Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 326
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
  • в шоки-land
Ох амейка, да знаеш как ми се иска ЛИЧНО да снимам всички закуски... особено всички онези с морето....ммм. и коктейлчетата не бих отказала да снимам...а да неговорим, че с най драго би ми било да  снимам покрай всички вкусотии и напитки и вас момичета Hug  bouquet заедно с вашите малки сърчица Hug  love001

И тази афта да изчезва веднага.. кажи, че иначе със Зведичка ще се разправя fight  Hug  bouquet

може и да стане един ден, кой 3нае.....
а на афтата ще й кажа веднага какво я очаква, ако не се ра3кара моментално - #2gunfire
благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
добро утро и от мен   bouquet бързо включване  Hug Peace
мерси за пожеланията , Крис беше рожденник , а в събота и татини е рожденник, той пак на път дано се върне за да празнуваме  Praynig Peace снимки събота  Peace
ДиДОлиНКа, страхотен кекс  Embarassed Heart Eyes
nana_cool , честити крачета  Hug  bouquet
Kalida , аз съм работохолик ама нали правим опити за сестричка гледам сега да поработя , че после у дома ще си остана май ooooh! Tired
sonita, и ние лятото сме на бярбекю и шопска салата  Peace
zwezdi4ka , ако не сме ние наще мъже немогат да разберат що е хубава кухня  Rolling Eyes
amei, шоколадко е все по сладък  Heart Eyes
Tali Dan , стискам палци нещата при вас да са наред Praynig Peace
лек ден на всички

# 152
Колко рождени дни около теб Zai4enze ...не може да се оплачеш, че ти е скучно в последно време  Hug  bouquet
 а за кухня е напълно вярно... Joy..лично изпробвано  Crazy

amei ,
 Hug  bouquet Hug

# 153
  • Italia
Добр'утро за последно преди ваканцията  Hug

Звездьонке,аз както винаги ве4е похапвам от твоята прекрасна закус4ица и съм ти много благодарна  Heart Eyes  bouquet

Мам4е Б,я да го нацелуваШ Гоги4а едно хубаво и от нас та да му мине бързо бързо тая болест  Hug И от мамините ти пала4инки със наШенско сладко си взех да не се мина и сега се облизвам с кеф   bouquet Heart Eyes

Амейката,каква е тая афта. Я бързо да из4езва и да не тормози Шокенцето сладко,4е и аз като Звезди  Crossing Arms

Зайко Байко, да ти е жив и здрав Криско ( малко на патерици) Да ви радва много а пък вие него скоро да го зарадвате с брат4е или сестри4е  Hug  bouquet Heart Eyes

Майка,как си? Дано си по_добре и хайде стига с тез болести  Naughty Wink ПраЩаме ви малко слън4ице и целувки оттук  Hug  bouquet

Дидонке Бонбонке,страШен сладкиШ ( и от него си взех да знаеШ ) Много ти е сладка снимката с мама  Hug Heart Eyes Какви са тия страхотии дето ги сънуваШ ти  ooooh!

Тали,ужас, ooooh! стискам палци изобЩо да не стигате до там да мобилизират и мъжа ти. Боже,няма ли да свърШи тоя коШмар  Praynig Sad

Калида,ти просто си нъмбър уан,признала съм те отдавна  Peace

ПиШете и наШия тати лЮбител на барбекЮто. Редовно опуШва съседите  hahaha Joy hahaha  chef

Толкоз от мен и....до после пак  Wink Hug

# 154
Хайде и аz да се вклю4а пак, иzтървах му края  Sad  не мога да 4ета вси4ко, Шъ мъ иzфинете  Wink  При нас ниЩо ново, добре сме ама мен ми идва  #Cussing out  и ми се вие свят  Sad   Времето е променливо но все пак се опитвам всеки ден да иzведа Милена на раzходка.

Между другото, имам проблем с къпането. Тя от самото на4ало оби4аШе къпането но преди няколко седмици (къпим се само веднъж седми4но) пла4еШе. Мислихме 4е беШе иzморена, та zатова да се е драzнела. СледваЩия път пак, но тогава се окаzа 4е е била гладна. Сега в неделя оба4е не беШе ни иzморена, ни гладна. Къпихме ме я, гледаШе със Широко отворени о4и, страхуваШе се  Sad  и гледаме как устните се свиват на долу и реееееев  Shocked  Успокоихме я, но ми е 4удно какво ли й става. Някакви съвети?

Мамо Б, радвам се 4е се върна, представям си колко си Щастлива с Гого и Мама около теб. Дано и Гого да оzдравее бърzо  Praynig 

Милени4, желая ви приятно иzкарване в БГ, лек път и само положителни емоции  Sunglasses

Моми4ета,  тъй като вси4ки оби4ате пътувания и снимки, искате ли да у4аствате в един интернет проект свърzан с туриzм, където можете да ка4ите снимки (има и други въzможности) и дори да спе4елите пари? Ако ви интересува Ще пиШа пове4е и Ще пусна линк  Wink

Лек ден до тогава, аz отивам да се сменя, 4е Милена хубави4ко е повърнала върху мама  Crazy

# 155
Абе моми4ета, вие не сте ме разбрали правилно. Разказах за гледането малко или много с ирони4ен тон, тъй като аз не вярвам на подобни спекулации със съдбата. И разбира се, 4е трябваше да ми каже хубави неща, какво да прави жената  Laughing
Калида, парите са най-големият ми проблем, в тази връзка бих ги определила като определено важни!

И така, да видим все пак какви големи пари ще спе4еля като по цял ден си тоя вкъщи  Whistling

# 156
  • Italia
Благодарско ,Татяни4. Целувки и гуШ от Миленка за Миленка Heart Eyes Hug Дано бързо мине Шубето от водата,4е много кофти така Praynig Peace

# 157
mcdirock ,
 Hug  bouquet

Tatjana ,
 Thinking хм че странно.. нали уж бебета много обичат водата... newsm78 Може все пак да е някакво временно настроение! Много  Hug на малакта красавица!  bouquet

mystic ,
това с недоразбирането...все пак си е виртуална комуникация и не винаги се улавят правилните настроения... Rolling Eyes
 Може пък   Joy да спечелиш от лотария.. никога не се знае :mrgreen

# 158
Здрасти група
кога ще ви чета незнам  Embarassed Embarassed Embarassed
Ние миткаме напред назад, на компа си намерих по интересно занимание за сега... и не ми остава време за форумстване  Embarassed ooooh! Grinning
Поздрави на всичко, сега ще върна няколко стр., да попрегледам кой какво  Wink Grinning Hug

# 159
Цитат
на компа си намерих по интересно занимание за сега...
, Казвай Ели бързо кой/ какво е по-интерсно от нас Mr. Green

# 160
 Здравейте!
 Хубаво било Вальо да е на работа, мога да ви чета на спокойствие, да пиша... Whistling Mr. Green

Татянка, и Габи го беше старх от къпането. Пробвай да я къпеш по-често 2 - 3 пъти седмично, за да свиква по-лесно с водата. Аз го къпех всеки ден, но пак се плашеше до 4 месеца. Сега се сърди, но като го изкарам от водата  ooooh!Целувки на Миленката! Heart EyesА за снимките аз съм навита да видя за какво става въпрос. Чакам линк. Crossing Arms

Мамче Б, бързо оздравяване. Дано не е това за което се притесняваш.

Звезди, не знаех, че Джеймито има ресторант в Холандско. newsm78 От него обаче си откраднах един трик за печеното месо. То сигурно всяка добра готвачка го знае, но аз  Blush

# 161
  • Italia
Хайде,мацки аз вдигам гълъбите. Wink Ще се "видим" отново през септември  Hug  bouquet

# 162
 mcdirock, весела ваканция и от нас! Hug

# 163
 Twisted Evil...писах...писах...и накрая ми изчезна..

Rolling Eyes и сега колкото си спомня!

Нана,помня и моята дъщеря имаше "хапещ "период,така че е нормално!Не се притеснявай!  Heart Eyes

Весела ваканция на Миленка!  Hug

Майка,тук са доста зле в мнооого отношения,но това е друга тема..интересното е как в САЩ никога не ми предложиха да бачкам във фабрика,още преди да бях взела МБА...а тук четат и ..говорят наизуст!  Shocked

Калида е както винаги феноменална,но и аз съм забелязала,че пише за всекиго по нещо...но пропуска себе си.  Wink Така,че ще се радваме и ние на някой житейски разговор от теб!  Hug

Tatjana ако искаш пиши ми на лични да видя какъв е този интернет проект. Hug

Амейче,мерси за поканата...ще видим ,кога ще се организираме,вероятно ще е чак наесен... Rolling Eyes Целувки на малкия Шоки!   bouquet

Целувки и гуш от мен на всички мами и малчугани!  Hug   bouquet

# 164
Ейййй прочетох ви  Grinning

Нана
това е период  Rolling Eyes ще отмине... след време  Whistling Wink Grinning

Татянка
и на мен ми стана интересно - давай инфото  Wink Grinning
А за къпането... не знам - Емката е жаба и половина  Wink Grinning

Бобсън
ееее най после  Hug целувки на Гогата, и дано не е шарка  Rolling Eyes
Как е бабата, глези ли ви  Wink Спомням си миналата година как се беше оправяла с няколкото кг лютеница на границата  Laughing Laughing Laughing Поздрваи и на нея   bouquet

Смърфиии
Хайде чакаме повече новини и снимки даже от вас  Hug Hug Hug

Тали
а теб също ли могат да те вземат запас след някое време  newsm78 ти ходила ли си вече там  Shocked

Сонитке - ти Сонче ли си  Wink
много весело разказа за твоята половина и яденето  Wink и моя си пада по барбекюто  Wink Grinning

Звезди
и тук всичко варят, печат и тн - отделно  Crazy Wink Mr. Green мноооооого са непрактични, и всички се чудят че нарязвам всичко и наведнъж слагам да се вари или пече в един тиган, и тайно ми завиждат  Wink Mr. Green Mr. Green

Калида
паднах отново от твоя постинг  Wink  bouquet ама всичко помниш за всеки   Wink Grinning няма начин да не си от разузнаването както каза Тали  Wink Party  bouquet
Дай инфо и за теб, какво си учила, какво те интересува, и ние искаме да знаем всичко за теб  Hug

Майка
оздравяхте ли  Hug

Макдирокич
весела ваканция ви желаем, ще ни липсвате   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт