COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 116
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 10 110
По бТВ във фейсбук излъчват брифинги на живи

# 10 111
  • Точно където трябва
Аз пък се чудя защо всички, които правят дарения са за Александровска? Не се заяждам, наистина не разбирам. Има и други болници и в София и в страната....
Аз пък не разбирам как не разбирате, освен ако не сте я посещавали Thinking
Не, не съм я посещавала. Задължително ли е?

# 10 112

В момента Мангъров е в ролята на лошия, на когото никой не иска да вярва, защото не му харесва това, което чува. А дотук всички статии, които бяха пуснати казват едно и също - около 60-70 процента от населението ще го срещне този вирус, няма къде да избяга, единствено може да се намали темпът, че доста хора ще го минат или са го минали безсимптомно. Обаче в момента никой не е готов да чуе откровено грубото, но вярно твърдение на Мангъров. Всички предпочитат сладката лъжа пред грозната истина. Сори, и този момент ще дойде.
Мангъров иска да няма затегнати мерки.
И да се изкара от всички вкупом.
В Холандия има 575 легла за интензивна помощ. Колко има в България?
На колко хора би могло да се помогне при такъв сценарий?
Иначе е така, че ще го изкарат 60-70%, но при мерки, ще има повече оцелели.
Без мерки, едва ли някой би се ангажирал с прогнози

# 10 113
  • София
Лабораториите работят бавно, не се откриват нови лаборатории, само 4 са ни официално, плюс частната Рамус. Довечера ще минем 200, ок. Дали обаче тия лаборатории - не знам какъв им е капацитета на Дневна (и нощна?) база - не тестват близки на тоя и оня с приоритет?
Въобще, как се тества сега у нас, някой знае ли? Кои лица тестват, издирват ли контактни на вече положително тествани хора, тестват ли хора със симптоми?

# 10 114
  • Пловдив
Не търся знаци. В момента няма нищо по-хубаво от лошото време. Няма как да вали и ти да си по пейки и градинки. Дано не почнат соарета по къщите. Че това ще е по-лошо.......И мен ме интересуват тестовете за антитела. Правят ли се вече някъде.

# 10 115
Не е ясно. Някои контактни под дом карантина до влошаване, сега казват за обсъжданата журналистка, че трябва да зв на ДжПи да и прати линейка. Тя звъняла на всички, но те не правят каквото е разпоредено . Каша

# 10 116
Щабът взел ли е някакви мерки за отсрочка на годишните технически прегледи на МПС и застраховките ГО. Засега не съм прочела нищо като мерки, някой има ли информация отнякъде?

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 08:24 от Cygnus

# 10 117
Стига с тоя Мангъров, че ми се повръща вече!
Този човек е откровен психопат и подтиква хората към опасно поведение. Няма ли кой да го подведе под наказателна отговорност?

# 10 118
  • София
Швеция затвори училищата и университетите и забрани събиранията с над 500 участници. Властите препоръчаха на хората над 70-годишна възраст да ограничат контактите си.
В статия от dir.bg тук: (предпоследен абзац) https://dnes.dir.bg/svyat/evropa-otchayano-tarsi-lek-v-italiya-z … t-po-malko-martvi
Последно?

# 10 119
190 до момента у нас.
Брифинга на живо.

# 10 120
  • София
В novini.bg също излъчват целите брифинги.

А Мангъров изобщо не може да си позволява да хули мерките, докато не каже къде смята да настани няколкото хиляди, които едновременно ще развият тежки симптоми и ще имат нужда от хоспитализация, в случай, че спрем да ги спазваме тези мерки, дето нямали смисъл. Пълен срам и резил е този човек. Неудобно ми е чак да му чета срамотиите. Освен, разбира се, ако няма някоя тайна болница с няколко хиляди легла, за която не знаем.
И малките деца в целия свят научиха какво значи сплескване на кривата, само до професионалиста не е стигнало още.

Аз продължавам да не разбирам, Анди ,коя е тая истина, дето само той я казва? Че масово ще се заразим ли? Ами всички това казват де, нали затова се опитваме да го разсрочваме във времето?

Държи се като малко дете, което не са поканили да си играе с големите.

# 10 121
Що эа глупави въпроси- лекарите дали са имали контакт с пациентите си ,болни от коронавирус. . Каква малоумщина да попиташ подобно нещо....

# 10 122
За масово тестване  - нямат против, стига да имат възможност. За сега нямат
За бързите тестове - ще се разработват нови, защото сегашните дават голям % грешно отрицателни резултати.

# 10 123
  • На остров
Pure ако не си разбрала масово се затварят в Стокхолм ресторанти и заведения защото няма хора.

Ти като слушаш новини само едно искаш да чуеш и не схващаш нищо останало Simple Smile .

Остави дъщеря ти вкъщи и няма нужда да се притесняваш за училищата.

# 10 124
Те половината ЛЛ не могат дъ бъдат намерени по телефон при нормални обстоятелства, та сега.....!
Нека при съмнения да се обаждат на нац. телефон и от там да се праща линейка!

Общи условия

Активация на акаунт