COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 022 451
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 1 215
Някой ще каже ли какво даваха извънредно? Благодаря!

# 1 216
Ами има - купете им предпазно облекло, аз купих 20 костюма защитни да ги даря в местната болница, само незнам с размерите как ще са, щото са 10 XL и 10М. От тоя тип като скафандри са.

От къде, бихте ли споделили?

# 1 217

Задържаните в Италия  български тирове се очаква да бъдат освободени и да тръгнат към България до часове. Обявиха и телефон за денонощна връзка и повече информация. Не споменаха обаче какви мерки ще вземат за шофьорите тук след като пристигнат.

# 1 218

Хванах малка част. Общо взето ставаше дума за това, че 7 ТИР-а с доставки за България са били блокирани на граница. (Словения....май казаха.....но не съм 100% сигурна). След това казаха, че тези камиони са конвоирани. Т.е. ще преминат съответните граници за да доставят стока до Бг.

# 1 219
Бях ги поръчал в Края на Февруари за нашата фирма от Амазон - 100 броя. 20 ги платих аз с цел при нужда, да имам. И 10 противогаза, ама те са си за мен.
Ами има - купете им предпазно облекло, аз купих 20 костюма защитни да ги даря в местната болница, само незнам с размерите как ще са, щото са 10 XL и 10М. От тоя тип като скафандри са.

От къде, бихте ли споделили?

# 1 220
Това, че вирусът мутира е нещо нормално, но не означава автоматично, че се променя към по-заразен или по-смъртоносен, или изобщо нещо. Мутацията е случайно събитие и еволюцията, да дори тази на вирусите отнема доста време.

# 1 221
 Няма начин да няма мерки при шофьорите на ТИР-ове. Дано ги освободят скоро, колко денонощия изкараха хората без храна, вода и никакви битови условия, навън...

# 1 222
Няма начин да няма мерки при шофьорите на ТИР-ове. Дано ги освободят скоро, колко денонощия изкараха хората без храна, вода и никакви битови условия, навън...
направо си бедстваха.  Радвам се, че са намерили решение. Но и стокообменът трябва да продължи. С блокирани камиони как да стане?

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 21:47 от Syros

# 1 223
  • Варна
Зимните ни курорти тепърва ще се развиват. Но загуби ли се летния сезон, ще има иконом.срив. Не подценявам човешкия живот и превенция.

# 1 224
Скоро гледах защитно облекло в Амазон и повечето струваха в пъти (много пъти по-евтино) от hazmat костюми. Та и на мен ще ми е интересно какво е купил съфорумецът. Ако може с линк, защото “от Амазон” е все едно да кажеш на някой, че нещо се продава в китайски мол и да ходи да търси.

# 1 225
  • на пистата
Скрит текст:
Двама от пасажерите на Diamond Princess, заразили се с коронавирус. Разказ от първо лице

(на английски е)

В канала си мъжът е документирал всичко.
Вчера се прибраха.Имаше видео.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 21:51 от nameika-31

# 1 226
Момичета и момчета, попълнихте ли петицията за затваряне на границата? Много малко хора са се включили.

За сметка на това пък кампанията, за която ви споменах, действа активно. https://m.facebook.com/proektZaDobroto/

На страницата им можете да видите и сумата, която са събрали.

# 1 227
Един от тези тираджии е мъжът на колежка на моя съседка. Каза, че ще е под карантина.

# 1 228
  • на пистата
Турция затваря в полунощ въздушните си граници за девет европейски държави
https://novini.bg/sviat/balkani/587249

# 1 229
Международните пътници, които кацат в Пекин, ще бъдат поставяни под 14 дневна карантина за своя сметка. Защото по-голямата част от новите случаи в Пекин били внесени. Ако може да се вярва на този китайски вестник: https://www.scmp.com/news/china/society/article/3075288/internat … -days-coronavirus

Каква дискриминация, какво нещо....

(ще допълня, за който следи темата от скоро - преди бума в Италия премиерът Конте отхвърлил предложение на губернатора на Ломбардия за поставяне под 14 дневна карантина на пристигащите от Китай, защото било дискриминация. Да не съм чула някой да каже, че само нашите политици били @@@@@)

Общи условия

Активация на акаунт