Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 326
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Ееее Дидке, 4естит пълен памперс  Mr. Green  При нас това събитие не се праzнува, 4е се слу4ва прекалено 4есто  Joy  по няколко пъти на ден  ooooh!   И тая ноЩ/сутрин съм се събудила от нейни....хххммммм...."дейности"  Mr. Green  Но имаме нов навик, сутринта тя ни събужда и zа Щастие се обръЩа най ве4е към СаШо и не го остави на мира  Mr. Green  (на мама умницата  Mr. Green ) и той накрая става (и беz тъй е на работа) и първата му работа е да я преобува  Mr. Green та той да я мисли  Mr. Green

Сега zа проекта, това е сайт, където всеки може да у4аства. Целта е да се събира мноооого информация zа всякакви дестинации от всеможни иzто4ници. Примерно сте отседнали в някой хотел и ви е харесало, споделете там. Или не е било хубаво, споделете го там, давайте оценки. Не само на хотели, но и на zабележителности, ресторанти, каквото се сеЩате и каквото е от zна4ение zа един турист. Можете да ка4вате снимки от хотели и zабележителности. Можете да помогнете да пълним сайта, като въвеждате нова zабележителност, например любимия ви ресторант във ваШия град, zа да zнаят посетителите на ваШия град, къде да се хранят. Въzможностите zа дейност там са МНОГО и е страШно интересно. Аz от година и полувина у4аствам. Каквото не е zа пренебрегване е, 4е вси4ко което върШите там се zаплаЩа  Money  Аz zа цялото време съм иzкарала ве4е над 1.300 ?....не е zле zа "работа" от вкъЩи, нали?  Wink  А сумите, които иzплаЩат, постоянно се вдигат zаЩото самия сайт става все по иzвестен и иzкарва пове4е пари. Там хората могат да се zаписват zа екскурzии и да реzервират хотели, и полувината от оборота се иzплаЩа на 4леновете  Peace  И наистина иzплаЩат теzи пари, в Германия 4реz банков превод, в 4ужбина на Paypal. Сайтът е немски, но има ве4е и английска версия но там оЩе нямаме много 4ленове  Sad  та търсим.  Ако ви интересува и искате да се регистрирайте, кликнете тук  (zа немскоговоряЩите, кликнете тук ) долу пиШе Register.   Ако имате пове4е въпроси, дайте на ЛС  Wink  Надявам се да ви zву4и интересно и да у4аствате, няма да съжалявате  Peace  на мен това ми е най голямото хоби.

# 181
Татянка, звучи чудесно, но ...аз като не знам ни английски, ни немски  Tired само мога да се наслаждавам на снимките в сайта Wink

А не теб, браво за спечелените парички Peace

# 182
Татянка, звучи чудесно, но ...аз като не знам ни английски, ни немски  Tired само мога да се наслаждавам на снимките в сайта Wink

Дидка, Ще има и френски сайт, когато е готов Ще ти кажа  Peace 

# 183

Благодаря, а ти да не си Почетен член вече  bowuu или да участваш в изработката  Wink

# 184

Благодаря, а ти да не си Почетен член вече  bowuu или да участваш в изработката  Wink

Ами в интерес на истината аz съм една от първите 4ленове, та zа това ми е на сърце тоzи проект. Поzнавам се с основателите, трима пи4а  Mr. Green  единия от тях дойде у нас преди 2 седмици zа да работим върху неЩо (ееее, беz zадни мисли, СаШо беШе тук  Wink )

# 185
Добро и слънчево утро, и от нас, на всички Вас, усмихнати Момичета!

МакДиРок-че, лек път и приятно изкараване в БГ. Ти няма ли да ни навестяваш от време на време?Hug

Етка, успех днес! После да се похвалиш, и целувки за малкият Ти принц Никата!

Румянка, и на Теб, приятно полагане на клетвата желая и целувки за Габи!

Мамо Щтрумпф, приятни дни в Левски Ти желая и целувки за Тони!

Сонитка, как станаха хамбургерите снощи, прави ли картофките? Къде си днес? Hug

Вълшебнице- Вечернице, къде си? Как сте с дечицата? Hug

Зайченце, много хубави празници има сега около Теб, и ще чакаме съботата, да знаеш! А какво ще подариш на Татито, допълни ли риболовните принадлежности? Hug

Джорджа, а Майчето и Татко Ти, с коя компания летят в събота? newsm78 Резервирахте ли вече хотел в Мадрид с Масимо? Hug

Майка, бързо възстановяване на Теб желая, и дано се пребориш скоро с таз отпадналост и сънливост!

МамоБ, бързо оздравяване на малкият Ти чаровник- Гогата и поздрави за Майчето Ти! Hug

Елито, къде се губиш вече? Каква е новата Ти Интернетска страст? Поздравления за сладкарското палачинково ягодово изкушение. Hug

Амейката, бързо минаване на афтичката на малкият Шоки. А Ти мажеш ли я с нещо, или не е препоръчително за малки дечица? newsm78

Звездичката, приятна вечер и на Теб желая. Как се казва 1/2 Ти?  HugДоста ми стана интерсно за холандската кухня, май доста "разделно" готвят, а запържват ли много? newsm78

Тали Дан, дано скоро се оправят нещата при Вас! Praynig

Дидолинке, честит Ви пълен памперс. Май доста си се притеснила напоследък и с Мишлето, и с падането, затова са тез кошмарни сънища! Peace

Татянката, и аз да ти кажа, за рева в банята. Период е и ще отмине. А м/у другото и Дана има все още вечери когато плаче когато я къпя. Явно на настроения са дечицата. Hug Успех с проекта. Peace

Наничка, а Вал доволен ли е от работата, нали смени преди месец позицията? Hug

Мистик, лека и приятна следобяд и вечер Ви желая на Вас с Лени и Роберто! Hug

Приятен и спокоен остатък от четвъртъка Ви желая! Hug

# 186
 Калида, много го боли ръката от новата работа. Той за това си беше в къщи 1 седмица и може би ще поиска да го върнат на старата.

# 187
Ето ме най-после и мен!  Heart Eyes

Цял ден бях по задачки в Милано и да не ви казвам каква пустош е в града!!! Всички са заминали във ваканция ...   да се припичат на моренце Nature Sunny  или на други хубави места  Crazy

Tali Dan, ами те корите и тука са сухи, директно ги слагаш в тавата и готвиш по рецептата, ако искаш ше ти пусна тази, която правих аз  Simple Smile

ДиДОлиНКА, Гери ми прати един сайт с картинки, но няма да откажа и още, тъй като ми е супер забавно!  Така, че давай  Peace

mystic, мен също ме вълнуват тези мистериозни неща  Sunglasses Ама как така Роберто и твоето човече, аз си мислех, че само в Италия има Роберто, а другаде са Роберт и разни производни, според страната ... Ама са ни единствени, как иначе  Peace

Калида много хубави станаха хамбургерите, но без картофки, само с една салатка от тиквички и моркови  Wink  ... че аз нали съм с органичено хапване, с цел заслабване  Laughing  Тази вечер има салсича / наденичка/ и картофки за радост на съпружето  Heart Eyes

Звездичка, тази холанска кулинария направо ме зашемети, а ако сготвя на мъжо такъв холански специалитет ей такива очи  Shocked  ще отвори най-вероятно. Ама щом хората си го готвят, значи им харесва, знам ли аз, а какво казват за твоите бг манджи?

# 188
Калида, много го боли ръката от новата работа. Той за това си беше в къщи 1 седмица и може би ще поиска да го върнат на старата.

Много неприятно Tired сега се сетих и за МирОТо - от 3 дни нещо се е схванал и не може да си обърне врата, а мести цялото тяло - нито на едната, нито на другата страна ooooh!
Мажем с Финалгон, пие Нуровен, Аспирин, Аналгин, Тиленол и какво ли още не - но не минава.
Днес уж каза, че е малко по-добре Peace

Дано му отмине вече, че само пъШКа  Mr. Green ...и ще му направя набързо един масаж

Калидичка, сърдечни целувки за Даничка - Хубавичка  Wink
Как е времето при вас - тук се захлади и нашия съсед каза, че лятото мина  Sad ....не искам и да си мисля да започва студ

...като изпратих отговора ми изписа, че има публикувани нови 186 отговора Joy

# 189
sonita, и ние лятото сме на бярбекю и шопска салата  Peace

От това никога не се отказваме  Peace

Eli_cz, какво ще рече: "Сонитка, ти Сонче ли си?" ...  newsm78 ... нещо не схванах ... ами Сонче съм и Сонита съм, отскоро и Сониета, а за някои приятели Соник - все съм аз  Laughing

# 190
Калида нашите летят с Ал Италия ,а хотела още не сме го резервирали...но сме си набелязали някои.  Wink

Хайде ще бягам,че ме чакат задачки!

Лека вечер на всички!   bouquet

# 191
Ехей, имаме си пак пишеща Бобсънка!  Hug Heart Eyes Разказвай още де - за Гого, за преживяванията му. Как ти се стори? Много ли е променен? Вълнуваше ли се много той? Каква 4аст от подаръците му поднесе? Хареса ли ги? Дано скоро да оздравее милото ти детенце!  Hug
А ти как така имаш сладко от родопски ягоди? Да нямаш роднини в този край? Помня, като работех в Слън4ев бряг, едната ми колежка и съквартирантка беше от Софийския офис, но родом от Велинград. Майка й идваше на гости да поплажува и носеше най-прекрасното сладко, което някога съм яла - от горски ягоди, които в техния край нари4ат "звъници" или нещо подобно  newsm78

Амей4е, а доки не предписа ли нещо за мазане на афтата?  newsm78 Тук май препоръ4ват от същото гел4е, което е и за облек4аване на растежа на зъбите...не съм сигурна. Никога не сме имали афти...

Ей, Зай4енце, много натоварен Рожденденски период при вас!   bouquet

МакДирок4е, да си изкараш страхотна ваканция ти пожелавам!!!   bouquet

Татянка, и моят съвет относно страховете на Миленка от къпането, е да я къпете по-4есто, дори и да не миете главата, но да стане като ритуал. Тя да си знае какво следва и да не се стресира. Моя Томи понякога и по 2-3 пъти дневно съм го "къпала" - топя го във вани4ката в топли4ка вода и си го плацикам, действаше му успокояващо, но не съвсем от самото на4ало де...
А този туристи4ески проект много интересно зву4и.

Гери, и аз отдавна съм забелязала, 4е дружката ни Калида винаги пише по нещи4ко за всеки, НО никога за себе си... Аз настоявах и намеквах да драсне нещо и за тях, ама "глас в пустиня"... Hug И благодаря за 4ай4ето. С радост ще си го пийна. Аз сега само на зелен 4ай карам, с мед.

Калидааа, за теб става въпрос отново!!! Кажи де. Ти самата с какво си се занимавала преди да станеш мама? Какво е твоето призвание? Как минава един ваш ден? Каквото и да напишеш все ще ни е интересно да нау4им малко пове4е за живота на тайнствената мама на Дана   bouquet

Ели, изневеряваш, а!  Crossing Arms  bouquet Не пишеш, други ти били по-интересни, 4е и с торта се подмазваш... а ние прелъстени и изоставени ... с една торта няма да мине номера.... поне две трябват  Mr. Green

Дидка, спомних си как и ние с Митко сме се радвали, като деца, заради поредното изакване на Томи, като се беше запекал, като беб4е. А за Миро и неговото схващане - имали Волтарен при вас? Като си идеш в БГ си купи 1-2 пластира да си имаш. казват му Капсиков пластир, поне така пише на опаковката. Действа безотказно. Аз съм е събуждала с болки и схванат врат. Слагаш този пластир, той загрява ис лед няколко 4аса те отпуска, но мисля, 4е поне 12 ч трябва да седи на мястото...

Нана, а не може ли да го пе4еш направо с фолиото?

Румяна, как мина церемонията? Доста ли продължи? Аз досега само на една съм присъствала, но се грижехи за малко 4ове4е там, та доста продължително и отег4ително ми се стори. А как се е държала Габи? При кого я бяхте оставили?

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 19:51 от Maika

# 192
Хубава вечер/ ден от мен и до утре  Hug

# 193
Maika, може но на мен не ми се получава същото. Сякаш повече изсъхва или и аз не знам. Така фолиото играе роля само да го "напои" и аз не знам как да го опиша.  Confused Правя и друго, първо загрявам за 20 мин на мах. и като го сложа намалям до 160 градуса.  Така четох в една книга, че се пече патица и като пробвах, ами не знам къде е разликата, но вкуса определено е различен. Ама пак го обясних  ooooh!

# 194
  • в шоки-land
Амей4е, а доки не предписа ли нещо за мазане на афтата?  newsm78 Тук май препоръ4ват от същото гел4е, което е и за облек4аване на растежа на зъбите...не съм сигурна. Никога не сме имали афти...

дано и да нямате Praynig Майче, че много боли, а и малкото не иска да папа....има тук специално спрей 3а афти, той помага, ама как се муси дребното Sick

Общи условия

Активация на акаунт