Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 909
  • 371
  •   1
Отговори
# 300
Искам сега официално да се обърна към всички бремелинки bowuu
Няма да изреждам имена - те си знаят.
Душички милички, пишете в Първи симптоми на бременност! Ми ние, искащите, само там се въртим и се дзверим, хайде, помислете и за нас Mr. Green Laughing
Обещавате, нали Heart Eyes

# 301
Душички милички, пишете в Първи симптоми на бременност! Ми ние, искащите, само там се въртим и се дзверим, хайде, помислете и за нас Mr. Green Laughing
Аз обещавам веднага щом потвърди лекаря,че ще напиша и то всичко и подробно newsm10 smile3525 newsm51

# 302
Dime, дай си ушенцето по-наблизо, за да ти прошепна тихо едно честито! Wink  bouquet

Mia_28, несериозно се отнесе! Wink Трябваше като в отчетни да записваш на първа страница бременлийките! Боже, не мога да повярвам на очите си. Колкото пъти вляза тук виждам по една хубава новина! Толкова страхотна седмица! Simple Smile

# 303
Ми уишче, прехвърлям ти правата Laughing То аз им загубих края Mr. Green

# 304
Wink Карай! Важното е да има много добри новини, а колко са точно няма значение! Simple Smile

# 305
Wink Карай! Важното е да има много добри новини, а колко са точно няма значение! Simple Smile
И аз така мисля Wink, ама съм почти сигурна, че Диме е № 12 newsm78 Laughing - чакай с малки букви да го напиша, че тя така иска Crazy Laughing Grinning

# 306
Аз обещавам веднага щом потвърди лекаря,че ще напиша и то всичко и подробно newsm10 smile3525 newsm51
Диме - Честито - от цялото си сърце  ти пожелавам всичко най- хубаво, лека , безпроблемна бременност.
 Колко дни ти закъснява?

# 307
  • Варна
Светли , а цикъла ти нормален ли беше или имаше нещо нетипично? Защо реши че е извън маточна? Не искам да те разочаровам , но има  и вариант , според мен да е имало бременност , да е пометена с цикъла и сега да са ти останали завишени стойностите на ЧХГ - дано да е това . А чертичката бледа ли беше или?

Магдалинка, ами съвсем нормален си беше, и по продължителност, и по сила. Само не съм 100 % сигурна дали падна лигавицата, защото първата сутрин като станах до WC беше такава мътна и кървава, че не съм сигурна какво е излизало.
Иначе за варианта да е ранен аборт знам. И аз това си мислех днес. Кръвният тест ще хвърли повече светлина по въпроса. При всяко положение, ако на ехографа днес не се види нищо, в понеделник пак ще правя кръвен тест да видим накъде се движат нивата.
Страшната комбинация е нищо на ехографа + покачващи се нива. Обратното (понижаващи се нива) ще значи минал аборт. Ако пък видим нещо на ехографа в матката довечера ако ще в интернет-зала ще ида, ама ще ви пиша!

ДИМЕ, УЖАСНО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!
(Сещам се за едно скорошно заглавие в Проблемното "Епидемия! Милена е заразена!", та в тази връзка предлагам официално новата седмична тема да се казва нещо така: "Епидемия! Искам бебе е заразено!"  Mr. Green )

# 308
  • Варна
DIME! Поредната страхотна новина!!! Стискам палци всичко да е наред при чичо Док!
От тазседмичните заподозрени май само jjj остана. Къде се скатаваш jjj  с твоето гадене Simple Smile

# 309
Момичета, аз в понеделник ще дочета днешната темичка, сега си отивам, но ще си мисля за вас непрекъснато и ще ви се радвам Heart Eyes
Надявам се събота и неделя да има още хубави новини, макар че то май от чакащите не останаха без 2 чертички Mr. Green Grinning
И другата седмичка ще е такава, вЕрвайте ми Laughing И да стискате палци, ей, че аз съм другата седмица и по - възможност някоя от новите бременлийки да пусне темичката /уиш, това е най - вече към теб, нищо че си стара бременлийка вече/, че да повлече крак Grinning
Светли, ще се моля всичко да е ок Praynig.
Диме, да пишеш пак непременно Heart Eyes
За всички Hug  bouquet

# 310
Миличкото Светли, как те разбирам ако знаеш , но мога само да те успокоя и да се надяваме , че довечера ехографа ще покаже цветна бременност. Praynig

# 311
DIME! Поредната страхотна новина!!! Стискам палци всичко да е наред при чичо Док!
От тазседмичните заподозрени май само jjj остана. Къде се скатаваш jjj  с твоето гадене Simple Smile

и МИА Rolling Eyes

# 312
  • ГОре на черешата...
Диме[/color] - тихичко честито и от мен  bouquet!

Светли,мила,много ти се насъбра Hug!Дано не е това,от което се притесняваш,а най-мечтаното щастие Praynig Praynig Praynig!

То и аз напоследък съм в духовата музика - уж мола беше,а ЧХг-то ми все в норма още от 20-я ден...аман,писна ми от доктори и изследвания #2gunfire,като ще взема да зарежа всичко и да му се мятам на моя Twisted Evil...6 месеца пазене...дрън-дрън ярина... Crossing Arms

# 313
 Party

Ама наистина, всеки път като влезна, и имаме положително тестче.... я изчакайте малко само да излезна и пак да влезна да видим коя е следващата майчица...  Wink Laughing Peace

Диме, чакам потвярждението от доктора и тогава пак ще ти пиша, но и аз ти шепна на ухото....  Hug

# 314
  • Някъде там...
Дименце едно тихичко честито и от мене  Hug Ужасно много се радвам!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт