Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 337
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
mcdirock , приятна ваканция и като се върнеш ще разправяш! Hug

nana_cool , я кажи каква е тайната на месото, че може да не я знам Hug

Giorgia
, и намен днес цял ден нет-а ли/ форума ли, ми прави номера  Rolling Eyes

Eli_cz , естествено, че завиждат...особено съседите...всеки може да мирише на барбекю...ама като мойтеухания никой не може  Crazy  chef Joy

# 166
 Звездичка, печеш с малко олио на слаба фуна и като го извадиш се завива с алуминиево фолио, и се оставя за 20 минути. Става страхотно сочно. То сигурно е стар трик, но на мен преди получаваше ми се, но не така както го искам.  Blush

# 167
Звездичка, печеш с малко олио на слаба фуна и като го извадиш се завива с алуминиево фолио, и се оставя за 20 минути. Става страхотно сочно. То сигурно е стар трик, но на мен преди получаваше ми се, но не така както го искам.  Blush
интересно - и аз не го знаех  Embarassed
а резултата е какъв  newsm78

# 168
 Ели, така се задушава, но не докато е във фурната. Хрупкавата коричка си остава, а месото е сочно, а не сухо както в повечето случаи ми се получаваше на мен. Вече всичко пека така. Пиле (като казах пиле се сетих за Педро. Къде изчезна Скарлет? newsm78) свинско, агнешко и т.н. дори като правя нещо на барбекюто, започнах после да завивам с фолио и става страхотно.

# 169
nana_cool , не го знаех.. ще го пробвам при първа възможност! Hug

# 170
и аз така  Wink Grinning

Като сме на кулинарна тематика...
намерих супер палачинкова тортичка  Party
Заповядайте към слетобедното кафе  Wink

# 171
Грабвам от палачинковата тортичка и предлагам по коктейлче за разхлада. Wink

# 172
Момичета, какви са тези изкушения...ммм каква апетитна торичка и какви изкушителни коктейлчета Heart Eyes.... пък в тоз студен офис дето ми мръзнат пръстите на краката и върха на носа  Tired

# 173
За теб ,а и специално за Мама Б ,която е любителка на зеления чай,както и за Майка,която е настинала 

да се стоплите!
 Hug   bouquet

# 174
Момичета,  голям съм заплес  ooooh! , миналата седмица правих"златните картофки" на Leo
Пробвайте ги  - стават страшно вкусни!  bouquet
аз сложих около 1-1/2 супена лъжица олио

# 175
  • в шоки-land
отка3вам да чета темата повече  Crossing Arms Naughty
с те3и вкусотии ще ка,вам кг само докато ги гледам...не е честно пьк Crossing Arms

# 176
Добро утро от Северната Хамерика Hug

... искам да Ви пожелая приятен ден аз още но трябва да отивам да пусна пералня и да пооправя малко и след малко ще съм тук.
Вчера една приятелка се върна от Бг и ни бяха на гости - не бе виждала Мишльонка Wink

МояТ най-малък звер тази нощ най-накрая се изака (Боже, какви работи споделям Mr. Green) не бе го правил от една седмица и сега отивам малко да потъркам дрешките

Благодаря Ви за милите думи за мама  bouquet

# 177
  • в шоки-land
Хайде,мацки аз вдигам гълъбите. Wink Ще се "видим" отново през септември  Hug  bouquet

леко пьтуване и една прекрасна ваканция ви пожелаваме  Hug Heart Eyes  bouquet

# 178
отка3вам да чета темата повече  Crossing Arms Naughty
с те3и вкусотии ще ка,вам кг само докато ги гледам...не е честно пьк Crossing Arms
Няма не искам , няма недей  Naughty
 Hug  bouquet Hug

ДиДОлиНКа ,
 приятно  Confused къщуване... Rolling Eyes

Момичета, вече почти стана време да си ходя най- накрая в къщи.. приятна раздумка и до скоро Hug  bouquet

# 179

ДиДОлиНКа ,
 приятно  Confused къщуване... Rolling Eyes

Мерси, мерси  Hug

Мамо Б, да се оправя Гогича му пожелавам и с нетърпение чакаме да ни го покажеш

Елинка, ти ли си я правила тази красота  Wink
Страхотно изглежда
Я, покажи какво си сътворила до сега  Heart Eyes Целувки на сладурката

Макдирочка  Hug и аз да се присъединя към веселите и щастливи пожелания - да си прекарате добре и ви чакаме  bouquet
Много, много целувчици за двечките Ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нанучка, мерсаж и от мен за "фолиото" още днес ще го пробвам, както и картофките, които даде Звездичката Joy Ох, само за ядене мисля и как ще отслабна - не знам Sick

...ама че съм бърза
Вече съм готова и отивам да ви чета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт