COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 008 570
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 2 130
Наши люде, екскурзианти,  остават блокирани в Мароко. Страната затворила границите си.

Така че. ...не пътувайте

# 2 131
  • София
това, което няма как, нищо не го правя, но често го пресипвам в съд, не стои винаги в пакета.

Още вчера от нашенския щаб казаха, че който има планирано пътуване да внимава, защото не се знае дали ще може да се върне.

# 2 132

Ами например ще издивея! Аз стоя вкъщи от сряда и съм ходила само веднъж до магазина. Направо откачам. И да, мисля да продължа така някак си да избутам двете седмици, но ми странно как на някои хора им се струва супер лесно да не излизаш не знам си колко дни. И то при все, че съм от хората, които не се шлаят чак толкова много по принцип.

Аз пък напр нямам никакъв проблем да си седя вкъщи. Туко виж съм се и научила да готвя. Излизам, защото имам куче и вероятно няма да спра, защото четох някъде, че и под пълна, задължителна карантина дават все пак да се разхожда животинката. Извън това, съм напълно окей със седенето. Чета книжки, гледам филмчета, ряди си пъзели, играя си някакви игри и ще си вкарам даже апартамента в режим на пролетно почистване 😂

# 2 133
  • София
Аз пак ще питам..
Влизащи от Виетнам/Катар ще ги сложат ли под карантина?

# 2 134

Връхните дрехи не си ги пръскам с нищо.
Да питам и аз - с какво пръскате всички хранителни продукти (примерно пакет брашно, шоколад и други такива неща), които са стояли в магазина и си ги носите вкъщи?

Аз само за час ги оставям навън,че нощно време овлажняват..и се чудя май не стига....А продукти все още не дезинфекцирам...само мия зеленчуците със сапун...

# 2 135
  • Другата България
Аз пак ще питам..
Влизащи от Виетнам/Катар ще ги сложат ли под карантина?
Не.
Не са рискова дестинация засега.
Но доброволната карантина е пожелателна.

# 2 136
marcheva14, след този така обстоен преглед на хигиенните ти навици мисля че е време да затвориш и да не отваряш повече прозореца и да пуснеш йонизатора! Потърси в нета има избор все още на йонизатори! Ако имаш климатици, не забравяй филтрите.
И това на фона на свободно разхождащите се англичани и англичанчета.

# 2 137
Нищо по-различно не правя, да не се психирам излишно. Една година от невнимание с останала излишна вар измазахме на кучето клетката и му изгорихме лапичките за дни наред.  
Да си горя очите от лъскане, не мога.

Сутринта гледах д-р Хасърджиев и по повод маските, каза че помага на заразения, не  на здрав да се пази. И стоене на разстояние препоръча.

От "братята"  мен ме страх,  ако са се запиляли по испанско в оранжерийте, някоя банда от 200-300, пък там омешали  се с поне още 1000 техни от етноса румънци, поляци, негри, араби, все на едно битово и интелектуално ниво. Обикновено такива приключения са ми споделяли, те самите
Ще има още кларинетисти

# 2 138
Не намирам информация, знае ли се колко са починалите за последните 24 часа в Италия... В смисъл повече ли са от вчера...

Информация отпреди 23 часа

# 2 139
  • sofia
Боже ще затворят Европа.

# 2 140
Призовавам държавата, да вземе спешни мерки за борба със спекулата със стоки от първа необходимост, включително медицински, хигиенични и дезинфектиращи средства. Не е редно да се търгува с болката на хората. Бъдете солидарни, бъдете хора!

Призовавам и съответните платформи и институции да вземат незабавни мерки, за да се прекрати тази порочна практика, както незабавно направиха редица европейски държави.

А колкото до вас търгаши, към вас изпитвам единствено и само съжаление! Да паднеш по-ниско, едва ли е възможно.

https://www.peticiq.com/255021

# 2 141
  • Варна
Не намирам информация, знае ли се колко са починалите за последните 24 часа в Италия... В смисъл повече ли са от вчера...

Това е ясно, питам за нова информация актуална за този час.

# 2 142
Наши люде, екскурзианти,  остават блокирани в Мароко. Страната затворила границите си.
Да им пратим самолет! Кой къде се завлякъл да се развява, да си го приберем!

# 2 143
Скрит текст:

Това е ясно, питам за нова информация актуална за този час.

Пак заповядай. Ако имаше актуална, щях да ти я предоставя. Сама питаш за информация от последните 24 часа, такава ти давам.

# 2 144
  • В.Търново
Вярно ли е, че карантината вече официално е увеличена на 20 дена?

Общи условия

Активация на акаунт