Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 903
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
Светли, стискам ти палци fingerscrossedи аз съм имала веднъж съмнения за извънматочна и знам колко се притеснявах.Дано се окаже нормална бременност! Flowers Four Leaf Clover

# 286
  • Варна
Благодаря Светли Simple Smile
Най-искрено се надявам и ти пожелавам да те сполети същото колкото може по-скоро!
Ходя при Савулева - много съм доволна. Работи в клиника Вега - до синия пазар. До сега от всички на които съм попадала, според мен е най-добрата. А и само хубави отзиви чувам. Може би най-показателен е факата, че винаги има опашки пред нейния кабинет...

# 287
Светли, миличка, стискам палци всичко да е наред и се моля за теб...  Praynig Прегръщам те  Hug

# 288
Добро утро!!!  Heart Eyes

svetli, моля се всичко да е наред, ама ти се опитвай поне да си спокойна за да не си навредиш...  Hug Praynig  bouquet

Христина, успех и много скоро да си имаш тупкащо сакче!  Peace

Пенелопаааа, аз вече ти честитих, но то си е голямо събитие това. Така че още веднъж, една голямо ЧЕСТИТО!  Hug 

Приятен ден момичета! Още два дена има от тази седмица - късметлийска!

# 289
Мила Svetli, дано е всичко наред  Praynig .
Самата ти каза, че липсва основния признак
"Основният признак при мен беше ръждивото зацапване (което засега го няма, интересно)"
ето това може да ти даде надеждичка, че е цветна бременност. Недей си мисли най-лошото.
Успокой се, доколкото можеш. Ние сме с теб и Всички ще се молим да е нормална цветна бременност  Praynig Praynig Praynig И не ни занимаваш излишно, нали затова сме тук, да се подкрепяме и да си помагаме кой с каквото може  Hug

Пенелопе - ЧЕСТИТО ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ
 smile3525

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО ВЕСЕЛ ДЕН ИЗМЪЛНЕН С МНОГО УСПЕХИ И ОЩЕ МНОГО БЕБЕШКИ НОВИНКИ

# 290
  • Варна
Благодаря на всички за милите думи  Hug  Hug  Hug

Anna_25, и на мен ми се иска да повярвам в липсата на признаци. Още повече, че усещам неща, които усещах през нормалната ми бременност пролетта - наболява ме матката като за пред цикъл, свиват ме яйчниците и най-интересното - боли ме белегът около операцията.

Но толкова съм наплашена от миналогодишната извънматочна, че не е истина  ooooh! Може би и защото беше точно по това време, споменът е по-жив от всякога.
Довечера едва ли ще мога да вляза в нета, но през уикенда ще се опитам да ви пиша какво е казал док и какъв е резултатът от бета HCG.

# 291
svetli, пожелавам ти от радост и добри новини да не можеш да ни пишеш  Hug

УСПЕХ  newsm10

# 292
Момичета, ето дълго-обещаваните снимки от сватбата.  Heart Eyes (Svetli, това е най-вече за теб, за да не си мислиш лоши неща, а да се настроиш позитивно  Hug )

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=20065&AlbumId=6315 … p;PhotoId=2811618

bouquet

# 293
  • Варна
Момичета, ето дълго-обещаваните снимки от сватбата.  Heart Eyes (Svetli, това е най-вече за теб, за да не си мислиш лоши неща, а да се настроиш позитивно  Hug )

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=20065&AlbumId=6315 … p;PhotoId=2811618

Ох, благодаря, много много сте сладки   bouquet Припомних си нашата сватба ... така се замечтах  Crazy Да сте влюбени и щастливи дълги години!!!

# 294
Девойки, не искам да развалям хубавото бебешко настроение тази седмица, но искам да ви помоля да се молите за мен  Cry Вчера ми свърши цикълът и тази сутрин по график си направих дежурния тест. Положителен е. Това май означава, че ми е в кърпа вързана нова извънматочна  newsm45 Защо? Защо? По същото време както миналата година, не е честно! Сега ходих да ми правят кръвен тест за бета HCG и довечера ще се опитам да се запиша при д-р Яков. Кръвният тест обаче ще стане готов след 17 ч., дано не е късно за прегледа.
Това е, оплаках се. Цялата съм кълбо от нерви, не знам как ще работя днес. Мъжът ми се уплаши повече и от мен, та сега и за него се тревожа.  smile3518

Светли , а цикъла ти нормален ли беше или имаше нещо нетипично? Защо реши че е извън маточна? Не искам да те разочаровам , но има  и вариант , според мен да е имало бременност , да е пометена с цикъла и сега да са ти останали завишени стойностите на ЧХГ - дано да е това . А чертичката бледа ли беше или?

# 295
Eлфче, ама много сте сладички, пу пу пу да не Ви урочасам
Нека живота Ви да бъде изпълнен с много любов, радости и късмет

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 13:39 от anna_25

# 296
Здравейте момичета  bouquet smile3525
питате ме къде се губя Mr. Green, ами ................правя си тестове - досега три и трите положителни, просто немога да повярвам,незнам на кои свят съм от вълнение. Grinning
Вчера следобед неиздържах и  отидох до близката аптека и взех от най-евтините тестове, като си викам поне да видя че е отрицателен че да не си давам надежди.и така направих го в 16 часа и потапям и се появява една и си викам айде знаех си ,обаче хоооп ето че изведнъж втора  EFPи аз гледам и си викам- не превиждами се немога да повярвам обаче става все по тъмна и стоя и гледам и немога да повярвам че са две -плаках и се смях от радост и после отидох и взех още един направих го пак и пак се появиха две чертички EFP, даже на този беше по наситена и така скачах радвах се смях се newsm44 newsm44 newsm44 Grinning.Тази сутрин ходих да ми вземат кръв за кръвен тест-за по голяма сигурност и ще стане в 16.00 часа -стискайте палци всичко да е наред Praynig newsm17И навръщане купих още един тест- Клиър тест и го направих и той е положителен. EFP
Сега ще чакам резултатите от кръвния тест и другата седмица да отида на лекар.
Момичета,толкова пъти съм го чела,но сега незнам-всичко ми е каша от вълнение: Кога да отида на лекар? При колко дни закъснение?
Пенелопа, честито мила- лека и безпроблемна бременност и ммного
усмивчициииии Laughing Grinning Laughing
И на другите бременлиики- леко и безпроблемно бременеене  bouquet
Прегръщам ви момичета, всичкииииииииииииииииии Hug и благодаря МНОГО  за подкрепата  bouquet

# 297
Дименце, честито[/color]  bouquet
Да знаеш колко се радвам, просто не мога да повярвам вече на тия хубави новини, все едно в някакъв сън живея Rolling Eyes Laughing Grinning Страхотни сте всички! И най - чудесните бебенца ви пожелавам Heart Eyes  bouquet
Диме, мила, пусни отделна тема според мен, защото много от сладките ни съфорумки чакат новината, а тук може и да не я видят  bouquet
За протокола - 11 или 12, май 11 Mr. Green Laughing

# 298
Дименце, честито[/color]  bouquet
Да знаеш колко се радвам, просто не мога да повярвам вече на тия хубави новини, все едно в някакъв сън живея Rolling Eyes Laughing Grinning Страхотни сте всички! И най - чудесните бебенца ви пожелавам Heart Eyes  bouquet
Диме, мила, пусни отделна тема според мен, защото много от сладките ни съфорумки чакат новината, а тук може и да не я видят  bouquet
За протокола - 11 или 12, май 11 Mr. Green Laughing

Благодаря ти миличка, нека да потвърди ликар и тогава ще приемам честитки.Моля ви се момичета, като каже лекар тогава и тогава ще пусна и темичката ми.
Още веднъж-обичкам ви и ви благодаря от сърце  bouquet Hug Heart Eyes

# 299
Добре Heart Eyes Тихичко честито, ама да знаеш, че съм те вписала в протокола, ей Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт