Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 959
  • 371
  •   1
Отговори
# 210
  • ГОре на черешата...
ИВАЛЕКС - ЧЕСТИТО,МИЛА  bouquet!!! Желая ти най-леката бременност и най-прекрасното бебешоче Hug Praynig baby_neutral!!!

Ей,прекрасна седмица е тази Laughing!Толкова много бебешори!Ами това е  -лято,море... Heart Eyesпък аз,горката,чак до есента трябва да чакам Confused...

# 211
Ивалекс, мила и тук ще ти честитя.... Ч Е С Т И Т О !!!!!   bouquet
Леко бременеене!!! Какво хубаво настроение имам днес, мерси за което.  Hug
Миа, май ще те правим отговорник по седмичните теми....  Wink

# 212
ЕЕЕ, момичета, направо се възгордях bowuu
Слушайте сега, предлагам бремелинките да са другата седмица - първо Уиш, после Ивалекс, после .... айде да не изброявам, че то до края на седмицата май няма да мога да ги преброя #Crazy Mr. Green Grinning. Мисля, че ние, искащите, ще бъдем късметлиики тогава Wink Laughing

# 213
  • Варна
Ама много обичам такива неща да чета  Heart Eyes Браво на Ивалекс!
Това ми напомня за онази седмица май в началото на февруари беше  Thinking когато над 10 момичета казаха, че са бременни (някои като Херич например бяха крили дотогава  Naughty, ама пак си беше супер изненада  Flutter ).

Даре, и аз имам странни усещания, днес ми е предпоследен ден от М., а още ме дърпат яйчниците и ме наболява коремът все едно ще ми идва  newsm78 Явно горещините ни побъркаха хормоналните нива, знам ли вече какво да мисля...

Миа, май ще те правим отговорник по седмичните теми....  Wink
Подкрепям  Peace

# 214
Добър ден момичета,

Ивелекс честито, лека и безпроблемна бременност ти желая и след 9 месеца да се похвалиш с живо и здраво бебче.  Hug

А на другите момичета Желая приятен ден, изпълнен с много усмивки и много, много късмет.

# 215
Ивалекс-честито и от мен!Лека и безпроблемна и на теб!
 Hug  bouquet

# 216
  • Варна
Ivalex Wink ЧЕСТИТО!!!!!!! Да се пазиш!
Хубав ден на всички, малко остана до края на седмицата....

# 217
  • София
Чудесна снимка Ивеликс!
Честито!

# 218
ЕЕЕ, момичета, направо се възгордях bowuu
Слушайте сега, предлагам бремелинките да са другата седмица - първо Уиш, после Ивалекс, после .... айде да не изброявам, че то до края на седмицата май няма да мога да ги преброя #Crazy Mr. Green Grinning. Мисля, че ние, искащите, ще бъдем късметлиики тогава Wink Laughing
Ти не се ослушвай , защото май тия дни НЕ трябва да ти идва и на тебе newsm78

# 219
ЗДравейте милички   bouquet
Ивееееееееееееее, ЧЕСТИТОООО МИЛА Hug  bouquet Grinning- Как се зарадвах като прочетах- бравоооооооо, лека и безпроблемна бременност ти желая пълна само с усмивки Grinning  bouquet Hug
Аз още чакам, днес 3 ден по календара ми закъснява,но ме е страх да правя тест, ще си чакам,защото поминалия месец ми доиде на 12-ти,миналия на 9-ти, а по календара в зачатие ми изчислява че трябваше да ми доиде на 8-ми и аз незнам откъде да броя закъснение ooooh! newsm78 Thinking. а иначе тази сутрин закусвах просто да не повярваш Thinking newsm78и лесно се изморявам и ми се спи,но неискам да си въобразявам неща затова реших да чакам до 12-ти и тогава ще видим, ако не ми доиде значи Мариетка ще прави списъка по голям Mr. Green
Успешен ден момичета.Гушкам ви :hug
: Hug Hug Hug Hug

# 220
  • София
Диме сигурно нямаш търпение да направиш теста,пожелавам ти да е положителен!

# 221
  • ГОре на черешата...
затова реших да чакам до 12-ти и тогава ще видим, ако не ми доиде значи Мариетка ще прави списъка по голям Mr. Green
Успешен ден момичета.Гушкам ви :hug[/b]: Hug Hug Hug Hug
Диме,нямаш грижи,обаче статистиката я води Миа,аз засега си трайкам,щото съм само наблюдател,а не бебеправеща... Cry
Иначе щях да питам Миа даже и да забременее/дано,пу-пу-пу Praynig!!!/ да вземе да се навърта към ноември-декември тука,че явно кадемът е у нея... hahaha

# 222
Честитоооо Ивалекс!!!   Hands Clap  newsm44
Леко и безпроблемно бременеене и след 9 месеца да гушкаш сладко бебче  !
Диме, стискам ти палци мила  Praynig  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover   Hug

Лек ден момичета!!!   bouquet

# 223
Момичета, пожелавам да ни помете всички не бебшки дъжд, ами бебшки ураган!!!    bouquet

http://voffka.com/archives/2006/03/16/025664.html#more%3Cbr%3E

# 224
БЛагорадя за подкрепата момичета Hug
Мариетка, ами и двечките сте с Миа сте с " М", та затова Embarassed Blush Embarassed
Миа,миличка, дано аз да спомогна за списъка да се увиличи,дано Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт