COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 022 493
  • 22 670
  •   2
Отговори
# 1 110
Казаха ли малоумникът от Варна с какво се е предвижил от летището до Централна гара? Ако е с метрото,  направо не ми се мисли...

# 1 111
Такива са си испанци и италианци, ама  с тоя манталитет водят в класацията по продължителност на живот в Европа и над по-богати държави от тях----

Живи и здрави да са, идва им отвътре - правят го. Когато не ти идва, няма как да заподскачаш по балкона и да се разпееш, само щото други го правели. Няма лошо, който иска, нека го направи.

# 1 112
Казаха ли малоумникът от Варна с какво се е предвижил от летището до Централна гара? Ако е с метрото,  направо не ми се мисли...
един да беше,  с мед да го намажиш

# 1 113
  • на пистата
Може ли линк че Германия затваря границите си.

# 1 114
  • София
То и с такси да е, таксиджията после с колко хора се е срещнал /и на работа и извън/...

# 1 115
И такси да е хванал-същата работа.
Да, малоумник е, март месец вече беше силно заразно в Италия. И е малоумно прибрал се още на летището да не каже и под конвой в болницата да го закарат.

# 1 116
Може ли линк че Германия затваря границите си.

На английски става ли?

https://www.google.bg/amp/s/www.cityam.com/coronavirus-germany-t … land-borders/amp/

# 1 117
Никъде не намирам-взеха ли се решения за по-крути мерки и засилване на ограниченията?

# 1 118
Ако ще се сърдите на някого, то това е системата на ЕС. Но не може само ползи да имаме, дойде време да плащаме. Как ни почерниха животите с бежанците, така сега ще ни го почернят с вируса.
Не се концентрирайте върху този от Варна или покойниците, или който и да е.

# 1 119
  • София
Не, не приеха предложението на проф. Мутафчийски

# 1 120
Защо не затвориха границите още през януари?!? Когато се появи случай, вече е късно.....

# 1 121
  • София
При нас работата рязко се увеличи, не съм чела последните дни, имах над 3 хил непрочетени. Предполагам сте изкоментирали всичко актуално.

Дано, дано всички се запрат, това ще помогне много на всички лекари и ще ни спаси от крайни ситуации. Аз съм за навремнните рестрикции, по добре сега, отколкото после.

Много хора мрънкат, че не ги хоспитализират, но трябва да разберат, че задухът няма да им гарантира място в болницата. Зависи от общото състояние и други фактори, та слушайте личния си лекар или специалистите, които ви консултират.
Такива като този индивид във Варна трябва да ги третират като здравно неосигурени или да поемат лечението на хората, доказано заразени от тях. Тотално безхаберие.

Не знам дали сте го коментирали, но институциите се задействаха и събират данни за наличности на определени медикаменти в БГ. Потенциално ползвани за лечение, както и такива по протокол за хронично болни. Та понеже знам, че имаше въпроси преди по този въпрос, явно се работи в тази посока.

# 1 122
  • Бургас
Синът ми е в Глазгоу. Каза, че там животът си тече ежедневно и няма опашки в магазините. Маска и през ум не му е минало да си купи, а и никой не носел такава. Не мисли да се прибира в България.

# 1 123
Никъде не намирам-взеха ли се решения за по-крути мерки и засилване на ограниченията?

Тц...
Остават старите...

# 1 124
На сайта на Министерството на Външните работи не намирам информация за Германия, само от 13 март стои:
Цитат
Германия – има засилен контрол по границите с Австрия и Швейцария. Не се планира границите да бъдат затваряни;
или пък я пропускам.....newsm78

Общи условия

Активация на акаунт