовете, като си намерих сравнително бързо работа в офис  bowuu - скоро след пристигането ми в страната. При вас, оба4е, явно е по-сложно...

Сонита, и моят съпруг много си пада по месо, въобще скара, барбекю ... дай му "цър-пър" и му гледай сеира. Умира си от кеф!!!

Нана, не знам какъв съвет да ти дам за хапането на Габи. Не сме имали такъв проблем.

Абе, Мимката съвсем се изгуби  newsm78 какво ли става с това моми4е?!

Бобиииии, къде си? Ела разказвай за порасналото мом4е на мама!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 07:10 от Maika

# 143
Добро утро!  bouquet

Момичета днес  Слънчо беше обагрил небето в невероятни цветове... създаде ми страхотна емоция... пожелавам я на всяка една от вас! Hug

А сега една закусчица от мен...

Лек и приятен ден! Hug  bouquet

# 144
sonita , хаха и това се яде, не  само интернационално, повярвай ми....Дори свекърва ми 2-3 пъти ми поднася традиционна кухня  Sick... при което се дояждахме ( и двамата ) в къщи  Joy
Просто ако се приготвя "нормална вечеря"  Mr. Green... и да речем има: картофи, гъби, зеленчуци, салата и месо...всичко се пържи поотделно и се поднася поотделно а ако видиш каква солница има свекърва ми..кубче от 5 на 5 сантиметра... Crazy.и като си поискам сол ( а пък в Бг винаги са ми са се чудили  newsm78 как ям толкова безсолно )винаги ей така ме гледат #Crazy
Съпругът ми малко или много е син на баща си... но когото му дай месо и за гарнитура пак месо... Joy.. ама се поотчупи малко .. и започна да хапва по нормалко...Първо го изненадах с картофи на фурна( той никога не беше ял преди мен  #Crazy ).. и после малко по малко...мусака, гювече и тн и тн... Но сирене и гъби не ще да кусне...Иначе не е претенциозен....ама най е хепи на месце с картофки.. а за барбекю да не говорим  Joy

Kalida , на идея си нямам дали е вирус и дали и те морят кученцата.. според е ял нещо... понеже Рос е всеядец...и то голям  hahaha

nana_cool ,
 Джеймито си го гледам от време на време ... а пък приятелката ми е ходила в неговия ресторант и каза, че хич не било вкусно... Thinking ... на г-н Оливър ми непринудеността и момчешкия чар... А като говорим за тв-кулинарин Гордън си е Гордън... няма какво дори да коментираме
 Hug  bouquet
аз не ги следя редовно...ама от време на време ...се случва да ми минат през погледа

ДиДОлиНКа
,
Честит ти нов прекрасен аватар.. как ли брои дните до завръщането ти майчето ти? Hug
 умаряш ни от калории да знаеш  Hug  bouquet.. мЪ как се издържа на твоите чудесии... ooooh! Crazy
Уф, че гадории сънуваш... ooooh!

Tali Dan
, дано не се стига  Praynig до вас...  bouquet Hug

mystic
, а не мислиш ли че тези"гледания"...в даден момент са повече това , което мислиш и искаш да стане ( като че ли успяваш да ги внушиш на човка срещу теб)... не всичко разбира се... но някой неща... Rolling Eyes Дори когато се ходи дълго при една и съща гледачка в даден момент  нещата казани от нея повече звучат нагласени от колкото "видяни"... Rolling Eyes

Maika
, ами мимката   си е в Бг... кой знае как се радва на топло временце и си почива здраво, че нали даскало я чака от есента...
Бобито сега си гушка малкия красавец и познай най- рано другата седмица...
  Rolling Eyes

# 145
Мили любими слънчЕви виртуални приятелки  Hug Hug Hug

Нямах възможност да ви пиШа по рано (не бях на работа, а у дома интернетът пак беШе за критика  Rolling Eyes)

НАли знаете (поне с мен е така), чЕ много чЕсто чувстваШ топлите мисли отправени към теб, когато някой ти мисли доброто?? Ами аз така се чуствах тези дни като се сетех за вас  Heart Eyes Hug Сега влизам на работна среЩА и после сядам да ви прочЕта (само погледнах последните постинги на МАйчЕто и Звезди: много ви  Heart Eyes Hug Heart Eyes)

Гого си е при мен, прекрасен, разглезен, почЕрнял, поумнял и всичко. А да, за капак е болен. Започнал последните дни на морето, само с някакъв ларингит, ниска температура...ОбачЕ от вчЕра 39, без ниЩо друго обективно...Притеснено ми е, ама майка е тук...Все ми се върти ума към някоя Шарка (има варицела в Бг)...да видим. Но иначЕ ми е спокойно. Въпреки, че много упорито ги поддържа тези високи темп. веднъж почне ли...

НАдявам се, че всички сте добре  Hug
Нямате представа как ми липсвахте (ама съвсем наистина, не се "лигавя"  Grinning)

А за закуска ви предлагам сладко от Български горски, Родопски ягодки  Hug Hug Hug С мамини/бабини палачинки. И чАй и кафе по избор. И домаШно сиренце (майка пак е изтараШила съседите преди да дойде...понятие си нямам как минава през митницата с тези хранителни припаси Laughing)

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 146
mama B ,
 колко е хубаво, че ни пишеш  Hug  bouquet

Жалко че  Гого е болничък.. дано  Praynig бързо се разбира какво му е  и още по бързичко да се оправя! Hug
 И от домашната закуска по- сладка няма...потекоха ми лигитееее

# 147
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи  Hug Heart Eyes
4 пьти писах вчера , нищо не стана и си легнах....нета или форума не бяха на кеф вчера явно....
сега сьм 3абравила всичко ( една Калида има само  Hug Heart Eyes )....
Джорджи, кога ще наминавате кьм нас ?
на Дидката кексовете направо ще ме уморят Grinning....килца имам да свалям, мацка, не да качвам Naughty....отнася се и 3а Нана сьщото - какви са те3и чий3, моля Naughty
Тали, дано не се налага да в3имат половинката ти  Praynig...гората ще я снимам при пьрва вь3можност, че е много мокро от дьждовете и 3а сега не се ра3хождаме там......
Мама В, много се радвам на постинга ти  Hug....радвай се на малкият бонбон ( бьр3о да о3дравява Heart Eyes ), има време да ра3ка3ваш....
малкото ми е с някаква афта в устичката, вчера бяхме на докторка да отложиме ваксината, докато се махне та3и гадост....прегледа го, ка3а че супер 3драв и фит Grinning....сигурно е папнал нещо мрьсно Close, ама не мога да го следя всяка секунда Rolling Eyes какво прави.....дано мине бьр3о, че от болка не иска да се храни....само кьрма не отка3ва и те3и дни сме основно на млякото на мама.....
отивам да прегледам пак на3ад и ако не стане нещо пак с нета ще сьм на линия, че има голяма питанка.....

# 148
  • в шоки-land
Добро утро!  bouquet

А сега една закусчица от мен...

Лек и приятен ден! Hug  bouquet

е,  как да откажа  Hug Heart Eyes
искам да 3нам, *ве3дичка, от кьде ги намираш те3и вкусотии ? или а3 не 3нам как да тьрся или ти снимаш всяка сутрин твоята 3акуска  Hug Heart Eyes...кое е ? Grinning

# 149
Ох амейка, да знаеш как ми се иска ЛИЧНО да снимам всички закуски... особено всички онези с морето....ммм. и коктейлчетата не бих отказала да снимам...а да неговорим, че с най драго би ми било да  снимам покрай всички вкусотии и напитки и вас момичета Hug  bouquet заедно с вашите малки сърчица Hug  love001

И тази афта да изчезва веднага.. кажи, че иначе със Зведичка ще се разправя fight  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт