Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 976
  • 371
  •   1
Отговори
# 90
Здрасти, Мегитче и добре дошла при нас Hug Да, много надежди наистина този месец Praynig.
А иначе - за гаденето и повръщането - ми Мегитче, ние тук нали знаеш, че се радваме на повръщането Mr. Green Това за нашия форум си е хубав признак Sick Mr. Green. Ти си знаеш дали има шанс този месец, защото, както каза, нямаш графика и не можем да видим дали сте оползотворили дните около овуто Wink Ама стискам палци Heart Eyes
И стига с тия нерви, момиче Naughty Едно моренце направете с мъжленцето и всичко ще е ок Flutter
А иначе, моето мнение е, че трябва да се успокоиш и да бягаш далеч от френски и български дразнители Mr. Green Laughing  bouquet

# 91
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет момичета Hug!
Отдавна не съм се разписвала тук, та реших да отскоча, че в отчетните няма много активност Rolling Eyes!
Аз и тук да се оплача, че още пушлявча и се мразя вече ooooh!.
Снощи много се прозявах, ама мноооого, а като си легнах не успях да заспя дълго време.
Досега съм повръщала само 3 пъти, но мисля, че при всичките случаи е било от преяждане или по-скоро от препиване (безалкохолни напитки само), а не от самата бременност. Вече по-малко ме боли корема и последните 3-4 нощи дори не съм се будила, а не като преди по цяла нощ да вия от болки. Чудя се кога да отида на доктор newsm78!? Когато бях на преглед нищичко не ми казаха за втори такъв Rolling Eyes. Посъветвайте ме кога е най-удачно!?
И още нещо - много ми се нанка...голям мързел ме е обхванал. По цял ден само подпирам я леглото, я диванчето. И ми е едно такова все сънено и замаяно Tired. Мързи ме дори с кучо на разходка да изляза за половин час, та само правим едно тигелче да свършим работите, а то милото бебе още (7 месеца) и му се тича и играе Cry. Та така - оплаках се и тук!
Хубав ден на всички  Hug и прекрасно настроение ви желая  bouquet!

# 92
Мегита, Диме, дано повръщането и гаденето е бебешки проблем.
Диме, забравих ти прави ли тест?

# 93
Здравейте мацки!Приемате ли нови членове в клуба си? Sunglasses
С мъжа ми решихме,че е време да имаме второ бебче и вече работим по въпроса,но не ми се вярва да стане от първия път.За първото детенце ни трябваше шест месеца "усърдна" работа,но се получи.И така смело заявявам,че ИСКАМ БЕБЕ!
Хайде успех на всички в бебеправенето и приятни емоции!

# 94
Мегита, Диме, дано повръщането и гаденето е бебешки проблем.
Диме, забравих ти прави ли тест?

Не, Даре, още не съм.Ще чакам да мине и утре и тогава ще помисля и ще видим дали ще има нужда newsm78

Дидка,[/i] Добре дошла  bouquet дано скоро да получиш хубавата вест за второ бебче  bouquet baby_neutral Hug

# 95
  • София
Честито на Ашли!
ние този месец продължаваме с опитите,стискайте ни палци:)

# 96
Дидка, добре дошла отново при нас Hug Леле, ама сега се сетих, че съм чела твои теми, когато се опитваше да забременееш първия път Grinning Направо твоите теми и отговорите към тях са пътеводител на жените, които искат да забременеят Grinning
Ми какво повече да кажа - айде помагай Laughing
Диме, стискам палци Praynig

# 97
Малееее, пак изпуснах Embarassed И от мен едно голямо Честито на Ашли  bouquet Дотук преброих две бремелинки - Христина и Ашли Grinning Давайте все в тоя дух момичета  bouquet До победата Mr. Green

# 98
  • Пловдив
И аз да се разпиша тук,имам вече 7 дневно закъснение 2 теста с бледа чертичка и кръвен положителен.
И аз като hristina_k,с последен цикъл на 4.07.,бях на лекар преди 2 дни,но не видя нищо,каза ми да ида след седмица.
Иначе гърдите ми са като плондери,болят и ми се гади.Но и странно,че през половин час ми се пишка.Като че ли първата ми бременност не бях така,чак към края.Нормално ли е все да ми се пишка,хайде вчера ядох диня,нормално,но днес от 1 кафе и 1 чаша боза?

Късмет и успех на всички момичета желая  EFP  loveuuu txtloves

# 99
Честито Ани. да, нормално е да ти се пишка.

# 100
Ани, Честито и от мен! Много щастливо бременеене ти желая!
За протокола: Трета бремелинка тази седмица Laughing

# 101
[ Леле, ама сега се сетих, че съм чела твои теми, когато се опитваше да забременееш първия път Grinning Направо твоите теми и отговорите към тях са пътеводител на жените, които искат да забременеят Grinning

Миа,радвам се, че ме помниш-ще помагам с каквото мога!Първия път забременях като си следих овулацията с помощта на БТ.Този път съм решила да оставя нещата от самосебе си(дано така също стане).Само знам,че не трябва бебето да ти става фикс идея,защото психиката "поддава" при всеки неуспешен опит!Успех и на теб и  всички останали! Praynig
Честито на новозабременелите мацки!Лека бременост!  bouquet

# 102
Ани, Ашли, честито  Hug  smile3525 smile3525
Лека и безпроблемна бременност Praynig

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 14:17 от anna_25

# 103
  • Варна
Миа, щом ще водиш протокол запиши ме и мен  Grinning
Чак в четвъртък съм на лекар и много се притеснявам, но след 7 месеца неуспех, най-после имам втора черта - дебела колкото тестовата !!!!!!!!!!!!!!!

# 104
  • София
Здравейте и от мен сладурани. Аз тая седмичка не пиша, само ви чета, много ми е изнервеноооо smile3514.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА В ОТЧЕТНИ С  EFP ТАЯ СЕДМИЦА, МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И СЛАДКИ БЕБОЦИ ВИ ЖЕЛАЯ  smile3525
 Днес ми е последен ден на работа - от утре сам в отпуск    grinning039 и в други ден заминавам на   sport027
Но не знам защо не се чувствам щастлива  doh, реве ми се направо, вчера и днес са ми дни за бебеправене според изчисленията ми, но.. хич не се потрудихме   newsm45, защото аз бях сърдита и ме беше изкарал изван нерви, той пък ми казва че преувеличавам smile3515 и накаря нищо, а още съм сърдита.

П.С. Не знам от къде тея нерви ги извадих, помагаите милички вече за психоаналитик се замислям  Cry

Общи условия

Активация на акаунт