Хипоспадия 7 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 44 597
  • 716
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, мили хора! Благодаря Ви за всичко, което споделяте - помагате ни много! 😊 Някой от Вас има ли телефона на доктор Атанасов? Мисля с него да говоря за документите за ТЕЛК.
Д-р Атанасов - 0887714883

Има го в първия пост най-отдолу. 😊

# 331
hoha да знам, че има някакви ограничения за форума, като например да пуснеш два  последователни поста. Знаете, че аз пиша много, и ми се е случвало и да ми пише АДМИН, че ще ме блокира, и да ми трие пост. Не съм убедена, че проблема е в изписването на името на крема. Досега не е имало проблем с това.
Що се отнася до споделянето, това е единствения начин за информация в моменат, и шанса повече родители да успеят да прескочат Пирогов. Не веднъж съм писала за това как аз сляпо се доверявах, и как единствено тук родителите ме oтрезвяваха. За което им благодаря.
Благодарна съм а Анелия, на Зарко и на всички които не се измориха и не се отказаха да посочват проблемите в бг.детска урология.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:44 от marychery

# 332
Първоначалният ни преглед беше, когато синът ни беше на 1,5г. и тогава д-р Минова при забелелването установи коронарна хипоспадия. До този момент не знаехме за това състояние и не знаехме, че синът ни го  има.
Написах в Гугъл Хипоспадия и видях темите тук.
Безкрайно съм благодарна на всички описали историите си.
Благодарение на всички вас извадихме ТЕЛК за две години, събрахме паричките и се оперирахме при д-р Джинович!
За нас хипоспадиятя е минало. Детето ни не е травмирано и вече почти няма спомен!
Благодаря ви!!!

Една подробност, при операцията синът ни беше на 3г. и д-р Джинович писа, че не е необходимо да мажем с крем. Не знам дали заради възрастта.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 11:11 от Emerald81

# 333
Здравейте, мили хора! Благодаря Ви за всичко, което споделяте - помагате ни много! 😊 Някой от Вас има ли телефона на доктор Атанасов? Мисля с него да говоря за документите за ТЕЛК.
Д-р Атанасов - 0887714883

Има го в първия пост най-отдолу. 😊

Много, много благодаря! Уж гледах, но явно съм го пропуснала някъде.

# 334
Здравейте, искам да попитам някоя мама, която е по давала документи за телк. Ние подадохме и ни пратиха писмо с дата и кои документи да носим. Обаче ни върнаха, че не е напечано от уролог, аз носех документ от уролог и в епикризата от болницата го пише, че детето е с хипоспадия. Моля някоя мама, която е пускала сега документи да ми пише. Благодаря предварително Simple Smile

# 335
Здравейте, искам да попитам някоя мама, която е по давала документи за телк. Ние подадохме и ни пратиха писмо с дата и кои документи да носим. Обаче ни върнаха, че не е напечано от уролог, аз носех документ от уролог и в епикризата от болницата го пише, че детето е с хипоспадия. Моля някоя мама, която е пускала сега документи да ми пише. Благодаря предварително Simple Smile
Аз пуснах миналия месец. Пишете на съобщение ако искате

# 336
  • Хасково
hoha да знам, че има някакви ограничения за форума, като например да пуснеш два  последователни поста. Знаете, че аз пиша много, и ми се е случвало и да ми пише АДМИН, че ще ме блокира, и да ми трие пост. Не съм убедена, че проблема е в изписването на името на крема. Досега не е имало проблем с това.
Що се отнася до споделянето, това е единствения начин за информация в моменат, и шанса повече родители да успеят да прескочат Пирогов. Не веднъж съм писала за това как аз сляпо се доверявах, и как единствено тук родителите ме утрезвяваха. За което им благодаря.
Благодарна съм а Анелия, на Зарко и на всички които не се измориха и не се отказаха да посочват проблемите в бг.детска урология.
Това имах в предвид и аз, че изведнъж започва да става проблем за крем, за име и т. Н.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА НЕУМОРНОТО ПИСАНЕ И ИНФОРМАЦИЯ.
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС ХИПОСПАДИЯТА ЗА НАС Е МИНАЛО.

# 337
При пеноскротална и скротална (моето момче е с този вид) хипоспадия изкривяването на члена е много голямо и не се прави с една операция. Долната страна и по-късно от горната и се изравнява при първата операция. След нея няма да можете с тестостеронен гел, а с други кремове и ще правите рехабилитация до втората операция. Всичко ще ви покажат и подробно ще ви обяснят или Богдан или Джинович. Но това ще стане накрая, след като махнат катетъра.
Операцията ще мине добре, само трябва да сте спокойни, за да не се стресира детето допълнително. За мен най-гадната част беше излизането на детето от упойката. На превръзките също е стрес за него, но минава за 5-10 мин.
Ние сме в периода между двете операции. Надявам се началото на другата година, да направим втората.

# 338
  • София
Днес бях на преглед при д-р Минова заради новия Телк. Не знам как да се изразя, но съм разочаровна. Първо едва ли не оплю доктора поставил ни диагнозата( не съм казвала за Джинович и неговата диагноза най лека форма на хипоспадия-мегамеатус). Докато не забеля до край пишлето тя диагнози нямало да постави, на половина ни е забелено. Щом няма изкривяване към тестисите, нямало данни за хипоспадия, той има изкривяване към ляво краче, видимо във спокойно състояние, при ерекция по засилено.
Да забелвам и след месец при нея. А забелването при това ми момче още отначалото вървеше трудно, сега му отлепи единия край и го заболя. Ако до месец не съм успеела тя щяла дабго забели. Най рания следващ час при Атанасов е за 11.11. Идея си нямам при кой да отида друг. Изобщо не исках да го забелвам, че ще оперирме при Джинович, ще и без да събера от Телк, но останах с един неприятен присвкус, и че съм жена опитваща са да точи касата за лична изгода.

# 339
  • София
Сега погледнах какво ми е написала на амбулаторния лист Минова. За фимозата на детето си подозирах от многото материал, който изчетох,но така и не четох за нея подробно.Та в амбулаторния лист пише фимоза, парафимоза и изобилен препециум. Още не ми го побира главата какво се случи на днескашния преглед. Тя не видя даже изкривяването на члена,отрече казаното от нейн БГ колега и мнението на Джинович.  Хем и казах,че много трудно съм стигнала до това заголване на пишлето, хем ме кара до 1 месец да го заголя целия,хем при фимоза и парафимоза,това трябва да е изключително внимателно правено,за да не се получат разкъсвания, които да доведат до по-големи стеснения. Ако не бях се свързала с Джинович,не бях чела темата и толкова много по-въпроса, сигурно сляпо щях да й се доверя. Параноично ,но ми се струва,че тя уверено ме е водила към това да й стане пациент детето ми и да се започне с корекции ,които ей така да минат и към хипоспадията. Няма начин да не е наясно с нея,даже да е най-лекия вариант. Изписа ми и крем за мазане Елоком, реших че е нещо за по-лесно заголване,а тя е била наясно,че в къщи вече ще имам зачервено и болезнено пишле след нейното дърпане от едната страна. Много ме е яд,че детето днес плака при пишкане (дано бързо му размине),яд ме е, че не успях да реагирам,освен накрая когато ми обяснваше,че той трябва да има извиване към тестисите.Отговорих,че той има извиване към ляво краче,което нейния колега видя (същия ,който тя оплю),което в ерекция е по-силно. Гледаше ме странно в този момент и не ми каза нищо. Трябваше да й кажа за Джинович на края,че тя отрича диагноза на признат лекар ,не само на нейн колега,който в един момент нарече той е просто стажант,много държаше да го опиша, защото първоначално не изникна веднага неговото име.

# 340
Trikitil, ама защо и даде да го забелва въобще?
Това е само травма за детето, която е излишна. Абсолютно безпредметно е насилственото забелване. Да не говорим, че проф. Бранков напълно го отрича. Не се занимавай повече, нали сте решили вече, че Джинович е вашия лекар.
А ако документа е за Телк, смени лекаря. Този лист не върши работа. И ние си имаме такива амбулаторни листове с фимоза и парафимоза и обилен препуциум. Но, знаеш какво реално се оказа състоянието на Михаил. Многократно го описах.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:03 от marychery

# 341
  • София
Това е само травма за детето, която е излишна. Абсолютно безпредметно е насилственото забелване. Да не говорим, че проф. Бранков напълно го отрича. Не се занимавай повече, нали сте решили вече, че Джинович е вашия лекар.
А ако документс е за Телк, смени лекаря. Този лист не върли работа. И ние си имаме такиваамбулаторни листове с фимоза и парафимоза и обилен препуциум.

А де, докато упорито ми обясняваше как тя не вижда хипоспадия и започна с докато не се забели, ей така няма как да се знае... На два пъти дръпна от едната страна.
Снощи не мигнах от яд и на мен си....

# 342
А ако документа е за Телк, смени лекаря. Този лист не върши работа. И ние се имаме такива амбулаторни листове с фимоза и парафимоза и обилен препуциум. Но, знаеш какво реално се оказа състоянието на Михаил. Многократно го описах.
Аа какъв точно е документа за ТЕЛК, който се изисква от детски уролог?

# 343
Амбулаторен лист на който да пише вида на хипоспадията, и че детето е с хипоспадия. Това е! При нас пишеше че предстои оперативна корекция.

# 344
Амбулаторен лист на който да пише вида на хипоспадията, и че детето е с хипоспадия. Това е! При нас пишеше че предстои оперативна корекция.
Много благодаря! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт