СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 666
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Достъпът до електронните учебници какво ни помага- заради отворената книга на учителя ли?

# 76
  • София
Браво на всички издателства

Аманда, ако не е наличен учебника, или има нужда от преговор от друг клас! гледах някъде, че пак има пдф-формат
(Интересно какви ли помагала са достъпни)

# 77
  • София
Но пък ето и една хубава новина, на фона на цялата им ситуация в Италия, все пак първите градове с карантина започват да поемат въздух.
https://www.dunavmost.com/novini/sled-15-dni-karantina-uvelichen … -italiya-e-nulevo

Ами не знам.
3590  нови случая обявиха в Италия току що. Може да не са в северната част.

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Достъпът до електронните учебници какво ни помага- заради отворената книга на учителя ли?

На Ема учебниците останаха в училище, така че онлайн достъп до тях е необходим.

# 79
Младежът се беше притеснил, че ще правят тест по химия утре, но нямало да правят и му олекна.
Това инфо откъде е? Не, че виждам защо твоичкият се притеснява за химията Simple Smile. Ния се е притеснила за химията (да не би баш на контролното да се "изложи"), физиката и географията, по които тази седмица трябваше да правят контролни. И по история е предвидила да преговори, защото лудата ѝ майка пише на учителката по история и вече било сигурно, че ще я спука от изпитване. Та това леко я напряга и все не остава време да понаучи Опълченците, както я помолих.

За седми клас не са ли достъпни и безплатни всички учебници (за помагалата е ясно, че не бяха) и без извънредна ситуация?

# 80
Аз леко взех да се притеснявам за Интернета утре сутрин 800 хил деца ще са онлайн да гледат видео

Италия помага на чужденците да се прибират, сиреч да заразяват и някоя друга здравна система да им бере грижите

# 81
Кой търсеше вигантол в София ?
Скрит текст:
днес следобяд имаше в аптека Софармаси на бул.Монтевидео , Овча купел.В петък нямаше , явно зареждат и в почивните дни.Дават до две опаковки на клиент.

# 82
  • у дома
На мен цял ден ми забива школа-а нашето дистанционно обучение ще е през него. Сега ми излиза вече и това

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз сега влезнах да проверя, няма проблем при мен. Влизам директно през сайта, не ползвам апликацията.

# 84
  • София
Пробвах преди около половин час, не можах да влезна. Даде ми грешка и съобщение, че знаят за нея и работят по проблема. Опитах през лаптопа.

# 85
  • София
Цял ден влизаме от две устройства - лаптоп и телефон, но там дъщеря ми е логната. От късния следобед даже заработи бързо. Но на другия компютър наистина страницата не зарежда. Разпоредила съм само sleep режим за лаптопа.

# 86
  • София
Сега пробвах и през телефона, получих същата грешка като на svetlaem.

# 87
Аз влизам и през телефон, и през компютър, и на мобилното приложение. Само сутринта като се ъпдейтваха данните не влизах, но имаше съобщение, а не някаква грешка.

# 88
  • София
При мен е грешка 500. А утре в 8ч трябва да започнат часовете на набора. Резервният план е месинджър група.

Зазу, благодаря!

# 89
  • София
На школо и на мен ми дава грешка цял ден, обаче ако вляза през линка, който е в имейла ми, се отваря. Имам предвид имейлът от Школо при регистрацията, ако го пазите в пощата си - там има линк за влизане.

Общи условия

Активация на акаунт